Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 148 881
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 310
  • софия
Много бързо върви темата и трудно я следя, затова извинявайте ако е обсъждано. Та въпросът ми е сушито бива ли го?
Един страничен въпрос - сега как се търси текст в цялата тема, след промяната на опцията "отпечатай"?
Скрит текст:
1.
2. ключова дума, Мнения и отбелязване Теми - Текуща тема

3.

Забелязвам, че с примера излизат и мнения, в които няма съчетанието (и с кавички е по същия начин), но не знам защо.

# 2 311
За сушито - мисля, че бяха писали назад, че не е най-хубавото.
Благодаря за посочения начин за търсене, но аз гледам/пиша все от телефон и не ми излиза опцията “в текуща тема”. Не съм пробвала пълна версия на сайта, някой път ще видя дали ще мога в такъв формат.

# 2 312
  • София
Някой би ли погледнал дали има кучешки поводи в Лидъл? Нашия за пореден път даде фира, в брошурата има някакви неща за домашни любимци, ама поводи няма баш. Та, ако е удобно, мерси.
Имаше, много бяха струпани. 🙂

Благодаря за отзивити, за куфара с материалите за рисуване! Взех го, хванах последният "влак" 😁

повод или нагръдник?

Извинявам се, нагръдник, да!

# 2 313
Много бързо върви темата и трудно я следя, затова извинявайте ако е обсъждано. Та въпросът ми е сушито бива ли го?

Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 2 314
При мен на телефонна пълна версия на сайта, търсачката е малко по-друга:
Скрит текст:

# 2 315
  • Козлодуй
При мен на телефонна пълна версия на сайта, търсачката е малко по-друга:
Скрит текст:

Да и аз до сега го пробвах докато проумея, че горе трябва да отбележиш че търсиш мнения за да дадения продукт и тогава ще ти се появи "текуща тема" Simple Smile

# 2 316
Ооо, много благодаря 🤗🌸, сега видях защо и какво ми е убягнало, явно.
Скрит текст:
От телефон хич не е удобно и буквите малки, и редактор само се “меси”, ама за форума на мен ми е по-лесно

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 16:18 от fenyx

# 2 317
Аз на работа не мога да ползвам телефон. Ако намеря време, влизам питам в темата и по-късно си чета мненията.
Това да се ровя в търсачки и да чета, просто не разполагам с толкова време.

# 2 318
  • София
Да и аз до сега го пробвах докато проумея, че горе трябва да отбележиш че търсиш мнения за да дадения продукт и тогава ще ти се появи "текуща тема" Simple Smile
Благодаря много, това беше решаващото уточнение.

# 2 319
  • In transit

Относно скреч-картите имам една теория - ако се възползвам от някоя оферта/ваучер скреч-карта ми е печеливша, ако просто маркирам кю-ар кода, то скреча ми е " Опитай пак!" - засега вече десетина пъти теорията ми се потвърждава
Не съм съгласна с теорията ти. При мен не работи. Добре, че тази седмица има скаморца на оферта иначе съм на път да си изтрия приложението. Последните 12 пазарувания нямам НИТО една печеливша скреч карта, като сумите не са били по-малко от 20лв и в три от случаите е имало нещо на оферта или купон. В началото бяха 1:2 печелившите. Според мен си беше за зарибявка в началото. Не коментирам боклуците, които предлагат с тези карти.

# 2 320
Някой сглобил ли е голямата детска гримьорна да я видя "на живо", или всички сте ги прибрали за Коледа?😊

# 2 321
И аз искам много да я видя сглобена.

# 2 322

Относно скреч-картите имам една теория - ако се възползвам от някоя оферта/ваучер скреч-карта ми е печеливша, ако просто маркирам кю-ар кода, то скреча ми е " Опитай пак!" - засега вече десетина пъти теорията ми се потвърждава
Не съм съгласна с теорията ти. При мен не работи. Добре, че тази седмица има скаморца на оферта иначе съм на път да си изтрия приложението. Последните 12 пазарувания нямам НИТО една печеливша скреч карта, като сумите не са били по-малко от 20лв и в три от случаите е имало нещо на оферта или купон. В началото бяха 1:2 печелившите. Според мен си беше за зарибявка в началото. Не коментирам боклуците, които предлагат с тези карти.
И аз до сега нямам нито печеливша скреч карта.

# 2 323
  • София
Естествено, че скреч картите бяха за зарибявха. Въпрос на алгоритъм, а алгоритмите се манипулират. Няма лошо де, аз досега съм печелила какво ли не, но може би в под 10% от случаите се възползвам от "спечеленото". Не съм очарована от наградите им. Ако пускат по-популярни продукти бих била по-активен потребител.

Но в момента активно се обогатява потребителския профил на всеки от нас та очаквам съвсем скоро предложенията да са според личните предпочитания на всеки клиент.

# 2 324
Аз пък имам 4 или 5 поредни печеливши карти...последно за някакви крекери на половин цена.

Общи условия

Активация на акаунт