Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 829
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 550
Бихте ли споделили мнение за сауната за лице от брошурата от понеделник.

# 2 551
Имам да прочета към 20 стр. от темата и не знам писали ли сте, но съм,меко казано, впечатлена от големия пакет антибактериални мокри кърпички на Agiva (с капаче, стоят до касите).Дано, като при повечето бг стоки, не развалят качеството. Толкова се ентусиазирах,че( ако нямах друга работа) щях да изчистя цялата къща с тия кърпи- врати, мебели, предмети. Не знам колко дезинфекцират, но определено чистят ( пример: шкаф, който мислих да шкуря, за да изчистя, се изчисти- е ако шкуря и лакирам, ще е супер, но махнаха неща, които не се махаха).Страничен ефект: Изведнъж( дори аз) се превърнах в голяма чистница и домакиня, хаха

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 09:32 от Nil desperandum!

# 2 552
Zenata, кой балсамов - Делукс или от италианската седмица?

делукса.

# 2 553
  • София
Здравейте, може би е коментирано, но бихте ли споделили мнение за дозатора за сапун?
Ползвам го от миналата Коледа - нещо ми се разтече откъм батериите Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И ние имаме от преди година, точно така стана с батериите. Върнахме го, получихме нов Simple Smile Иначе сме много доволни от дозатора.

# 2 554
Аз съм много доволна от сауната, бързо и лесно става, могат да се правят и топли инхалации. Но има в темата момичета които мислят, че същата работа върши и тенджера с гореща вода и им заема излишно място, та си прецени какъв ще е твоят случай Simple Smile

# 2 555
Здравейте, може би е коментирано, но бихте ли споделили мнение за дозатора за сапун?
Ползвам го от миналата Коледа - нещо ми се разтече откъм батериите Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И ние имаме от преди година, точно така стана с батериите. Върнахме го, получихме нов Simple Smile Иначе сме много доволни от дозатора.
Хм... ми освен да им го засиля като ми свърши сапуна в отделението Simple Smile

# 2 556
дозаторът не ми харесва, забравих да споделя.

# 2 557
  • Бургас
Къде да намеря  Ром? Търсих до ускито водка вино джин , но ром не видах.

# 2 558
Аз съм много доволна от сауната, бързо и лесно става, могат да се правят и топли инхалации. Но има в темата момичета които мислят, че същата работа върши и тенджера с гореща вода и им заема излишно място, та си прецени какъв ще е твоят случай Simple Smile
Долче, ти с тази сауна ли правиш инхалации, нали продават отделно някакви инхалатори? Не съм наясно с тези инхалатори.

# 2 559
  • софия
Основно ползвам сауната за прости инхалации със сода, сребърна вода, лайка на детето. Имам я от първото пускане.

# 2 560
  • София
Къде да намеря  Ром? Търсих до ускито водка вино джин , но ром не видах.

Там някъде е рома, освен ако не са го изкупили за противоепидемичен чай.
Погледни и на по.горните редове - около ракия и коняк.

# 2 561
Дали все още има детски зимни шапки ....от 26 пише, че са

# 2 562
Имам от първото пускане още, значи близо 10 години. Няма този по-тесен накрайник дори. Много ми харесва! Почти само за здравословни цели я ползвам, за инхалации с лайка (много е удобно с пакетче лайка в отделението в средата на уреда, но може и насипни билки в парченце кухненска хартия, не се разпада хартията) и често капвам капка етерично масло върху пакетчето. В момента обмислям дали да не купя още една да си имам.
Как правите инхалации със сода в нея? Т.е. къде слагате сода и как я дозирате?

# 2 563
Почти само за здравословни цели я ползвам, за инхалации с лайка (много е удобно с пакетче лайка в отделението в средата на уреда, но може и насипни билки в парченце кухненска хартия, не се разпада хартията) и често капвам капка етерично масло върху пакетчето.
Как правите инхалации със сода в нея? Т.е. къде слагате сода и как я дозирате?
Аз не разбрах и кое е това средно отделение. Може ли снимка?
Днес пазарувах преди час (по принцип се изсипвам рано- към 8.20 ч.) и беше малък ад. Хората пазаруваха пилешкото директно от отворен хладилник, с който разтоварват стоката в склада, лудница, блъсканица. А покупките бяха на стекове и кашони. Кашон с луканка видях да се купува за първи път.
Купих и за първи път пармиджано от делукс седмицата. Надявам се, че няма да ме разочарова.

# 2 564
Ох, аз продължавам с моите дертове с това боди. Сложих гъсите гащи от една лятна пижама , отгоре го закопчах и пак дере. Самите ръбчета са много грапави. Аз ли съм взела най-слапаните бройки, в мен ли е дефекта не знам, но ММ се напикава от смях като ме гледа 😀 🤦♀
Ако си пълничка е нормално да ти дере.

Общи условия

Активация на акаунт