Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 803
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 595
Сигурно промоциите са неустоими Grinning
Аз, сигурно ще повторя предишни въпроси, но да питам за яката за масаж другата седмица - хубава ли е, намира ли приложение за схватливи вратове? Удобна ли е да се ползва за други зони, примерно към гърба, раменете?
От предишни години имам Възглавница за шиацу масаж и цената не е повишена за сравнение в някой сайтове е доста по-висока, а лидълската е много добра масажира добре но аз не я ползвам въпреки че имам нужда  Simple Smile Лесно се насочва с дръжките дали на гърба дали на раменете или врата Simple Smile

Защо не я ползваш? Защото и аз си купих какво ли не от тези чудесии, и аз не ползвам.

# 2 596
Защо има толкова много хора? Пак ли се презапасяват?
Е как, нали от утре "локдаун"... Flushed
Сакън някой да не пропусне пазаруване. Не го разбирам това, затварят само част от обектите и то предимно в молове, затварят и кръчмите та знам ли, може тия хора иначе само по кръчми и ресторанти да ядат и сега да пазаруват повече... Абе паника да има, не е важно как и защо, да има там.
Каня се да ходя утре все пак да го видя тоя фритюрник с горещ въздух, ама не се знае кога ще стигна до там. Дано да са се поуспокоили до тогава пазаруващите, то моето ще е в късния следобед или направо вечерта.

# 2 597
[quote author=natka link=topic=1265654.msg41831058#msg41831058 date=160648635
Сакън някой да не пропусне пазаруване. Не го разбирам това, затварят само част от обектите и то предимно в молове, затварят и кръчмите та знам ли, може тия хора иначе само по кръчми и ресторанти да ядат и сега да пазаруват повече... Абе паника да има, не е важно как и защо, да има там.
Каня се да ходя утре все пак да го видя тоя фритюрник с горещ въздух, ама не се знае кога ще стигна до там. Дано да са се поуспокоили до тогава пазаруващите, то моето ще е в късния следобед или направо вечерта.
[/quote]
 За по-сигурно иди през нощта. Няма да има други пазаруващи.

# 2 598
  • Козлодуй
Масажора не го плзвам защото не се сещам да го ползвам макар че ме боли гърба и ми е необходим ама все не намирам време Simple Smile

# 2 599
Леми, за синузит е много подходящо да ползваш инхалатор и да добавяш сребърна вода. В тенджера/сауна е нелепо да я добавяш, никакви йони няма да вдишаш, по-скоро я капи директно в носа според указанията.

# 2 600
Бабата видяла реклама за телешка кайма 6 лв и свинско за готвене. Това тази седмица ли е, да се разхождам ли?

# 2 601
  • София
Дали ще пуснат до Коледа Крафт перфоратори детски?

# 2 602
Някоя от работещите в Лидл да каже дали ще пускат за празниците уискито Джеймсън, че да си взема едно кашонче? Или Джентълмен Джак?

# 2 603
Някоя от работещите в Лидл да каже дали ще пускат за празниците уискито Джеймсън, че да си взема едно кашонче? Или Джентълмен Джак?
Тази седмица е намалено в К.

# 2 604
За mariat за сауната и специално за BonniBonn по повод бодитата (The Stranger ако иска да чете и той Grinning).
Аз не разбрах и кое е това средно отделение. Може ли снимка?

На снимката виждаш две по-малки части, които са с отвори като ветрилце (едната е подпряна на основата на сауната). Между тях двете се поставя пакетче чай или билки, завити в нещо, сглобяват се двете части. После се слагат между основата и горната част. Уточнявам, че моят модел е много стар и няма тази допълнителна горна част вдясно, която е по-малка. Дори не знам за какво е, който я има и знае, тя за деца ли е? Даже и тези ветрилца са ми по-различни, доста са плитки при мен и пребъхтвам пакетчетата, за да се затвори. Grinning Да повторя чуденето си: къде слагате сода и какво количество?

BonniBonn, в скрит текст е за теб.

Скрит текст:
Днес случайно намерих в един магазин бодита с вълна и пробвах два модела на различни фирми. Случи ми се абсолютно същото като на теб! Дори и само от мерене, тази част с кукичките долу буквално ме надра, а и беше много широка, и на двата модела. Добре, че писа тук и те прочетох, иначе щях да помисля, че аз съм дефектна нещо. В момента съм към 50 кила и краката ми са като солети, така че няма нищо общо теглото, което така или иначе няма как да има общо, защото долната част не стои между бедрата и търкането им няма никакво отношение. От няколко години не съм купувала боди и такова чудо до сега не съм мерила, дали не ги правят масово такива странни вече се чудя... Връщай, ако можеш, или обгаряй, както ти подсказаха по-рано. Не се мъчи! Hug

# 2 605
Бабата видяла реклама за телешка кайма 6 лв и свинско за готвене. Това тази седмица ли е, да се разхождам ли?

Не е телешка каймата. А смес и то Стара планина.
Свинското е ххл..на 6 лв.

# 2 606
Много благодаря Contempladora , разбрах!

# 2 607
Рулца от раци има ли в Лидл ?
Пращам да ми купят и в околните магазини - една местна верига - другият Едеа нямало . Днес в кварталният пак нямало .
Та в Лидл ми е надеждата .
Какви разфасовки са ?  /Трябва да дам точни напътствия /
/Не съм си и мислила , че едни прости рулца от раци ще са така трудно откриваеми

# 2 608
Да, има. Даже бяха на прИмоция преди 2 седмици с Лидл +
Май са под 2 лв за 250 гр

# 2 609
  • до най-прекрасния мъж
Леми, за синузит е много подходящо да ползваш инхалатор и да добавяш сребърна вода. В тенджера/сауна е нелепо да я добавяш, никакви йони няма да вдишаш, по-скоро я капи директно в носа според указанията.
Сребърната вода разреждаш ли я с физиологичен разтвор или само нея капеш в инхалатора? Аз отскоро имам и засега ползвам само с физиологичен. Преди няколко седмици бях тръгнала да се разболявам и си правих няколко пъти инхалации. Размина ми се за щастие. Използвах маската, за да дишам и през носа и през устата.

Общи условия

Активация на акаунт