Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 716
  • 2 964
  •   2
Отговори
# 2 685
  • Light of Zartha
Чаят Lord Nelson е страхотен. Беше споделен зеленият, но и този с ябълка и този с портокал също са супер! На мен и МП много се харесаха, днес и нашите казаха,че бих страхотен!

# 2 686
Ох, аз продължавам с моите дертове с това боди. Сложих гъсите гащи от една лятна пижама , отгоре го закопчах и пак дере. Самите ръбчета са много грапави. Аз ли съм взела най-слапаните бройки, в мен ли е дефекта не знам, но ММ се напикава от смях като ме гледа 😀 🤦♀
Това е проблем ппи 90% от бодитата. Зареждала съм магазини с бельо и носех боди всякакъв вид, но се научих да им гледам закопчаването. Дори съм изрязвала отстрани ръбовете на това бодящо парче, върху което зашиват закопчалките. А може би зависи и от кострукцията на тялото ни.

# 2 687
Е как пица върху пърланка, тя е много дебела и по-скоро за джоб става. Пиниз ли има?
Лаваца суерте е много добре за цената си.

# 2 688
Е как пица върху пърланка, тя е много дебела и по-скоро за джоб става. Пиниз ли има?
За джобче, по- скоро. Stuck Out Tongue Winking Eye Никакъв пиниз. Вадиш, мажеш, стържеш, редиш и печеш. Получава се.

# 2 689
  • Стара Загора
Никога не съм се заглеждала в домашните комплекти. Тези, които ще са от другата седмица, по-плътни ли са или са тънички?

# 2 690
Здравей,  дали през декември ще има пънчове/детски перфоратори с форми/ в лидл? Спомняте ли си кога ги пускаха?

# 2 691
Нормално ли е от фритюрника с горещ въздух да излиза пара и отпред от двете страни?
И Аз се уредих с една бройка,като прочетох за пушенето се уплаших малко,имах 3 картофа нарязах ги на едро защото така ги обичам. Пушек нямаше, картофите станаха по моя вкус.
И това е резултата ,утре ще пробвам крилца.

# 2 692
Не пушек, а пара. Simple Smile Излизаше от двете страни на чекмеджето. Ама хич ли нищо там отстрани не се запоти?

# 2 693
Не пушек, а пара. Simple Smile Излизаше от двете страни на чекмеджето. Ама хич ли нищо там отстрани не се запоти?
Пара нямаше , а за запотяване не обърнах внимание . На следващото готвене ще се загледам.

# 2 694
Мерси. И аз на следващото ще се опитам да снимам, за да покажа какво се случва.

# 2 695
Не е нормално да излиза пара отвсякъде. Хубаво ли го закопчаваш? Нашият  се беше счупил и не прилепваше плътно и тогава излизаше пара.

# 2 696
Не е нормално да излиза пара отвсякъде. Хубаво ли го закопчаваш? Нашият  се беше счупил и не прилепваше плътно и тогава излизаше пара.

Уж да, но... Ще се опитам да следя следващия път по-внимателно.

# 2 697
  • София
Лаваца суерте е много добре за цената си.
Аз говоря, предполагам и другата потребителка, за гръцките пити. Чудни са за бърза пица.

# 2 698
Нашият фрайър щраква като затвориш кошницата добре. Чак тогава се задейства. Възможно ли е кошницата да не е затворена на 100%?
Моля, споделете за храната за птички 1 кг за 1,89лв дали е в постоянен асортимент и къде да я търся! Simple Smile Съвсем забравих за нея тази вечер в магазина... Confused Ако не е в редовен асортимент, да ходя утре?!
Тета, синко да не е видял тези мини пици (с шунката)? Stuck Out Tongue Winking Eye Вътре пак са 12 бр, но на кутията са снимани 3-4 бр...

Зарадвах се и на замразения грах Grinning Мисля, че този вече си е от хубавия крехък който отдавна липсваше  (не онзи с часовника който беше люспест).  Даже има и Фрешона, и Чира (което ми е странно):

На етикета обаче не пише никаква марка, та не знам дали цената 1,09 лв е за граха Фрешона...
Ето и Чира (редактирам- на етикета с цена пише Чира, а на пликовете с грах- Фрешона Grinning ) :

Взех луканки, филета на -50%, кашкавал, сок круша, сметана, гръцки питки ( Zenata, препоръчвам ги с 2 ръце!), шоколади, синьо сирене, намалени рибени пръчици (мляно е вътре, ама за 3 лева ще ги изядем), картофки уеджис и не помня какво още...утре имаме повод вкъщи, та ще правя торта и мисля мързеливо да метна рибени пръчици и уеджис картофки Grinning
П. С. На някой друг прави ли му проблеми бутонът за удебеляване на шрифт??? От вчера ми изчезва второто "[/b]" , не знам защо?!

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 03:42 от dolce miele

# 2 699
Да Долче...тях. Ама тогава не бяхме ги опитвали още..та така. Изяснихме се...

На 50%  нищо няма при нас. Вчера само една умряла зелена салата взех...

Общи условия

Активация на акаунт