Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 650
  • 2 964
  •   2
Отговори
# 2 760
За нас вкъщи разликата е в консистенцията на неразредените кисели млека, не чак толкова във вкуса.
Нали снощи се чудех дали имам дигитална бележка. Grinning Имам, излиза със сторнирания снакс с цената в червено...Обаче пък имам след това и друга дигитална бележка- за около 5-6 лева и платена с карта...Не съм плащала с карта и не съм купувала тези артикули...Как става този номер, че дигиталната бележка на друг се намира в моето приложение?! Laughing
Бъг в системата.

# 2 761
Дали наистина слагат нишесте в Родна стряха и въобще знаете ли какво нишесте се слага, ако слагат дали е пшенично, царевично или друго?

Правеше се тест с йод мисля . Но след като не е описано как може някой да знае какво може да е нишестето .
https://www.youtube.com/watch?v=bUxoah0DVww

# 2 762
Доста голям бъг в приложението е това дигиталната бележка да е при друг. Не знаех, че и това е възможно. Току виж изчезне от моето приложение и я изпратят на който трябва. Дали така някои си получават дигиталните бележки със закъснение- защото са при друг? Thinking

# 2 763
Царевично, желатин, карагенан, млечни протеини.... По-точно микс.

# 2 764
  • София
Еър файъра е одобрен от тийнейджъра у дома .Справи се много добре с половин кило пържени картофи....Мини пиците са смехотворно малки( като гъби) и те отидоха в него снощи- но за последно ги купувам
От Делукс купих 6 бурканчета с песто с трюфели - дано ни стигнат до следващото зареждане.
Да питам някой да е виждал наскоро ароматизаторите за тоалетна, с трите пълнителчета, дето се натискат( дано ме разбирате) - вече в трети Лидл в София не ги намирам?

# 2 765
Аз от киселите млека купувам Боженци, Маджаров, Нарине и ЛБ, над 3.5%. Днес взех Маджаров 4.5% и за втори път не ми допада. Много харесвам ЛБ 3.6%, но около нас трудно се намира и ако ходя до К. се зареждам с повече. Малката много харесва Нарине и най-много него яде. От Лидл рядко взимам мляко и то все Боженци, но трябва да пробвам и на Пилос или Родна стряха.

# 2 766
В Родна стряха по БДС няма нишесте, не усещам такова. За бучки при разбиване нямам спомен, скоро не съм разбивала за айрян или таратор, скоро не съм и купувала от млякото. Пазарувам откъдето мога. Вкусът е много истински. Също харесвам Боженци, Добротица, Ел Би, но на Родна стряха нямат тяхната консистенция, по-редки са. Да подчертая - по БДС хваля. Да не стане грешка.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 21:34 от Mi Ra 629058

# 2 767
Ще пробваме РС. Въпреки, че последния път беше боклук.
От ЕлБи също не съм доволна.  2 седмици стои в хладилника, отворено,без промяна във вид и вкус.

# 2 768
Аз скоро на развалено кисело мляко не съм попадала, затова гледам поне на вкус да ни допада. В един период купувах на Хармоника, имаха едно розово, което имаше вкус на истинско мляко, но ми идват редки техните, а аз обичам да ми е много гъсто.

# 2 769
  • Велико Търново
Според сайта Лидл утре ще отвори в 8, според Лидл+ 7:30 ( Лидл Велико Търново Серес). Аз в колко да пратя ММ за душове? Simple Smile

# 2 770
  • Г. О.
Според сайта Лидл утре ще отвори в 8, според Лидл+ 7:30 ( Лидл Велико Търново Серес). Аз в колко да пратя ММ за душове? Simple Smile
В четвъртък се подведох по Лидл+ и си почаках докато отворят в 8ч. За същия филиал става въпрос.

# 2 771
Много ми е трудно с киселото мляко в Лидъл, обичаме Домлян, а там го няма, взимам Боженци като съм на зор.

# 2 772
Аз скоро на развалено кисело мляко не съм попадала, затова гледам поне на вкус да ни допада.
На ЕлБи млякото се разваляще преди 2 години. Ставаше кисело и с водичка.
Вече не е такова.
На Олимпус също, като го пуснаха отворено не стоеше в добра кондиция.
Сега наистина не мога да нацеля, мляко което се държи като истинско кисело мляко.
Нямам време и нерви на подквасвам сама.

# 2 773
Незаконно е в продуктите да има съставки, които не са описани на опаковката и честно казано, съм виждала само селски неизвестни фирмички да нарушават този закон. Освен това, млякото го сгъстяват най-често със сухо мляко. Почти никой не си позволява да слага нишесте. Но дори и сухото мляко го усещам много добре, когато го има. Когато съм вземала висок процент Пилос да го опитам преди години, си беше такова сгъстено. А Вердаре си е много добро и чисто мляко.

# 2 774
. А Вердаре си е много добро и чисто мляко.
Защо става на топчета, и трудно се разбива на айрян>?

Общи условия

Активация на акаунт