Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 861
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 020
Кенди, Кустев е близнаци.

Интересно ми е какви зодии са и останалите участници. Ако ги знаете, бихте ли споделили? Благодаря.
Заповядай! 😊
Овен-Антония, Поли, Асен
Телец-Петър, Калоян
Близнаци-Кустев, Данчо
Лъв-Даяна, Милена
Дева-Ваня
Стрелец-Дана
Козирог-Миро, Жанета, Габи

Мерси много! А знаете ли и за Надя, Ангел, Боби, Стоян, Митко...пропускам ли някого...

Боби е рак, а Ангел - козирог.

Мария - скорпион.

# 1 021
  • Sofia
Според мен Анлел ще избере Калоян и ще направи грешка. Няма да послуша интуицията си за Стоян. Калоян ще победи понеже е по-млад и съответно по-пъргав. Ако беше избрал дори Петър пак имаше шанс да победи Ангел. Милена се опитва да им каже някой неща, но отново е неразбрана, за съжаление доста хора от зодия Лъв са по същия начин. Не я слушат другите, а тя все пак беше навън вече и е имала поглед какво се случва.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 13:04 от vaflichka

# 1 022
И според мен Ангел ще избере Калоян и ще си тръгне.

# 1 023
  • На морето!
Според мен Аглел ще избере Калоян и ще направи грешка. Няма да послуша интуицията си за Стоян. Калоян ще победи понеже е по-млад и съответно по-пъргав. Ако беше избрал дори Петър пак имаше шанс да победи Ангел. Милена се опитва да им каже някой неща, но отново е неразбрана, за съжаление доста хора от зодия Лъв са по същия начин. Не я слушат другите, а тя все пак беше навън вече и е имала поглед какво се случва.
Милена е най-слабият оратор в групата, което е странно за адвокат.

Щеше да ми е интересно да прочетат и другите писма и реакциите на тях, не само тайният дневник на Данчо.

# 1 024
  • not found
В началото симпатизирах на Дая , имаме сходни виждания за живота, но с времето виждам , че говори едно, а върши друго , както я бяхте оприличили-Драма куйн . И на мен не ми се гледат сапунени сериали. Даяна в епизода от снощи каза , че чувствала Данчо като приятел... е да ама аз с приятелите си не лягам в едно легло в една стая ,да не са с другите . После нямала приятели , нямала приятелки 🤨 Единственото, което мислила , че прави грешно е, че прегръщала повече Данчо ... Просто Даяна знае как ще го приеме публиката и я хвана страх, че ще бъде набедена от зрителите, че тя е виновна да се разделят Данчо и годеницата му. Реално виновен си е Данчо. Не му прави чест , неуважително е спрямо жената с която споделял времето си 7 год. да влезе в риалити и да приключи така нещата . Щом не искаш да си с някого казваш му го и да си поемете всеки по своя път !
Петър и Калоян след управленията си ме дразнят. Калоян ме дразни как говори , нещо в интунацията му,а Петър голяма работа ... Даже не ми се коментира .

Искам Ангел да спечели когото и да избере от мъжете !

# 1 025
Май ще ми се сбъдне желанието за дуел между Ангел и Калоян.
Дано прояви мъжество и не избере Стоян.
Данчо е добър в писането на есета. Ама като му го казаха в очите, че е пеперудена душа, иззлобя веднага- уж смиреният.
Вече съм убедена, че влизането на годеницата е замислено отдавна. Визитката даже издава какво ще се случи.
За жалост и тя ще се окаже с не особено голям интелектуален багаж, струва ми се. Че като гледам и е поостанала там. Не само да мине да каже зсрасти Joy
На Дайчето тънките сметки за приятелство и приятно изкарване очевидно са били без кръчмаря. Жалко, че на толкова красива жена й е нужно някой да е хлътнал по нея, за да се чувства добре и за да може този човек да й е приятел. Като гледам и приятели няма да си останат.
Още повече - като твърди че не я е срам от поведението й към Данчо, защото постоянно шушукаше като мишчица.
Мен ако не ме е срам от нещо, си говоря нормално. А нейното шушу-мушу е точно като онова от поговорката.

# 1 026
  • София
Тюх,а Надка така искаше да е дуАлистка...ха-ха.
Миленка и Анго-неочаквано добра комбинация.
Искам Анго да си отстои онази закана пред камерата,да извика Стоян,да видим тъщата и хайде-чао.
Освен това пее фалшиво Smile
Драмите Данюви да си ги прави навън.

# 1 027
  • Тра-ла-ла
Странна е Данчовата връзка....7 години и само 1 годеж развитие

# 1 028
Хич не се учудвам, че Даяна нямала приятелки. Явно си я знаят каква е любвеобилна  към чуждите мъже и по- надалеко така, ако може.😂

А тя Фермата си я изкара като на лагер. Залепи се за Данчо, другите жени с индивидуални задачи, Надка ги дебне сакън да не спрат работа за 5 минути, нашто Дайче я тук удари с чукчето, я там мацни боя и безгрижно си минаха два месеца под крилото на Даню. Хитра е много, добре се ориентира как по- лесно да минава между капките, ама сега се прави на умряла лисица. Мислела за годеницата, ти ако мислеше, нямаше да се гушкаш по покривите с Даню.

# 1 029
От предния сезон не съм фен да влизат булки, съпрузи (от оня на Веси много се натоварих) и всякакви външни фактори, ако няма да работят вътре, а само да дават наклон на зрителски симпатии/антипатии. Ако е за сеира - ами тъщата на Стоян, бащата на Калоян и бащата на Даяна тогава също да влязат. И гаджето баскетболист, с когото във фейсбук твърдят, че я видели по улиците тези дни. После може да влязат колеги, класни и по някой случаен минувач. Или жените от анкетата богат/интелигентен да ги стоварят пред портата с автобус.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 13:38 от Mama xxl

# 1 030
Joy
Ако не беше смешно, щеше да е тъжно!

# 1 031
И какво като казват певица еди коя си? Нещо с песен ли я включиха, някой оттук вълнува ли го творчеството й? Много ме съмнява.....  За мен Данчо не е толкова виновен в ситуацията, влюби се човека..... очевидно не обича годеницата и Даяна да не е все тая.

Виновен е като цяло, че хаби времето на момичето отвън. А в ситуацията и двамата са виновни, но той би бил повече, ако въпреки всичко остане със заблудената си годеница. Както се казва" За открадната целувка ти е нужен съучастник", та така и с флирта. Аз пък чакам да гледам  драмата с нетърпение довечера.

# 1 032
Ха ха, как му държеше сметка за татуировките...😂 трябвало да ги махне. Ех, тези приятелки бе, те с по- големи претенции от съпруга.

# 1 033
От приятелствата в сезона Мария и Кустев забелязвам, дори Антония и Жанета. Ангел ми харесва как в ратайство се разбира с всеки до момента, можеше и с Ваня едно да изкарат 😀

# 1 034
  • София
От приятелствата в сезона Мария и Кустев забелязвам, дори Антония и Жанета. Ангел ми харесва как в ратайство се разбира с всеки до момента, можеше и с Ваня едно да изкарат 😀
С Дана не се разбираше тогава, той се държи много избирателно и тогава беше решил да прави напук, не му се работеше и не искаше кучетата да се разхождат и какво още там беше. Нарочно провокира някои хора, за да се забавлява или да е интересен, а може би и двете.

Общи условия

Активация на акаунт