Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 927
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 095
Е, те пък тръгнали циркове да правят след година. Излагат се. Караиванов и на него ли порасна работата?

Скрит текст:

Вижте!

Smile Smiley и коремче е пуснал.
Ако Дайчето е попаднала на тази снимка след излизането си, подозирам, че Дани бой вече е дори извън френд зоната.

Всяка седмица ни дават материал за "възмущение" и трупане на постове.

За Стоян се сетих като обсъждаха ножа на Мара. За кой ли път каза, че е жестоко бит като дете от баща си. Думите му бяха, че като са ти посягали с арматурно желязо, точилка и други средства, то ножа е оръжие и носи страх. В този смисъл, не цитирам.
Подиграват му се за тъщата, но той си каза, че са заедно от 14 години с жена му. Приет, разбран от родителите ѝ, явно и той ги уважава. Просто е твърде семпъл и скромен човечец.

# 1 096
  • при късмета
Шопски преди няколко седмици беше седмичен гост коментатор в Преди обед. Пак нещо стана дума, че е недолюбван  в интернет пространството и тогаваказа, че не четял и, че в интернет дори едвали не не влизал и, че там имало само хетъри. После пък каза, че все пак позитивните коментари били повече и на мен ми стана интересно как знае, като не следи и не го интересува Joy
От това, което Караиванов копира от личните, е предложил на Шопски да му спонсорира проекти. На мен ми е странно защо му се извинил и малко ми падна в очите. За Бети и Кристина предполагам, че съпругата не ги е харесала, но не се стигна дотам в прав текст. Калайджиев се изнерви защо на неговата стена се разправят и май е изтрил цялата публикация.
Миналата година след отпадането на онова фъфлещото, обвиняваше наляво и дясно, че Митко му бил сринал имиджа, изложил го (все едно не се справи сам прекрасно), продължаваше да го обвинява в някакви лъжи, които не стана ясно какви са, абе общо взето много, ама много време след това го плюеше. Предполагам, че може да е насадил някакво чувство на вина у Митко. Или просто мотивите му са съвсем безкористни и иска малко Шопски дадръпне, че какъвто е смотан, нищо няма да направи сам

# 1 097
Участниците от сезон 5 още ги държи емоцията. Аз им се радвам, че се събират и поддържат връзка. Силвия е кръстница на сина на Веселка. Нури също много се включи, но жалко, че е изтрито всичко. Шопски много ме дразни, по-добре чичо Митко да води патриотичните вечеринки.

# 1 098
  • London
А не знае, аз съм влизала в профила му 2-3 пъти преди време и даже ми писа.... и се получи и разговор на мига. Всичките пъти отговаряше веднага когато съм влизала и общуваше с пишещите. Та си е даже много активен там....

Нури, той нали е от 4 ри за какво се е включвал? Кажи де....разказвай нали си чела хихи.

# 1 099
  • София
Не можеше ли от хисторито да върнеш разговора и да го снимаш Simple Smile

# 1 100
И сооредм мен от продукцията би трябвало да са показали на Камелия всичко преди да я вкарат вътре. То иначе е някак ни в клин, ни в ръкав... Ангел е избере Стоян, той си беше казал ореди време колко го дразнят сините му очи

# 1 101
  • при късмета
И аз не хванах публикацията, но търсейки погрешка Калайджиев, вместо Караиванов, защото много бъркам или изобщо не помня имена, на неговата стена пък има публикация от фермата, с писмото на Данчо от вчера.  Митко е писал "Измислете си нещо свое, не копирайте" или нещо такова. В коментарите е писал, че го е казал от  началото в "Преди обед" и наистина го каза и то отдавна, че те двамата копират тях с Краси. Преди той и Екимова бяха в седмичния коментар, заедно с отпаднал участник и както казах сутринта, днес бяха други с Поли. Не знам кога са ги сменили, че 2-3 седмици не го хващах

# 1 102
  • Тра-ла-ла
Тоя Петър така ме изнервя с това постоянно изказване за 40г.-те лелки....Алооо палячо ние лелките какво ? ако кажеш да лягаме и да мрем.
Аз не мисля, че Петър има нещо против 40 годишните.. Иска да уязви Ванче и удря там , където мисли че ще я заболи.
Че той все зад гърба й го казва това. Тя сигурно въобще не подозира

# 1 103
  • Вестерос
Странна е Данчовата връзка....7 години и само 1 годеж развитие
Защо? Аз познавам хора, които са от 20 + години заедно и не са женени, познавам такива от 15 и с дете, такива от 10 без дете и брак..

# 1 104
И аз не хванах публикацията, но търсейки погрешка Калайджиев, вместо Караиванов, защото много бъркам или изобщо не помня имена, на неговата стена пък има публикация от фермата, с писмото на Данчо от вчера.  Митко е писал "Измислете си нещо свое, не копирайте" или нещо такова.В коментарите е писал, че го е казал от  началото в "Преди обед" и наистина го каза и то отдавна, че те двамата копират тях с Краси. Преди той и Екимова бяха в седмичния коментар, заедно с отпаднал участник и както казах сутринта, днес бяха други с Поли. Не знам кога са ги сменили, че 2-3 седмици не го хващах

Е, верно ли? Satisfied Smiley Satisfied
А те с Краси кого копираха?

# 1 105
  • Варна
Тоя Петър така ме изнервя с това постоянно изказване за 40г.-те лелки....Алооо палячо ние лелките какво ? ако кажеш да лягаме и да мрем.
Аз не мисля, че Петър има нещо против 40 годишните.. Иска да уязви Ванче и удря там , където мисли че ще я заболи.
Че той все зад гърба й го казва това. Тя сигурно въобще не подозира
Aз за два случая се сещам и бяха пред нея.

# 1 106
И аз не хванах публикацията, но търсейки погрешка Калайджиев, вместо Караиванов, защото много бъркам или изобщо не помня имена, на неговата стена пък има публикация от фермата, с писмото на Данчо от вчера.  Митко е писал "Измислете си нещо свое, не копирайте" или нещо такова. В коментарите е писал, че го е казал от  началото в "Преди обед" и наистина го каза и то отдавна, че те двамата копират тях с Краси. Преди той и Екимова бяха в седмичния коментар, заедно с отпаднал участник и както казах сутринта, днес бяха други с Поли. Не знам кога са ги сменили, че 2-3 седмици не го хващах
То това с писмото и тяхното е копирано, от писмото на хубавата Елена от Биг Брадър, още тя искаше да полети от брака си.

# 1 107
Не можеше ли от хисторито да върнеш разговора и да го снимаш Simple Smile
Отде да знам, че ще го изтрие. А за първи път беше интересно.
Нури много още е в играта, личи си, че се е вживял.

# 1 108
Оф, кофти е да коментирате някакви предишни сезони! Дайте да живеем в настоящето! Чета тука 5-6 страници само с минали участници!

Та... според мен Ангел ще избере Калоян Simple Smile
Харесвам Ангел- почти винаги удря в целта с думите си! Калоян ми е по-скоро нагаждач

# 1 109
  • София
Е, прескачай постовете, то на някого са му досадни и предположенията сигурно вместо коментирането на факти, ама се търпим едни други. 😁

Общи условия

Активация на акаунт