ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 156
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мама Мони,ти не писа ли,че редовно ви тестват? Представям си оборота на бутилки-).
Откак сме на ДО имам натрупана домакинска работа,понеже вечер пазя тишина,после заспивам.  Ще чакам Коледа да овършея из къщи.
Не съм аз. Тествам се за пръв и дано за последен.

# 616
Това видяхте ли? В Peticiq.com .

# 617
Да са живи и здрави рождениците и техните семейства и късмета винаги да е с тях!
На болните бързо оздравяване!
ДО върви добре, спазват си програмата и си преподават уроците, но за съжаление госпожата им по френски е с ковид и не успяват да имат заместник за всеки неин час.  Въпреки, че не й беше добре им преподаваше онлайн и след като й излезе теста тогава спря да се включва. Изпраща им текстчета за четене с разбиране, за да не губят тренинг. Личи си, че има желание да ги научи.

# 618
  • София
Не я бях видяла тази петиция.
Ами какво да ви кажа - само мога да въздъхна с облекчение, че нашето писмо не звучеше така. 😁
Иначе нямам идея как ще се развият събитията. Не бих искала да съм управляващ в момента. Всеки нещо иска и разбира се всичко е взаимноизключващо се.

Май пропуснах да честитя рожденика на Блу и да ѝ пожелая бързо оздравяване. 😊

# 619
Не я бях видяла тази петиция.
Ами какво да ви кажа - само мога да въздъхна с облекчение, че нашето писмо не звучеше така. 😁
 😊
               Аз точно по тази причина го пуснах! Yum

# 620
  • София
Тази петиция е нагледно доказателство, че нашето писмо не е тропане с крак Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 621
Ами нашите писма звучат добре - смислено, аргументирано. И миналата година за втората дата, и сега. Аз да си кажа, щото нали знаете лафа - понеже умря циганката дето ни хвалеше 🤣

# 622
  • о`майна лунна нощ е
Без да омаловажавам петицията, първосигнално между писмото, което Ред изготви, и нея, ми изниква сравнението Лебедово езеро и юрдек гьол. И двете уж едно и също, ама едното е поднесено с финес, другото с крякане.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 12:21 от `ТуиГ

# 623
  • София
Ааа, толкова хора писахме по това писмо!
Та вижте какво - събрали сме се доста подобни типажи тук, това е много, много хубаво. 😊

# 624
Стон, Блу, да са ви живи и здрави рождениците! Много покорени върхове, щастие и късмет! Блу, на теб бързо оздравяване също!

Божеее, тая петиция е.. кхъм-кахъм.. само не разбрах.. Радев що? Той като как може да помогне???

Чета ви редовно, ма нещо ми е смърангясано (как се пише тая дума?) напоследък и не ми се пише. Исках само да поздравя майките на рождениците.

# 625
Триша,  не знам как се пише думата, но знам, че каквито и да са причините да ти е смърангясано, винаги има и нещо добро/ хубаво, заради което си струва да не се смърангясваш( за първи път чувам тази дума,  но предполагам ,че означава " сдухано,кофти  ).
Горе главата! След лошото идва доброто👍

# 626
  • София
По-добре да не се смърцафосваме (допълвам списъка с думи, които не е много ясно как се пишат). 😁
Няколко милиарда души са на това дередже, не е като нещото да ни се случва само на нас.
Иначе гледам в Дания ще убиват норки. За милиони става въпрос. И въобще няма да коментирам малоумната причина, поради която са отглеждани.
Колкото и да се жалваме, опасявам се, че това, което Ковид ни причинява, е нищо на фона на ужасните неща, които Хомо сапиенс е причинил на останалите биологични видове.
Не че е много ведро това, което казвам, обаче винаги има и друга гледна точка.

# 627
Ми, хмм, какво ще кажете да направим фондация с общественополезна цел?😀

# 628
Да, в Дания това е популярен бизнес - семейни фермички за норки почти във всяко градче явно имат... По притеснителното е, ако са прави че вирусът пътува и мутира межу видовете /хора-животни-хора/ - това ще е вечна въртележка...
При нас в школо пуснаха анкета само с  един въпрос - дали сме съгласни ДО да продължи до края на изънредното положение. Ами писах Не - на такъв въпрос, такъв отговор. То ние не сме излизали от извъредно положение месеци наред - ако това продължи години , не съм съгласна детето ми да е на ДО до 12 клас.
Иначе за момента самото дете казва, че откакто са дистанционно имат по-малко домашни и няма много за учене. Въобще не мисля, че работата е ток и жица и в час - трудно се задържа вниманието им като са на екран 6 часа.

# 629
  • София
Смарангясано е същото като смъцафръцано (демек сговнено). Все на чист български.
Joy

Общи условия

Активация на акаунт