Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 12

• 47 963
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
Чета и направо ви се чудя при какви доктори ходите, че Ви казват дебелината на лигавицата, има ли фоликули, колко са, колко са големи яйчниците и дали наближава менопауза. Аз обиколих 3 гинеколога и как пък никой не ми обърна внимание на оплакванията и никой не ми каза нещо такова. За 2 сек ме погледне на видеозона (даже имам чувството, че имитират, толкова бързо ме погледне) и вика"нямаш кисти, всичко е наред". Чак се чудя кога успя да види имам ли, нямам ли.. За оплакванията ми вдигат рамене и гледат тъпо щом съм имала цикъл всеки месец, кво съм искала.... Дай 50 лв и се уривай

# 331
  • Бургас
Май зависи къде.Най-хубав и обстоен преглед имах във Варна, струваше малко под 100 лв.

# 332
the_demon, аз мислех че само в чужбина така гледат да те разкарах. Мислех че в Бг на всякъде обръщат внимание...Сега и ти ме очуди.

# 333
  • Козлодуй
И аз не съм попадала на лекар които да ми обясни какво ми има

# 334
  • Пловдив
Вичи, отдааавна не е така...да ме ти се налага е работата с доктори и болници.

# 335
  • В градината...
Аз след инвитро клиниката знам какво да питам. И като ходя по прегледи питам - кое как ми е.

# 336
И аз чета темата за инвитрото, та от там чатнах от кое да се интересувам, да изследвам и какво да очаквам от изследванията. Иначе никой нищо не ти казва.

# 337
За годините,на които съм имала доста проблеми и причини да търся второ и трето мнение.На този етап намерих лекар,на когото имам доверие.Прегледите са ми по здравна каса и получавам внимание и надявам се компетентност.аЕ,чат пак си плащам ,за да се успокоя и да не товаря здравната система.От Пловдив съм.

# 338
  • В градината...
vici75, при мен интересното беше, че на 39 имах хормони много зле, дори ужасно зле, а лигавица добра и яйчници с нормални размери, които не бяха се свили. До последно и овулация имах. Не винаги хормоните се показателни. Гледат се и други неща.

# 339
Еее аз информативно чета, колкото за себе си да си обеснявам нещата. Та чак толкова прецизно да е всичко не ми трябва. Но поне си изяснявам кое какво е и защо е така.

# 340
  • Пловдив
За годините,на които съм имала доста проблеми и причини да търся второ и трето мнение.На този етап намерих лекар,на когото имам доверие.Прегледите са ми по здравна каса и получавам внимание и надявам се компетентност.аЕ,чат пак си плащам ,за да се успокоя и да не товаря здравната система.От Пловдив съм.
И аз съм от Пловдив и не мога да намеря „читав“ доктор. Може ли координати?

# 341
Споделих на лични.

# 342
  • София
Здравейте на всички!
На 46 години съм и миналия месец, на17, ми правиха пробно абразио,защото имах обилно течение около месец. (Лигавицата беше 12 см.) След това пих "Примулот-нор" до 9 януари. Вчера цикълът дойде, а днес е доста обилен и се притеснявам, защото си мислех, че вече трябва да е в някакви по-нормални рамки.
За преглед лекарката ми каза след 4 месеца да отида, като пия "Примулота" от 14 до 24 ден на цикъла.
Та въпроса ми е-налага ли се да отида сега? (Хистологията беше добре, а на контролния след процедурата каза, че е имало и овулация.)

# 343
  • София-Младост
Ами обадете се на лекаря и задайте този въпрос:) Кажете му/и притеснението си за МЦ и нека той/тя прецени дали се налага посещение.

# 344
  • Козлодуй
Аз да кажа какво направих с прищипания нерв Simple Smile Отидох на личната лекарка тя ме прати на невролог а той ми изписа системи и инжекции които ще ми слагат в къщи заради ковита ще търся сестра Simple Smile Та това е положението само повече ме заболя иначе никой нищо не ми обясни а невролога ми каза да не правя упражнения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт