ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 642
  • 827
  •   1
Отговори
# 615
fillme, много е хубав стола и аз ги заглеждам от много време, преди сме имали такъв от икеа, удобни са, ще ги дебна на намаление и аз.
За мострите.. и на мен никъде не ми дават, само ме режат, не знам какво е това нещо.. все едно ще ги ограбвам, толкова лошо ме гледат.
Този уикенд ще има много намаления по детските и бебешки магазини - Раятойс, Комсед, Хиполенд и тн., днес ще набележа разни неща и утре като пуснат отстъпките, може и да се възползвам.

# 616
Елина нормално е да се притесняваш няма как ,времето да си гушнеш детето наближава и това те прави неспокойна.Всяко непознато нещо притеснява човек.Приеми ги за нормални емоции.Пък за това,че родилки са казали,че мъжете им не ги възприемат като интимни партньори..!! Какви партньори са въобще..!! Жената не е секс машина все пак,много се дразня на такова мислене на "НЯКОИ МЪЖЕ" Ако е мъж на място ще знае,че раждаме за да бъдем семейство, защото точно децата правят мъжа и жената едно семейство.Какво е това,съпругите ще им раждат деца и после не стават за нищо,така ли..?!? Ние сме нямали такива проблеми с ММ с първото раждане,дано и сега да е така..Даже след първото раждане,не исках да се показвам цялата,да не би да му стане гадно от увисналия корем,но той въобще не му пукаше,даже ме караше да махам блузата и аз много се отпусках,сега никакви притеснения нямам за това..АКО МЪЖ ОБИЧА ЖЕНА СИ,ЩЕ Я ОБИЧА ВСЯКАК и нищо друго не може да ме убеди в обратното..!!! Обичаш ли душата,ще обичаш и тялото,обратното на това не любов..!!

# 617
Добро утро, отрано сте изписали.
Отивам да купя кутия бонбони и тръгвам за към прегледа при моя следящ АГ.

# 618
  • Варна
Elina, и аз съм изпаднала в дупка! Само рева! Крия се от всички в нас и си плача. Особено като ходя по задачи с колата, надувам си музика и си плача.... Дано ми мине по бързо, че е кошмар!
И аз чакам намалението, че да си купя някои неща.
Днес съм на преглед и поне ще видя малката 😀

# 619
Ами успокоих се поне,защото мислих,че само на мен ми се плаче.Вчера още от сутринта ми е едно такова ревящо.Та си поревах снощи,докато вечеряме,чак ми се секна вечерята на ММ също.. 
Миналия ден се скарах с майка ми,и снощи си говорихме за това с мм,поревах си.Толкова ми се подуха очите,че мисля че ще паднат..За мен моето семейство са мъжа ми (той ми е и майка и баща) и децата ми..Никой друг не съществува за мен..Майка и баща са до едно време или пък,когато не знаят как да се държат като родители..

# 620
Момичета, днес ми излезна поредната ПКК след ЖК, пуснах и урина, която беше стерилна. Излезнаха ми кетони 2+ ... Какво ще рече това?! Има 2-3 седмици до следващата ЖК, че да питам... Глюкозата ми тази сутрин на гладно беше 4.8 в домашни условия, а там ми показа 5-ца... направо вече не знам...

# 621
Ох, и аз плача почти всеки ден, но не от притеснения за секса. То това вече съм го изживяла като период след първото раждане. Нищо не се е променило. Не се притеснавам и за кърмене, знам и че ще плаче. Мен ме притеснява как ще имам сили и време да гледам две деца. Разликата им е много малка - две години. Детето иска непрекъснато наблюдение, постоянно мрънка за нещо, а след две седмици ще бъда изцяло погълната от грижите за бебето. Притеснявам се как той ще приеме бебето. Та, всяка от нас има своите притиснения...

# 622
Момичета, днес ми излезна поредната ПКК след ЖК, пуснах и урина, която беше стерилна. Излезнаха ми кетони 2+ ... Какво ще рече това?! Има 2-3 седмици до следващата ЖК, че да питам... Глюкозата ми тази сутрин на гладно беше 4.8 в домашни условия, а там ми показа 5-ца... направо вече не знам...

5 е добре, а за кетоните в никакъв случай не им се плаши на това което ще кажат лекарите. Казвам го от опит. Кетоните се образуват, когато човек занижи приемът на въглехидрати. Те са в резултат от разграждането на мазнини. Тоест топиш сланинки, а лекарите винаги отиват към онази крайност която се появява при диабетиците наречена кетоацидоза.
Защо 5 е добре? Когато си в кетоза сутрин черния дроб произвежда глюкозата необходима за мозъка и някои процеси в тялото. Тоест не е необходимо да ядеш захари за може тялото ти да си функционира нормално. Кетоните в урината са излишните, които изхвърляш. Можеш да ги намалиш като увеличиш леко приемът на въглехидрати. С ядки, мляко и плодове можеш да го завишиш. Можеш да си вземеш и домашни уринарни ленти за кетони и да си ги следиш.

100 ленти са 13 - 15 лв. Добре е да си в средните стойности.

# 623
  • Sofia
Ох, и аз плача почти всеки ден, но не от притеснения за секса. То това вече съм го изживяла като период след първото раждане. Нищо не се е променило. Не се притеснавам и за кърмене, знам и че ще плаче. Мен ме притеснява как ще имам сили и време да гледам две деца. Разликата им е много малка - две години. Детето иска непрекъснато наблюдение, постоянно мрънка за нещо, а след две седмици ще бъда изцяло погълната от грижите за бебето. Притеснявам се как той ще приеме бебето. Та, всяка от нас има своите притиснения...
Вие имахте ли опция за ясла? Нашият "батко" тръгна от две седмици и много му харесва. Вчера му беше осми ден и остана да спи там Simple Smile сега съм една идея по-спокойна за появата на бебчо Simple Smile

# 624
Форевър честит рожден ден. Пожелавам ти цялото женско щастие на Земята във всичките му форми.
Елина това дали съпругът ще спре да гледа със страст жената, според мен зависи  от нея. Много жени като родят направо затъпяват: само акита, памперси, повръщано, пюрета и прочие им е в главата; като се прибере половинката не го отразяват,  най-много да го нахокат и да му обяснят колко им е бил изморителен деня с детето......и така с месеци.....еми накрая човекът ще се отдръпне.  Просто всяка майка трябва да положи усилия да запази поне 50% от женствеността си и да обръща внимание на мъжа, но като жена. На мъжете не им е лесно, те са от друго тесто замесени.  За тях също е шок как до вчера жена до тях е била усмихната и секси,  а изведнъж се превръща в "обслужващ персонал" на едно дете, което я поглъща изцяло....и той страда.
Кетоните в урината означава, че сваляш килца т.е. топиш мазнини.

# 625
Жанинче, ние го записахме, ама мъжът ми дума не дава да се издума да ходи, заради Ковида. Аман!
Той ще го гледа, работи дистанционно, както и с помощ от бабите. То, аз колкото мога, ама нама да е много като знам какво ме чака.

# 626
  • Sofia
Жанинче, ние го записахме, ама мъжът ми дума не дава да се издума да ходи, заради Ковида. Аман!
Той ще го гледа, работи дистанционно, както и с помощ от бабите. То, аз колкото мога, ама нама да е много като знам какво ме чака.
Аз се съгласих да пробваме заради бебето най-вече, а и защото другите ни деца също са ходи без проблем. Оказа се, че на втория ден почти не плачеше вече, а и няма отсъстващи деца Simple Smile от вчера спи там, всеки момент очаквам да звъннат, но знае ли човек..

# 627
Скруби, благодаря ти много за пожеланието
Преди прегледа докато вървях, замръзнах на място за около 2 минути . Изпитах болка по корема, срамната кост така ме заболя. Почнах да вървя като охлюв.
Купих бонбони и влязох за прегледа. Оказва се за моя радост, че бебката е в главично положение. Тогава съм усетила рязкото й обръщане.
Другата седмица съм на първите тонове.
Взеха ми секрет, дадоха ми последни 2 направления за раждането и направление номер7 без дата.  Матката е в първа зряла степен.
Това е от мен

# 628
Forever,и от мен честит рожден Ден! Пожелавам лесно раждане и здраво бебе Wink

Днес ходих при АГ, който ми следеше шийката и фетални.
3400гр. сме, главично, няма завъртяна пъпна връв, всичко е наред. Взе ми секрет че ако има нещо да се лекували...
И каза да ме види най- късно до 30.11. ако още е пораснало да е секцио.
Било голямо, и главата голяма, аз на 37, вече не били така еластични тъканите ми ..трудно щяло да излезе та ме склонява за секцио.
Ще видим на 20.11 какво ще каже другия док. Ако и той каже за секцио.....ужас.
Гледа ме за разкритие, каза, че нямам грам разкритие и главата е високо. Да спирам Магнерота. И те такава.....

# 629
Sealove, честито бебче! Нека расте здраво, щастливо и много да ви радва. Да има късмет в живота и да му се случват само хубави неща. На теб пожелавам бързо възстановяване ❤🎉🎊🌞

Forever честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш много здрава, обичана и уважаване. Също така лесно раждане и едно страхотно пухкаво бебче!

Общи условия

Активация на акаунт