ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 597
  • 827
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Сийлов, чаках с нетърпение да се включиш.
Ами какво да кажа... Дай боже всекиму такова леко раждане. Hands Pray
Ти си първа, дано да повлечеш крак и при всички ни да минат така нещата. Heart

Гърдите обаче трябва да се стимулират. Щом бебето не е при теб - тогава с помпа, с ръка дори.
Родила си преди два дни, не знам какво чакаш... Както обикновено персоналът в нашите болници дава 'много хубави' съвети...

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 20:13 от rave

# 721
Сий ти си герой! ❤️Направо съм без думи как от 3 отиде на 10см без да усетиш. Дано го изпишат и малкия скоро  и да си се гушкате. За кърмата не се притеснявай толкова, тя към 3ти ден би трябвало да тръгне(тоест преходното мляко) ако си стиснала гърдата коластра излизала ли е? Ако има коластра и кърмата трябва да дойде, бебето е най-добрия стимул за това, като сте отделени по-бавно ставали нещата. Но стимулирай, както казва и  Рейв. Когато не е при теб още бебо изгледай някое клипче за кърменето, ако трябва обади се за консултация към Национална асоциация за подкрепа за кърменето http://www.podkrepazakarmene.com/

# 722
Сий добре че писа, че вече започнах леко да се притеснявам. Браво Мамче - бързо раждане и здраво бебе, прекрасно. За кърменето - ако стане стане, ако ли не ще си му даваш АМ и пак ще си най-добрата майка за Вико. Помни, че за твоето бебе по-добра от тебе няма.

# 723
Sealove, страхотен разказ, напълни ми душата. Надявам се скоро всичко да се оправи и да ви изпишат заедно с Виктор! Simple Smile

А на останалите... Още по-леко раждане от описаното! Simple Smile

Rave, какъв почистващ спрей си взела?

# 724
Благодаря ви за милите думи, момичета! Знам, че ще се подредят нещата накрая, но явно сега е дупката.
Sealove, направо си късметлийка. Ти откриваш бебевълежа и дано от първото до последното бебе в темичката ни да имат такова леко раждане!

# 725
Сиилов дай боже всекиму такова раждане...а на теб скорошно гушкане с бебчето и както Рейв е казала почвай да пробваш ...като ти го дадат по- често...
Ей в такъв случай е добре да имаш помпа под ръка за да се стимулират гърдите, още повече , че си и нормално родила, не е секцио, че да няма съвсем.
Айде утре да се гушкате вече с бебче Виктор. Wink

И аз утре ще мога да пераааааа, майстора  на перални ще донесе нова, тази нашата старата ще я продадем може би, или на село, ще видим. Тя си е бетон, не е мръднала, пере като  за три перални, ама като не влиза в пералното... хахах
Mielle  си пере безотказно. Друга не ща и да чуя. Сега пак ще е Миеле ама по- нова(втора употреба)
 уж ще може да влезне да видим. Искам да пера вече. Пет перални сме събрали с дрехи за пускане и чаршафи и тнт....

# 726
Малечка90, звука беше точно между пукане и отлепяне. Може да стават някакви мехурчета като ритат, не знам 🤷🏻♀, сигурно е нормално.
Sealove, много вълнуващо е било, радвам се, че всичко е минало добре и как бързо си стигнала до пълно разкритие. Пожелавам го на всички бъдещи мамчета ❤
Ще започна да си стягам багажа за болницата, че как изведнъж се случват нещата 😀

# 727
Аз в моята чанта остана да сложа джапанки, зарядно и маски. Всичко друго е готово и си чака момента.
Някоя от вас получила ли е през бременноста по-нестандартно окосмяване? Преди години заради лекуване с хормонални лекарства ми избиха 4-5 тъмни косъм на гушата и си ги нося до ден днешен. Обаче сега през бременноста забелязвам един мъх по линията на бакенбардите(от ухото до брадичката почти) но си е доста дълъг, нищо че е русичко. 🤔😵

# 728
Регистрирах се в Хипп, попълних кода и това е. Но никъде нищо не пише, в смисъл дали е приет кода и дали да очаквам мострите Thinking

# 729
Регистрирах се в Хипп, попълних кода и това е. Но никъде нищо не пише, в смисъл дали е приет кода и дали да очаквам мострите Thinking
При мен е същото. Регистрирах се, въведох кода и нищо.

# 730
То и при мен е така, ще видим.....Уж рекламата е за мостри да се регистрираш.

Аз в чантата с багаж от вас прочетено или пък вече и аз незнам от коя група, ще сложа и шоколад и вода. Да си имам....да не прегладнея случайно хаха.
Одеве го купих от Кауфланд а моя седи потресен и вика ама ти за къде тръгна, обяснявам му че си подготвям чантата, ама той вика рано било.Абе аз да си я подготвяяя.
Не се бях сетила за маски да сложа ама нали все ходим с някоя под ръка. Може би ще купя едни ново медицински да сложа 1-2

С Кауфланд не мога да се преборя с регистрация и това е, ама се заинатих. Като правят игри да може да се регистрира поне човек, то не стига че все не печелиш.....
Еее един път съм печелила от игра на Вип Оферта -  за колективно пазаруване сайта. Спечелихме нова година в Сърбия. Беше страхотно.... Екскурзия, ядене, пиене, музика, нещо ново и различно, спа и тнт. Абе чудна награда беше.
А последно време не съм печелила нищо, като изключа огромната изненада да съм бременна, което си е цяло чудо.

Айде спирам да не ви досаждам че само аз пиша през два три поста.....трябва спешно да си намеря работа нещо....

# 731
Обаждат се по телефона. Изчакайте поне седмица.
Сии... Раждане мечта.
Изгубен, поне нощем не се включваш Joy за разлика от мен. Аз ако купя шоколад сега няма да изкара до раждането.
Сега лежа и пак имам контракции... 4-ти или 5-ти ден стана по това време да съм със стягания. И се ядосвам, че чакат вечерта. Щото така разбира се започвам да мисля, че и истинските ще са вечерта, а ММ не пропуска да изпие някоя ракия за вечеря и накрая може и сама да се карам към болницата...

# 732
Аааа Fillme, аз купих два, единия го изядохме вече, тоз ще го крия в чантата и го забравям...хаха

ММ също пие вечер, че и аз половин чашка винце, ако тръгнем вечерта ще е интересно ако ни спрат полицаи, хихи ако успеят да ни спрат де....

# 733
  • София
И аз за маски не се бях сетила.
Мерси, Малечка. Flowers Blossom
Писала съм вода, шоколад и
солети/БейкРолс.

Надявам се до понеделник-вторник да съм стегнала багажа.

Ох и аз съм с контракции...

Силвия, ето го спрея. От бебешки магазин го взех.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 22:53 от rave

# 734
Аз съм сложила нестле фитнес барчета, защото през цялата бременност се сцепих да ги ям.. Две вафлени оризовки с шоколад, черен шоколад и едни бисквитки хугаренас. Днес бях на тонове.. Мисля че нямаше нито една контракция, а днес цял ден по задачи и цял ден кръст, яйчници,стягания.. Чак се притесних да не става вече хаха..
Взех си два комплекта долни чаршафи от икеа, много са симпатични и на добра цена.
За маски и аз не се бях сетила!

Общи условия

Активация на акаунт