ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 587
  • 827
  •   1
Отговори
# 750
  • Sofia
Ей сега ми се скапа настроението, нямало да дават детски за всички деца. Така се бях зарадвала. С четири деца, добре щяха да ни дойдат 🤔🤔🤔ама .....каквото такова
На държавата да не разчиташ. Дават ги на МВР и лични лекари, които не виждам с какво заслужиха по време на пандемията, след като лекуваха по телефона и изписваха лекарства по Вайбър.

# 751
  • Варна
Да, и аз съм разочарована за пореден път! За едни има за други Не! Пак няма да вземам детски.
Хюлия, къде си? Мисля те.
Вчера в Комсед оставих една шапка пари, после минах и през аптеката и взех това което бяхте обсъждали, че после с тези режими не знам как ще е.
Доволна съм, на целия рев се разсеян малко.
Строежа е до кривата круша. Два дена валя и обърка нещата. Сега от сряда пак го дават да вали. Само се моля в нас да пропусне, за да може поне първия покрив да изкарат. Идеята за семейна Коледа в новия хол почти се изпари.

# 752
Фифи, ето тази:

https://www.hippoland.net/elektricheska-bebeshka-lyulka-chipolin … -siva-shecp0201gy

Не съм чела ревюта и сравнявала модели, беше по-скоро импулсивна покупка, така че не мога да дам препоръка. Съобразих се единствено с размера, защото нямаме много място, и ми се стори компактен вариант. Консултантката в магазина каза, че е добър избор, лично тя ми препоръча някакъв модел 3 в 1 (легло, люлка, столче за хранене) на Чико за 500 лв., но дори и с намалението ми се видяха много, а и беше огромно.

# 753
Някой поръчвал ли е от bghlapeta , там нещата са с по-ниска цена от други места. Чаках отстъпка да вземем количка , но уви ....не всичко е намалено....изчерпани ...и т.н

# 754
Тук съм момичета,чета ви..Днес съм по-добре,но продължава да излиза нещо лепкаво..Чат пат ме боде ниско долу и ми е тежко на интимните части..
Но има майстори,довършват банята и наблюдавам какво правят,все питат тръбите къде са,тока от къде минава да не вземат да дупнат нещо без да искат...Все още стискаме..На преглед съм след 4 ри дена все ще е изтикам до тогава да видим какво става.. 👍💐💐💐💐

# 755
Anny, bghlapeta са много точни, пускат добри оферти, поръчвай смело.

# 756
Момичета, снощи ми дойде вече изпрания матрак за кошарата, днес успях да си изпрося малко мостри на Мустела в една аптека. 😊 И от Бебо решиха да ми пратят като им писах на месенджър😂 като някоя циганка съм с тия мостри.
Преди малко монтирахме сушилнята и сега съм пуснала последната доза бебешко пране в пералнята(с отнесения си акъл я пуснах без прах, добре че се сетих в началото на програмата 😂😂😂)  После пускам да суша да видим какво ще сътвори, дано всичко е наред, че вече ги монтирахме едно върху друго.
За изписването съм си взела комплекта само (боди къс ръкав, блузка, още една блузка, ританки, тънко одеало и другите дреболии) понеже нищо не разбирам ще се консултирам и с акушерките там как да го облечем и ако трябва мм ще донесе на изписването още някое одеало или дрешка, все пак от болницата до колата няма да го простудим за 2 минути.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 16:47 от Малечка90

# 757
Да ви се похваля с дългоочакваната ми баня..Най-накрая след 3 години.. 🥰

И аз с коремчето.. 😄 измъчена от болки и чистене..

# 758
Честито, Хюле! Със здраве да си я ползвате! Много голяма изглежда, ще има място и за бебешко корито. Simple Smile
Аз съм в издирване на ваничка със стойка до 80 см, но тези, които харесах са само в розово. Нещо са изкупили сините и белите.
SilviaP, чудесно изглежда люлката. Дано  бебето да спи сладко в нея. И аз си търся компактен модел.
Преподредих си днес багажа. Срам не срам, извадих малкия куфар и успях да вместя  дрехите за изписване на мен и на бебето. Голямо постижение ми е, че избрах какво да облека за изписването - едни разтегливи пола и блуза. Така хем е сигурно, че ще ми станат /ако съм огромна/, хем че няма да ми висят /ако хлътне корема/. Simple Smile

# 759
Фифи е аз търся ваничка до 80см със стойка ,ако намериш нещо подскажи. Нямам възможност да ходя по магазините и само през интернет ги гледам 🤷🏾‍♀️🤷🏾‍♀️🙄.

# 760
Момичета на някоя от вас все да й е топло?
Направо ще откача. Все ми е топло и задушно.
Също така днес реших да се изтегля и се оказа,че за 2 седмици не съм качила нито грам.

# 761
Фифи е аз търся ваничка до 80см със стойка ,ако намериш нещо подскажи. Нямам възможност да ходя по магазините и само през интернет ги гледам 🤷🏾‍♀️🤷🏾‍♀️🙄.
Даниела, розова устройва ли те?
Мони лили

# 762
По принцип ме устройва ама и да е 80/47 😁,че искам да я вкарам в паравана ,че иначе другаде няма къде да я събера 😀.

# 763
Хюлия, имаш супер баня. Най-вече и двете неща за които си мечтая, да е голяма и да има прозорец!
За малка ваничка със стойка вижте tippietoes mini bath и snuglle. И двете са анатомични и много компактни и отделно се продават стойки към тях, но са на някакви безобразни цени у нас, по добре ги потърсете по английските сайтове.

# 764
И на мен все ми е топло и всяка нощ се събуждам, обляна в пот.

Общи условия

Активация на акаунт