ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 580
  • 827
  •   1
Отговори
# 765
За топлото и на мен ми е ужасно топло непрекъснато и най-вече нощем както казва Helinor.

# 766
Благодаря Фифиана 🥰🌹
Благодаря Парадигма 🥰🌹Дай боже на всеки това,което му е на сърце..Амин
Аз се дразних много,защото ще е дълга и тясна ама на тераса е все пак,свикнах с мисълта и само заради едното къпане,каквото е това е ВАЖНОТО Е,ЧЕ ИМАМ СОБСТВЕНА БАНЯ,няма да слизам вече на първи етаж,зимата пък беше страшно,докато се качиш до горе ставаш на висулки 😄..
Иначе и на мен все ми е топло по цяла вечер не се завивам,потя се,а мъжа ми и детето все дзъкат..

# 767
В Джъмбо преди 2-3 седмици гледах едни малки бели ванички със сини противохлъзгащи се ленти по дъното за 12лв, но без стойка.
Снощи си стегнах багажа и аз. Всичко побрах в един среден калибър куфар на колелца:
За бебето сложих дрехите за изписване, космонавта и бибата.
За мен: дрехи за изписване, силиконови зърна, чорапи, гащи, четка и паста, гребен, шампоан, кърпа за лице и за тяло, лансинох, крем за лице, джапанки, дамски превръзки, няколко празни плика за мръсното бельо.....нощница не съм сложила, защото в Надежда дават готини такива....а и си сложих и жилетка и единия от клиновете за бременни, че на мен само с нощница ще ми е студено. Приготвих документа за гражданския брак и в понеделник на него и ЛК на ММ им правя копие и ги слагам в багажа. Като стегнах багажа и ми стана едно спокойнооооо - осъзнах че вече се чувствам спокойна, че ако родя всичко е готово. Аз маски и дезинфектант си имам в дамската чанта, така че няма да слагам в багажа. На куфара сложих бележка, на която пише: зарядното на телефона и вода.....та като дойде момента да не ги забравя тези неща. Та така днес......

# 768
Ние взехме една много мъничка вана, компактна е , без стойка. Мен нещо ме е страх от Тея стойки. Ще видим как ще е
 Багажа го приготвих в една голяма чанта, само дрехи за бебо и за мен не съм сложила.
На мен Тея дни ми е нещо студено и всички материи ми дразнят на кожата. Само домашната ми пухена пижама ми е добре 😁 Много ми е уютна и сладичка с тази мама меца гушнала меченце точно на корема ми 💙

Ето я ваничката

# 769
Хюлия, честита баня, супер е.
Аз да се похваля, взехме матрак и разни чаршафчета, протектори, шишета на Авент антиколик и обиколници, възползвахме се от намаленията, доволна съм. Забравих подложка за повиване, но утре ще мина да взема.
За топлото и на мен ми е топло, аз намалям климатика, ММ го усилва.. спя със сатенена пижама или с тениска и всяка нощ се събуждам потна и покрай нощното пишкане се преобличам. В колата също ми е супер жега и си карам на отворен прозорец, в Пловдив още си е топло.

# 770
Fifiana, този модел със стойка го има в синьо в хиполенд в момента с отстъпка. Аз я бях издирвала преди време и я намерих в Пловдив в бял цвят Simple Smile Доста в компактна, надявам се да е удобна.

Хюлия, завиждам ти за голямата баня, със здраве и кеф да си я ползвате. Имаме семеен бизнес за обзавеждане за баня и съм се нагледала на малки кутийки, когато правя проектите и не остава място да се завъртиш. Във вашата футбол можете да играете Grinning 

Фифи е аз търся ваничка до 80см със стойка ,ако намериш нещо подскажи. Нямам възможност да ходя по магазините и само през интернет ги гледам 🤷🏾♀🤷🏾♀🙄.
Даниела, розова устройва ли те?
Мони лили

# 771
Джена благодаря ти 🤗💐
Ив Благодаря ти 🌹 разсмя ме с този футбол 😄 май само аз си мисля,че имам нестандартна баня..

# 772
  • София
Хюлия, банята е чудо ! SunglassesHands Clap

Днес ми дойдоха чаршафите, държач за биберон, играчка за гризкане и гривничка против уроки... всичко е ръчна изработка, в понеделник чакам обиколника и една декорация с името - също ръчна изработка... И сме готови с нещата за малката.
Както и друг път съм споменавала, аз съм голям фен на ръчната изработка... Това което е уникално и направено с душа и сърце, а не масовото по магазините. Heart
Започнах да стягам и багажа.
Бях поръчала допълнителна калъфка за възглавницата за бременни, която ще използвам и за кърмене, та и тя дойде днес... Заедно с едни боди-удължители. Много са ми смешни, да видим дали ще вършат работа. Grinning
Скрит текст:
Абе само дето не спя по куриерските офиси в последните дни.

Днес си купих Но-Шпа за първи път през бременността и преди малко изпих 2 т... Направо не ми се ляга, снощи наистина беше кошмарно. Cold Sweat

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 23:13 от rave

# 773
Хюлия, честито и от мен.
Страхотно е станало, ако не знаеш и не беше казала, че е било тераса няма и да се разбере. Ти си мислиш, че е тясно, защото знаеш какво е било преди. Само единствено винаги след душ и къпане трябва да се забърсва че да не се мокри, който иде до тоалетната. Супер , че има прозорче...
В нашата няма как да има прозорец и това нищо не дърпа вентилаторчето, като се къпем се стичат вади от парата по самите плочки. Трябва постоянно да се бърше с нещо, ще видя да взема от тези четки за прозорци които са.
Ивввв, давай линк за аксесоари ако имате, ние не сме взели за нашата баня още....ако имате онлайн да разгледаме.
Аз харесах едни неръждавейка на ,,Капитан,, има ги в Практикер и в сайтове разни.
Иначе новото строителство са едни кутийки - малки стаи и всичко и коридори даже нямат, банята само да влезеш и да не шаваш докато се къпеш хаха.

Скруби, още утре по твоя пост ще си прередя чантата, винаги като ви чета все нещо ми липсва в моята. Хавлии не съм сложила....бележката отгоре е добър вариант, аз съм написала списък за в чантата и съм задраскала каквото е вътре, като тръгвам ще го прегледам.
Не мога да повярвам, че до 3 седмици ще имам бебе. Наближава, не остана. А корема си ми седи огромен голям и горе, въобще не му е до излизане на моя дундьо. Явно му е добре вътре....да си дебелее.

И аз се преобличам вечер, блузата ми е все мокра особено между гърдите...още малко и го дават да захлажда....
Днес изпрах три перални. Няма такъв кеф Wink

Получих мострите от Бебо. Вчера им писах да питам за мостри и днес ги получих. Ама са смешно миниатюрни...на една книжка рекламна са лепнати по няма и дозичка от някои неща.....хаха да ги помиришеш стават. Ама каквото е. Да видим ХиПп какво ще пратят. Нищо пак сигурно. Няма нищо безплатно ей...

Сладката, и аз нищо не съм качила последно време, а бебето си расте, как става това незнам...явно аз свалям ли незнам.

Елина, страхотно меко гушкаво пижамче имаш, после ще се гушка бебчето на мекичко.

# 774
Изгубен и ние предлагаме в магазина ни тези на Капитан, много са качествени, даже си взех скоро да подменим старите вкъщи, ама си стоят в кашон чакайки мъжа ми да ги сложи вече втори месец Sweat Smile Иначе ако си ги избрала, уреждам ти отстъпка веднага, пиши ми на лични Simple Smile

# 775
Днес ми е толкова скапан ден.
Такива ужасни и реалистични сънища имах. След това майка ми ми вдигна тотално нервите. Не можех да повярвам, че може да е толкова безотговорна. Чувства се зле, има температура и обикаля около мен и брат ми и не иска да отиде на лекар. Прави се на много интересна! Бях шокирана! Побеснях! Така се развиках накрая че после цялата треперех поне още час. Направо я скастрих да си ходи.  Дъщеря й бременна вече в 9ти месец, сина й с 2 малки деца и мъжа й 65+. Толкова се разочаровах. Аз я видях че не е много добре преди 2 дни. Говорих й, говорих й и накрая ми преля всички. Жива и здрава да ми е, но понякога ме докарва до нервни кризи.
После тръгнах да готвя всичко пълен провал- от нерви изхвърлих почти всичко Joy казвам почти защото още не съм опитала другите манджи.
И като за капак отивам да пазарувам в Лидл и заради новата наредба- имаше страшно много хора и едтествено много пенсии. Абе пълен бяс.
Утре няма да си мръдна пръста. Решила съм да си изключа телефона и да си гледам цял ден сериали.

# 776
И при мен малко нерви днес, ама гледам да не се впрягам прекалено. Пералнята и сушилнята дето монтирахме, заради тъпия наклон в помещението, се разхождат на 20-30см. Поне сушилнята работи, изсуши си прането без проблеми. Та утре ще ходим да купуваме нещо, което да сглобим да ги държи на едно място, че то това е пълна олигофрения. За наредбите е супер глупост това с пазаруването, а тия пенсионери половината толкова ме дразнят, че просто да хванеш и да ги набиеш. Нас ни ограничават, за да имат те зелени коридори, тях да пазим и какво накрая днес докато пазарувахме с мм в кауфланд, една вампирка дърта дойде на касата зад мен и не само, че не спазваше никаква дистанция, ами направо се бутна в мен, буквално ми се бутна в гърба с торбата и даже не ме погледна или извини. Е какво да я пазя аз и да пазарувам заради нея само в определени часове.... Изперкали вампири, дето за себе си не мислят, а камо ли за другите.
Арома дано при майка ти не е нищо сериозно, ама си го е заслужила скандала, като чета каква е ситуацията. Все пак трябва малко да ни пазят и нас, остана 1 месец. Това като нашата баба само и се карам тези дни, че е решила са ни трови явно. Онзи ден прави спагети със сметана, ама сметаната седи отворена в хладилника не знам от кога, аз даже не съм разбрала. И после вика, ми тя беше станала много гъста и я разредих с вода, викам жено ти добре ли си? Като виждаш, че не става хвърляй! Във вторник купила ОХЛАДЕНО пилешко и иска да го готви в неделя... И кайма има насипна в хладилника и тя от тогава седи, мен ме е страх да ям вече каквото готви тия дни. И аз ѝ се карам, тя вика глупости, нищо му няма. Те просто след определена възраст хората си изпращяват по малко и нас това ни чака в един момент.

# 777
Рейв благодаря ти 🌹
Изгубен благодаря ти 🌹голямо бърсане ще пада всеки път,ама няма какво да се прави.Тръбите за обратната вода са от онази страна за това тоалетната е най-накрая,много исках душа да е там,където е гърнето,но..... 🤷
Тези от Бебо,направо са се уляли с тези мостри...
Малечка,АромаЛимон явно не само моята майка е така,не знам вече много ме разочарова тази жена,а не беше такава.Диагнозата и е МС и все отдавах всички неща на болестта и,но последния път вече чашата преля.Нито знае какво говори нито нищо,само обиди към мен и сестрите ми..Защо сме ходили в бащината къща,да се събираме там..!! Паплач сме били,нямало спокойствие в собствената и къща и какво ли още не..!!
И аз и казах навремето да са мислили,да не са правили 3 деца,че и те ще имат деца,къде са бляли..!! Викам хората се радват на деца и внуци и живеят с тях в една къща,ти само ни гониш..Аман вече..Гадно ми е,че стана такава,но не искам да общувам с нея,че ме ядосва много..

# 778
Малечка, тази баба твоя баба ли е или на мъжа ти, незнам то не че има значение, но не бих разчитала тя да ми сготви. Нека си готви за нея си. То постепенно ще видиш, че така ще стане, ти ще започнеш да си готвиш за вас и за бебето особено без подправки и тнт.
Аз си готвя за нас от 20 години, спряхме да и ядем буламачите,  да си готви. На някои им е странно но си има два рафта от хладилника за нея, горните три са за нас. Всеки да си знае какво яде, аз маргарин не ям и др. боклуци, които си купува, ама така е като взимат 200 лв пенсия, какво да си купят. Иначе ние плащаме Абсолютно всичко- ток,вода,телефоните,парно,данъци,сметки, само за нея си ги харчи тези пари.
Ако живее сама няма да се справя. Ама не го оценя. Все сме криви, все този син е лошия и тнт.

Нашата нова пералня е страхотна. Направо чудо. Спрямо старата Miele, тази ще я ползваме поне още 20 години без да мръдне, живот и здраве. Старата толкова откара и нищо и няма.....Wink
Някой запознат ли е с особеностите на зодия стрелец. Все се надявам да не сме скорпион, още малко остава да прескочим, нищо лично срещу скорпионите, ама са много около нас, стигат ни. хахахах

# 779
Изгубен,въобще не знам за особеностите на стрелец.Самонси спомням,че имах три съученички от класа зодия стрелец и все ми правиха впечатление,че са малко разсеяни,сладки шматки дето се вика,но в никакъв случай не бяха лоши,злобни момичета,разбирах се с тях добре..Момичетата стрелци са кифлички,поддържани те бяха такива,но за мъжките си нямам на представа..
Друго познати стрелци нямам..

Общи условия

Активация на акаунт