ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 632
  • 827
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Деси, много красива ви е станала стая. Поздравления ! И кучо е много сладък!
Момичета дайте ги тези ваши списъци. Ей тъй докато обикалям за тухли и цимент мога и в някой бебешки магазин да вляза, ама чесно нямам иде какво да взема (за дребните неща говоря). Направих списък, един за бебо и един за мен. Ами почти нищо не съм писала 😁.
Днес в една строителна борса, една служителка беше много възмутена че аз ходя и ми вика: Я ми прати този твоя мъж аз да му кажа две думи! А и бях с малката кола и разпределяхме чувалите между седалките, че да не я скапя...И тя беше в пълен потрес 😀

# 181
Деси и ние кастрирахме нашия куч преди да се роди Мони. Това бе най-доброто,  което съм направила за него. От тогава нито го вълнуват дамите,  нито се бие с другите мъжки, нито те го разпознават като момченце и спокойно си излизах с беба и кучо без да се притеснявам от среща с друго мъжко.

# 182
Десислава страхотна е стаята, пу-пу.
Защо го кастрирахте куче?
Нашият йорк тази година стана татко за първи път на четири мъжки. Все едно аз имах деца такава радост....

Ох, Скруби, тъкмо избърсах кухнята след голямата галимация. Поразместихме разни стелажи със щерката и пренаредихме. Вече ще чакам банята да финишира и да се изкъпя като хората, не мога да ида на преглед некъпана, хаха...
Ама от 8.10 почнахме с къртене и всичко та до сега близо вече месец ще приключим. Тъкмо месец тормоз. Ама аз настоявах за банята и мълча. Доста перипетии, но става чудна. Като знам ,че после ще се къпем там, няма да пренасям кофи и легени до хола и някой да ми полива,там на стойката в коритото с душа и сама мога да го къпя Wink

Аз съм козирог, и затова съм търпелива....и ММ е, та навием ли си нещо на ума се инатим да стане. Иначе луднахме наистина даааааааа....ще налагам глоба вече след ремонта който влезне с обувки.

# 183
Деси, страхотна стая! Запазвам си снимката като идея когато дойде време да правя детската стая... а кучо е голям сладур!
Аз утре отивам за 45 дневен болничен, но моя доктор още го няма и като питах има ли заместник (за да ми вземе секрет, който ми се полага като изследване и да ме прегледа) ми казаха, че нямало и че не знаели доктора кога ще се върне. Луда работа! Мисля да си взема утре документите и да започвам да ходя в Надежда за тонове и да видя да се разбера с друг доктор там. Тъпо ми е, че баш накрая трябва да сменя доктора, но някак не мога да стоя да чакам и да съм в невидение какво се случва...

# 184
Благодаря, момичета! Куч го кастрирахме, защото е мешан с две породи и не мислехме, че някой иска да си пусне женската с нашия мешан хаха.. Майка му е питбул стаф, а бащата е голдън ретривър, общо взето всеки си пази някакво родословие и чиста порода 🤷‍♀️ А и е в един такъв тийн период в който е много развълнуван от всичко и много се репчи на мъжки, адски любвеобилен към хора и много подскача като дойде някой в къщи.. Искаше ми се малко да оберем емоциите преди да дойде бебко..

# 185
Деси страхотна е стаята, кучо също. Как се оправяте с космитe? Ние сме с една космата топка  вкъщи и ще се налага да я затваряме в друга стая. Колкото и да се чисти, в момента в който си надигане дупето от земята започват да хвърчат едни космиии 😭

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 19:49 от Малечка90

# 186
Ееее, тези лекари, които в последния месец изчезват, тъкмо преди решителния момент... Много кофти, момичета. С вас съм... Heartbeat

# 187
Деси страхотна е стаята, кучо също. Как се оправяте с космитe? Ние сме с една косата топка  вкъщи и ще се налага да я затваряме в друга стая. Колкото и да се чисти, в момента в който си надигане дупето от земята започват да хвърчат едни космиии 😭

Пречиствател за въздух за хвърчащите. И аз заради котьо искам да взема. И робот за пода... Такава вече имам под ръка.

# 188
Малечка Робот Прахосмукачка.. Най-добрия ми приятел от както съм бременна и най-прекрасната вещ в нас хаха.. А дори не е специален и скъп, представям си, ако отделим едни 1000лв да си вземем хубав.. Сигурно тотално ще се преродя 🤣

# 189
Не знам дали ще се справи с толкова косми, честно казано или ще се задръсти за 15 минути 😂 но най-вероятно ще се наложи да вземем някаква.
Аз чакам да дойде другата седмица та да си взема и аз документите от АГ и не знам още колко ще ходя при нея, далече ми е, пък и нищо не гледа. Ще си ходя явно пак на частно тук там. Тонове в МД, доплери също, та няма да имам май нужда от нея.

# 190
Аз си взех на Always някакви бикини, които са като бебешките памперси. Нямам си и идея в какъв размер са лохиите, просто като ги видях и реших, че ще ги тествам, дано да ми свършат работа. Ама взех 2 пакета, които ако се ползват като другите превръзки сигурно само в болницата ще съм ги използвала. Иначе си мисля за нощни да си взема за вкъщи и утре гледах, че в Лидъл ще има някакви по-дълбоки бикини и да мина така Relaxed
Момичета купили сте си страхотни нещица - това с органайзера е доста добра идея, аз реших, че ще си изплета едни панерчета и в тях ще наслагам тия неща и ще стоят на шкафа, на който смятам да се случват нещата.

Скрит текст:

Днес викам на ММ, че мислех като ходих да си взема 45 дневния да попитам дали да не гледаме клипчета за "как да родим вкъщи", ама бяха само регистраторките и нямаше смисъл тях.

Деси - стаята е станала прекрасна. На мен ми се искат стикерчета и ще тествам да си поръчам от алито. Иначе бях поръчала една много сладка картинка, ама още не съм й взела рамка.
Скрит текст:

# 191
  • София
Подкрепям за робота с две ръце.
Аз бях скептично настроена, но съм страшно доволна.
От месец го имаме.

С две кучета съм.

# 192
  • София
И аз се преродих с робота заради дългите косми на моята красавица. Тук роботът й носи играчката, а тя обича да тича след него. Laughing Със сигурност ще ми е в голяма помощ при появата на бебка. Поздравления, Деси за решението да го кастрирате точно сега. Ние така и не успяхме, защото ни беше страх за тази крачка точно сега от чисто емоционална гледна точка.

# 193
Ако трябва да бъда честна, мм и той от това се притесняваше, а и финансовата част си я има. Аз естествено си поревах от емоции като го оставихме и след това цял ден бях като пребита докато не си го взех и не ми се обадиха, че е излезнал от упойка, но все си мисля, че е за негово добро и за наше улеснение.. Сега до 13ти ще е с яка лампион и ще се глезотим преди бебко да дойде 😅
И аз се преродих с робота заради дългите косми на моята красавица. Тук роботът й носи играчката, а тя обича да тича след него. Laughing Със сигурност ще ми е в голяма помощ при появата на бебка. Поздравления, Деси за решението да го кастрирате точно сега. Ние така и не успяхме, защото ни беше страх за тази крачка точно сега от чисто емоционална гледна точка.

# 194
Mомичета, някой ползва ли робот ilife

Общи условия

Активация на акаунт