ДЕКЕМВРИ е все по-близо вече, а мама няма търпение да гушне своето човече ! {тема 9/2020}

• 30 620
  • 827
  •   1
Отговори
# 660
Жанинче, ако има нужда пиши
Намери се фраксипарин . Ей, дори и това вече е с връзки.

# 661
Момичета, тези които не сте с комбинирани колички, ще споделите ли какво кошче за кола сте взели? По принцип би трябвало да ми дадат, обаче приятелката е под карантина, та ако случааааайно се наложи да купим нещо в бързината да знам за какво да ориентирам мм, че ми е тъмна Индия с тези столчета.

# 662
Момичета, тези които не сте с комбинирани колички, ще споделите ли какво кошче за кола сте взели? По принцип би трябвало да ми дадат, обаче приятелката е под карантина, та ако случааааайно се наложи да купим нещо в бързината да знам за какво да ориентирам мм, че ми е тъмна Индия с тези столчета.
Малечка90 Ние купихме това столче 0-36кг. В сравнение с другите, които разгледахме легналото положение за новородено ми се стори добро, мисля че ще ни е от полза дълго време. Отделно ни подариха кош за кола 0-13кг, но той е без изофикс, само с колани и него ще ползваме предимно за пренасяне докато бебето е по-мъничко. 🙂

# 663
Интересува ме по скоро кошчето, което ще е нужно за изписването, не съм уточнила.

# 664
Привет по нощите. Искам да ви се оплача, че не мога да спя от киселините. Не стига, че изобщо не ям след 17 ч, но въпреки това се събудих с ужасно парене и връщах стомашен сок. АГ ми изписа маген гел, но още не съм го купила. Някой пил ли е такова, дали е ок за бременни?

# 665
Явно не съм единствената 😂 И аз от няколко дни съм с ужасни киселини, ама си ги търпя, не искам да пия гадости. Вчера ядох риба, е щях да умра цяла вечер. Обикновено, ако съм много зле с киселините, пия прясно мляко малко, обаче с тая риба снощи не посмях. Днес пък бебо ме рита доста стабилно до преди малко и не мога да заспя.

# 666
Мен като ме почнаха предната седмица спях с чаша със сода за хляб до главата си. После спрях за няколко дни въглехидратите и от тогава нямам киселини. А може и да ми се е посмъкнал малко корема и просто да не ме натиска толкова.

# 667
  • Sofia
Привет по нощите. Искам да ви се оплача, че не мога да спя от киселините. Не стига, че изобщо не ям след 17 ч, но въпреки това се събудих с ужасно парене и връщах стомашен сок. АГ ми изписа маген гел, но още не съм го купила. Някой пил ли е такова, дали е ок за бременни?
Аз пия талцид Simple Smile

# 668

И на мен ми го изписаха понеже беше страшно положението и ми помага много.

# 669
И аз от няколко дена съм с киселини,направо ме побърква.Като легна пък е страшно.Съвсем случайно в нета попаднах на статия за киселини и пишеше,че прясното мляко помага.Пробвах и наистина няма 5 минути отшуми забравих,че съм имала киселини..Пробвайте може и на вас да помогне.
И да ви питам как сте с бялото течение..?? При мен вече не се търпи МБ ми е чиста,нямам нищо,но почти по цялбми тече и ми писна вече.Няма мирис,един път е като вода,после слузесто..Кога ли ще отмине..

# 670
И аз имам течение напоследък . Чакам си микробиологията днес , но мисля , че е нормално сега да е увеличено . Док ми изписа профилактично Макмирор .
За киселините , дъвча Гавискон , ако и той не помогне , прибягвам до малко сода , че не се търпи ... Млякото и при мен действа , но ефекта отминава бързо 🤷♀

# 671
  • София
Добро утро ! CoffeeCookie

Тъкмо пуснах ТСХ и ФТ4, а сега отивам на тонове и да махаме песара... Grin

Течението и при мен е страховито, микробиологията преди месец беше чиста...
Днес ще пусна пак - последна преди раждането.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 09:54 от rave

# 672
  • Варна
Здравейте,
Днес има намаления в доста бебешки магазини. За Варна са Комсед, Хиполенд и Рая тойс ( поне аз за тези знам). Сега си дописвам списъка и отивам на пазар.
Приятен ден на всички!

# 673
Така се паникьосал човека,че чак имал симптоми на раждане...ТОЙ не жена му..😅😅😅😅

# 674
Рейв, защо са тези изследвания?

И аз имам някакво бяло течение,лепкаво,бяло, няма мирис, не е постоянно, явно секрецията си се увеличава да е смазано там...хм. Ще видим какво ще покаже микробиологията....

Незнам как ще се опазим тази зима, свекито нещо се е разкашляла. Тя е такова теле , че не пие никакви! лекарства. Все се надувала. Нищо не може да пие дори и аналгин.....само чай.
Просто няма да ми припари в стаята. Ама в кухнята се засичаме....страшно ще е.

От сутринта се опитвам да се регистрирам в играта на Кауфланд,,Ние сме семейство,, е така са го направили , че няма регистриране, измъчих се и не става...още върти тука.
Иначе реших и аз да пиша на ХиПп за мосри, ще ги попитам просто някъде дали има.....

Хюлия, то ние , които сме раждали си го знаем, татковците са паникьосват повече от нас като дойде момента. ММ се беше шашнал, повтаряше чантата къде е , какво ще слагаш в нея, а тя беше преди месеци готова хахахах, шофират като луди до родилния дом и тнт. И те се вълнуват. Сигурно и симптоми имат хахахах на контракции Wink

Общи условия

Активация на акаунт