Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 254
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Вместо запис,една снимка от инстаграм:

# 31
Сетих се за изчезването на Гаврилов, какъв беше смисълът Калин да се прави на шпионин, като накрая без никакво обяснение занулиха персонажа му. Имам чувството, че просто не са знаели вече какво да му правят героя и за по-лесно ...

# 32
Ох, у нас протече следния коментар след сцената в спалнята: оу, сега малки бобчета ще се опитат да си направят... И накрая ще са малки топалки! Laughing

# 33
  • София
Много е грозно поведението на Снежа! Да подтикваш снаха си към другия си син.

# 34
Мая и тя е червенокоса, дали е просто такъв вкуса на Велин или още в началото си е взел втора жена, която да прилича на първата.
Наскоро на една позната й се случи кофти ситуация да се занимава с мъж, който после се оказа, че бил женен , а моята позната приличала на жена му и даже имала същото име.....
Сетих се просто, но леко се потрисам от Велин и Снежа

# 35
  • София
Много ми е противна маминка. Има нещо флиртаджйиско в нея, но ми изглежда вулгарно. И с Велин как се държи, дава му някакви знаци.
А Денис почва да се показва рогцата май. Сега явно ще я отвлекат Вики..

# 36
  • София
Ако аз намеря флашка в книгата на ММ, никога няма да ми хрумне да проверявам какво има на нея!!!

Нахлуването У Борис беше меко казано смешно! Денис си слага ръкавици и вади флашка от джоба, ама дали с ръкавици я е сложил в джоба си?  Единият взломаджия-нахлузил страшна маска, ама иначе се облякъл с тениска с къс ръкав, разкриваща доста специфична татуировка...

Снежа най-накрая скръцна със зъби на любимия си син... той се изнерви и му падна пердето (как може маминка да му говори така, пък той и взел чистачка.... )

# 37
  • Манчестър
Благодаря за темата.
Сериала е много интересен.

# 38
Не мога да схвана поведението на Снежа. Първо подстрекава Лора по индиректен начин към Денис, после се кара на Денис да не се занимава с Лора заради Борис.

# 39
Стана, което очаквах че е неизбежно да стане. Каквото и да направеше Борис нямаше как да не се стигне до това видео или до снимките от хотелската стая като следващ ход на Драго към Лора. Единствения правилен начин беше навреме Борис да говори с Лора. Сега вече става много по-трудно за обяснение и разбиране.
Снежа уж помага на чуждите хора да се справят с проблемите, а участва в създаването на такива за най-близките с неясното си поведение.

# 40
Не мога да схвана поведението на Снежа. Първо подстрекава Лора по индиректен начин към Денис, после се кара на Денис да не се занимава с Лора заради Борис.
Излиза, че така ни се е сторило...

# 41
  • София
😂 Денис ми беше много забавен като подпитваше маминка какво са говорели за него 😂 Голяма гад, ама е готин 😂

# 42
Дори и да ни се е сторило или да е изпитвала Лора доколко е вярна в мислите си към Борис, Снежа подава противоречиви сигнали и обърква околните. Само с Драго се наложи да бъде директна защото нескритото му любопитство към Лора беше прекалено и й напомни за неприятното минало.

# 43
  • София
Всъщност кой поръча отвличането на Вики, защото Драго я спомена накрая? Да не я използва за примамка, за да хване Боксьора?

# 44
  • София
За мен отвличането на Вики си е по инициатива на управителя. Разбра, че е важна за Драго. Мисля, че се опитва да измести Драго.
А Лора каквато сериозна го раздава да избере наркопласьора-сводник-изнудвач-убиец пред Борис-ченгето, не мога да повярвам, че е възможно.
 Борис е изневерил-почти - с Лина, ама и Драго не е много верен на любовта си към нея. Докато я наблюдава и обработва...........достатъчно жени минават през леглото му.

Общи условия

Активация на акаунт