Малки ембриончета растете, до АПРИЛ на бебчета се превърнете !

• 21 699
  • 263
  •   1
Отговори
# 225
Виви, не съм настинала - просто ми се ходи по-често, а и аз не се въздържам да пия течности - дори май съм ги увеличила и сигурно това е част от причината  Crazy

Гери, ти определено ме успокои  Grinning СНощи ставах само два пъти, но мноого ми се спеше и явно съм стискала до последно, защото и двата пъти едва стигах до тоалетната  Blush

# 226
wish, благодаря ти. вече съм по-спокойна. докторите имат навик да се изказват много драстично понякога. и от това страдаме ние. можех и да излъжа, и да кажа, че нямаме домашен любимец.  Naughty
 Ая, щом се налага заради бебчето / в случая 2 бебчета newsm30 newsm30 / си заслужава да изтърпим. Дано не е постоянно така, за да се чувстваш по-добре.
Сестра ми беше като теб, до магазина не можеше да отиде.  Wink

# 227
Моля прочетете ми въпроса за заместването и компенсирането, който пуснах. Ако някой може да ми отговори ще съм много благодарна:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128618.0

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 15:39 от Aya

# 228
Момичета, сега ще ви разкажа за моите премеждия от вчера, за да ви развеселя. Аз от 3 дена съм в болничен, защото ми е страшно зле и само   по 3-4 пъти. Но това е отделен въпрос... Лежа си аз вчера в леглото и както си гледам спокойно ТВ по едно време нещо ме прободе по д-то   Ама зверски, все едно игла ме прободе. Скачам аз и гледам ОСА     Shocked Бях я смазала вече   Mr. Green ама тя ме ужилила. Поду ми се д-то, не мога да лежа вече, цял ден съм седяла в някви странни пози   hahaha Ааа и като видях осата, веднага я изтупах от леглото, а заедно с нея и дистанционното за Тв-то, което падна в легена с малко вода ( сещате се за какво ) и от тогава дистанционното не работи.  Е днес почнаха някои копчета да проработват  Joy Лудница направо. Мазах се с чесън, от което разбира се цялата къща мирише   МОже да съм сама вкъщи, ама хич не ми е скучно  Wink  Аз каво ви говорех, че съм карък   Crazy
Преди обаче случката с осата  се бях разтроила страшно много, защото едно от повръщанията ми беше с кръв   и така се изплаших. Обадих се на тъпия ми личен лекар да го питам какво да правя, а той ми вика - Какво си се шашнала, нали не си повърнала литри кръв? Разранила си си от повръщане хранопровода, голяма работа, нищо ти няма ! Направо ми идваше да го   Егати отношението.... 
Не пиша много, защото ми е зле и си лежа... Днес съм малко по-добре, не съм  Sick  Peace
Сега ще ви чета и пак ще пиша
  Hug

# 229
  • Пловдив
Страчи, добре, че те е хапнала осата по дупето - на мекичко, че когато е на по-кокалесто място ..... болката по 10. А за другото ти неприятно изживяване .. и на мен ми се случи веднъж. И аз мисля, че ако количеството кръв е незначително ... няма страшно. Друг е въпроса за отношението на лекарите.. там просто нямам коментар.
Ая, при мен в самото начало пишкането беше кошмарно и денем и  нощем. По-късно само вечер ставах по 4-6 пъти, а през деня само сутрин и вечер?!?! А от скоро забелязвам, че вечер ставам 1-2 пъти. Явно наистина матката се качва нагоре и отпуска мехура. А при теб може би положението е просто двойно и дори и повдигната матката още притиска пик. мехур.
А аз да се оплача от 2-3 дни като вървя и като пътувам в градския транспорт осещам придърпване в корема - нали сега е момента за излизането на матката от таза .... и мисля, че е от това. А вчера станах от стола по-рязко и така ме сряза .....

# 230
  • на североизток
Здравейте, момичета!
Вчера бях на лекар и нещата при мен са наред - бебо си расте и се чувства добре.Резултатът от цитонамазката ми също е добър - РАР І.Тази сутрин пуснах и останалите изследвания - ПКК, кръвна група, урина.......Ще чакам да ги видим другата седмица.
Ая,аз вече понамалих пишкането, но пак си ставам 1-2 пъти през нощта.Мисля си, че защото притеб сладурите са два притискат уретъра все още и по - силно, отколкото едно бебче.
Виви, да ти кажа само, че предната си бременност изкарах с две котки вкъщи и не съм имала никакъв проблем.Когат малкият се роди пазех ги известно време да не влизат в стаята му, за да видя и дали няма да е алергичен.Нямаше такива признаци и постепенно си заживяха заедно.Днес /за съжаление голямата ми котка си умря ат старост/ синът ми и котакът са приятели и за малкият всички котки се казват "Владо" JoyНе се притеснявай излишно.Ето и аз карам втора бременност с животинчето, но нямам никакво намерение да се разделям с него.Живяла съм толкова години..........абсурд.А и момичетата са ти дали по-горе информация за токсоплазмозата.Пусни си изследване, за да се успокоиш.Вероятността да си болна според мен е минимална.
Весели празнични дни ви пожелавам, априлки!Стига вече с това Sick - време е да ви отмине и дойдат по - добрите времена от бременността!
Прегръщам ви и ви желая всичко най - добро!!!!! Hug

# 231
Зазка, аз си пуснах изследвания. Резултатите чак другата седмица.
Котката ви Владо ли се казва или това е по желание на малкия? Grinning

# 232
Само едно уточнение за изследванията. Като си ги получиш най-вероятно ще са с положителни показатели и ще се шашнеш! Simple Smile
Не се шашкай защото това означва, че си я карала в миналото и сега имаш имунитет! Simple Smile
Успех и си обичай котето! Simple Smile

# 233
  • на североизток
Виви,котакът се казва така, защото на времето сестра ми го кръсти и то на името на момче, което харесваше Laughing
Стискам палци изследванията ти да са наред Peace
Още веднъж приятна почивка на всички и да свършва вече този ден, че не мога да вдигна глава от работа Whistling
Прегръщам ви! Hug

# 234
Леле Бени , значи не съм единствената "луда" за  орехи Simple Smile Laughing

Aya , Супер , ще си  редовна на линия Wink
Ти .. добре , че си се оправила със синята книжка .. аз се чудя  за моята  как ще стане ..то е  едно моткане

Виви  , и мен ме питаха за животни , не само за котки , а като цяло , дори и за  птици  Shocked

Ауа , За пишкането - аз минавам  12-та седмица , но то не е намаляло , нощем си ставах по  2 пъти , и продължавам  пак по толкова .
През  деня си е  нормално , през  час и  половина . Но няма  намаляне , незнам  през тоз  период колко се "катери" матката , но засега не намаля  пишкането  Rolling Eyes

Но пък  май моето е за  стряскане , аз не съм ставала повече от  3 пъти , а като ви чета  вие  сте  ме минали  по всякакъв параграф . Аз  ли да не съм наред ? Или пак  проблеми с  бъбреците  Sad

Stra4iatela   , ама  какви си ги  преживяла  само Simple Smile Гадината  недна  е искала  да "поспи" на твооето легло , да и се не види ...
Дано си я      размазала   Laughing
Колкото до джипито ... знаеш ли  много  се дуят да им се не види и плачат за  смяна . Съвсем нормално е да си се  попритеснила , но  неговото отношение , макар  и неучудвашо , е  под  всякакъв  критерий ...
Както казват  някои  , докът  не  седнеш на масата , не се  трогват  особено и  всяко нещо  за  тях е  лигавщина , което  е  дразнещо , зашото  НЕ НИЕ  имаме  тази диплома ...

Бени , аз  пък незнам дали  усешам  придърпване , но  определено усешам  , че  коремът ми много се  стяга и подува ... Не е  ли  рано Sad

Добър Ден  на  всички , които са на линия и които  после ще  влезнат Simple Smile
Напук на  скапаното  време , ви  желая  много усмивки  Simple Smile , зашото на мен денят ми започна  с  малко повече  нерви ... Confused

# 235
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Аз днес за първи път откакто излязох от болницата се разходих повечко, но от вчера също като Benitta усещам разни придърпвания, срязвания и пробождания в корема. Shocked Малко се поуспокоих като прочетох, че не съм единствена. Дано да е нормално... Praynig
Aya, и аз съм така с пишкането. От преди да забременея си пия много течности и често посещавам WC-то, но хода през 1 час през деня и да ставам по 2-3 пъти през нощта както сега - никога. И въпреки, че съм в 13 седмица, не се разреждат ходенията. Grinning
Страчи, ама ти наистина не скучаеш... Grinning Една приятелка ми спомена за някакво хомеопатично лекарство, което много и помогнало, когато била бременна. А тя е фармацевт и може да и се има доверие. Аз щях да го търся в аптеките, но ми поотмина тия дни  Sick Казваше се нещо от рода на Коколино, но не съм сигурна. Ще я питам и пак ще пиша.

# 236
Здравейте всички, искам само да ви пожелая приятна почивка утре и в следващите дни!

Аз пък утре съм на работа и то имам доста за бачкане  cry cry, ще се радвам, ако някой от вас са тук, знам че повечето пишете и от вкъщи, тъй че всъщност ще ви чета и няма да съм самотна.
Относно пишкането-аз по принцип съм голяма пикла и сега съм изумена, че не ходя много повече, обаче май това е защото пия по-малко течности от преди. Преди се наливах постоянно, а пък сега като ми се гади не мога да пия вода и все ми има един такъв или сладникъв или горчив вкус и не мога да пия по много. Сок не пия, защото е сладък , а от сладкото ми става  Sick и най-много по някое айранче да навра.

А хомеопатичното за гадене се казва мисля Кокулин или Коколин, него не съм го ползвала, но преди съм взимала хомеопатични и хубавото е, че поне не вредят.

Чао и леки и приятни дни на всички!

# 237
denisimo пожелавам ти скоро  да можеш да се  наливаш , да усещАш вкусове  и  да  ни правиш  компания  във ВЦ-то  smile3534 newsm10

Mомичета , иска ми се да знам кои сме неработещите ( дори в  болнични )  в момента ?

# 238
Здравейте,

днес бях на лекар и видяхме сърчицето  Joy Joy Joy  newsm44 newsm44 newsm44

доктора каза че е нормално за 8 седмица 1.51см., така ли е?

казах му че припадам от взимане на кръв и тои каза да направим изследванията на 19.10, на вас кога ви ги правиха?

Аз до момента не съм излизала в болничен, независимо че доста ми се гади.

Лека вечер

# 239
Виви, ТОВА е за теб! Wink

Общи условия

Активация на акаунт