Малки ембриончета растете, до АПРИЛ на бебчета се превърнете !

• 21 604
  • 263
  •   1
Отговори
# 75
Добре дошли на новите майчета!
А за пола, ми то аз всички калкулатори съм ги тествала вече, по повечето излиза момиче, но по метода на Филип и по още един-момче, тъй че няма единен отговор.

# 76
  • София
Филип@, по всички досегашни все момиче излиза, а по твоят момче  Laughing Някой някъде бърка нещо ми се струва, хехехехе.

Да не говорим, че всички възможни врачки, хороскопи, срещнати на улицата циганки и менчето на сватбата бяха за близнаци.

Да дойде каквото ще, няма да върна никого Joy
Но истината е, че хич не вярвам, че може ей така да се каже. Все пак е забавно.

Бенита, ако ще пише и референтните стойности, си вземи изслседванията. По тях лесно се вижда какво що. Но ако няма да ги има, без лекарското мнение голите изследвания не ти трябват. И аз мисля, че едно обаждане ще е най-удачно. Просто две-три думи, че 'всичко е наред' са ти достатъчни, нали?  Simple Smile

Добре дошли и на всички новодошли!  bouquet

# 77
Здравейте момичета и от мен.
Честита ни нова темичка. Не съм писала няколко дни, защото прекарвах времето си над тоалетната чиния. Бях и заета, защото изпратих сина ми на ясли и бяха големи емоции.
GerryG много се зарадвах като прочетох, че ходиш при Косьо Ташков на консултации. И аз ходя при него. Страхотен е. Предният път раждах при него и съм супер доволна. Видях, че термините ни са близки така, че може да се зесечем в болницата.
По отношение на дрехите за бременни - предния път си бях купила гащеризон, който облякох два пъти, защото имах забележителната форма на недопечена кифла. Бременността си изкарах с панталоните и пуловерите на мъжа ми и сега смятам да направя същото.
Целувки на всички.

# 78
  • София
леле,нисти как се радвам,че и ти ходиш при моя доктор,ми дано да се засечем и да си побабрим пък знае ли човек може да раждаме по едно и също време:)))лека вечер желая на всички бъдещи мами и до утре,целувки!

# 79
newsm44 newsm44 Тралалалаала имаме си тупкащо сърчицееееееее   Kissing Heart Ох, така си отдъхнах...  Two Hearts Моя док ме видя, каза, че всичко е нормално. В 8 г.с. съм, както си го знаех, ама тъпите лентички нали смятат по цикъл 28 дни, та затова ми е 9 г.с., но ще я оправя...  newsm44 Терминът ми е на 23.04. така че и това ще оправя  Wink Размерът ни е идеален за седмиците, много съм щастлива   Mr. Green

# 80
GrinningСТРАЧИ мила честито ти сърчесе  Heart  Kissing Heart дано всичко мине по мед и масло.

# 81
Зравейте момичета newsm51, исках да си припомня тръпката от бремеността и затова ви посетих. Толкова са хубави всички тези емоции по научаване на нещо ново за бебчо всеки път preggo. Пожелавам ви на всички лека и изпълнена с щастливи моменти бременност. Радвайте се на всяко едно ново чудо за вас и вашето бебче. Бъдете спокойни и щастливи за да бъдат и дечицата такива. Пазете се и се радвайте на живота който носите в себе си.
Успех и целувки за вас и сладките туптящи коремчета pregnant newsm51.

# 82
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Eй, Страчи айде честито мъничко туп-туп-тупкащо сърчице. Термина ти съвпада с моя , на финала ще видим кой ще финишира пръв/дай Боже всичко да е ОК/! Wink
gabi-03 , за първата фетална морфология и аз се замислям вече да си запиша час , защото при добрите специалисти това се прави доста по- рано иначе нямаш шанс.
Аз мисля да си запиша час през 13г.с. при д-р Марков в мед . център Фемина, защото съм чувала /от лекари/ ,че е най добър на нухална транслуценция, което всъщност се гледа на тази първа фет. морфология.

# 83
  • гр.Варна
Страчка,
Една голяяяяяяяяяяяяма честитка!

Мога да си представя как си си отдъхнала,че всичко е наред с бебо:)Поне аз бях така:)))
Добре дошли на новите бремелинки!!!
Успешен ден и ще Ви пиша по-късно,за да Ви кажа какво става с резултатите от цитонамазката:)

# 84
  • гр.Варна
Момичета,
към априлският ни албум съм направила и такъв за снимки от сватбите ни:)
сложила съм 3 наши!!!
Надявам се да има още много скоро:)

# 85
  • Пловдив
Да дам отчет Simple Smile с моите прословути изселдвания ....
Обадих се на док да го питам какво да правя - да ходя да си ги взимам или да чакам. Както и предполагах прекъснах му преглед и се чувствам гузно, за което. А той ги погледна и каза, че уж всичко е наред. Спирам да се притеснявам. Дано само да не е бързал да ми отговори и да е само отгоре-отгоре, но ... това е !
А за пъпките по лицето и тялото ... установих, че се появяват в седмицата, която би трянвало да ми е ову-то, а по наблюденията от миналия месец и в седмицата на евентуалния цикъл. Та значи и ако сле една седмица пак съм в отвратително състояние .... това е закономерността. А резултата е две седмици в месеца с отвратителни пъпки и две с затихващи такива и петна. Confused

# 86
denisimo аз моята настина си я излекувах като всяка сутрин дъвчех пчелна пита - това е един  вид природен антибиотик при мене много помогна опитай и ти дано бързо се възстановиш  newsm10
Моята снахичка като и казах че съм бременна ми направи тест със игла на конец върху дланта при мене се въртеше в кръг което означава девойка /както искам аз / ако пък се движи напред назад значи е мъжко пробвайте и вие някой близък да ви го направи.

Tова с  иглата на мен ми го направи майка ми Wink  Излезе ми момче Simple Smile
Аз  и такова  чувство си имам  Sunglasses

# 87
benitta  ужасно много се притесняваш недей така всичко ще е наред но бъди по положителна и повярвай ако има нещо притеснително в изследванията ти ще те викнат предварително сега една голяма прегръдка  Hug Hug Hug

# 88
  • Чехия
                bouquet  bouquet  bouquet Малееееее, аз съм някъде заспала май, честита ни нова темичка момичета..

И честито на Страци,  Hug важното, че си го видяла мъничкото  Two Hearts ........
Знаеш ли на мене докторката ми също ми каза може термина малко да ми се измести и може да е на 23.04 защото съм имала късна Овулация, но каза, че на 05.10 ще го определим по точно след УЗ след 12 седмица...
Да ви се похваля от 3 дни не съм повъщала, гади ми се нон стоп, ама това е нищо ...

Колкото до менчето на сватбата на мен се падна момиче Mr. Green

Сега се заемам да чета кой какво та да наваксам..

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 15:05 от ivalex

# 89
  • гр.Варна
Да Ви се похваля!
Наше ембрио е вече 31мм newsm09 newsm44 ойееееееееееееееееееееее
Обаче мама е с високо кръвно+гъбички:(Кръвното ми е 140/100 и другата седмица съм на консулт при кардиолог.
А гъбичките доки каза,че са се появили явно в следствие на антибиотика,който пих заради ухото ми преди 2-3 седмици......
Моят доктор гледа и на 3Д и ми каза,че трябва да отида при него след 2 седмици:)Така,че в началото на Октомври съм там:)
Поздрави на всички Ви
 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт