Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 936
  • 759
  •   2
Отговори
# 105
Здравейте! Някой ползвал ли е https://www.parfimo.bg/joop-le-bain-podarachen-komplekt-za-jeni- … -dush-gel-75-ml/- Ще се радвам на мнение Simple Smile  Също и за Joop Wow intense Simple Smile

# 106
  • Sofia
От хипнотичните отрови любима ми е sensuelle.

# 107
Последно да питам кристалът ЕДТ мирише ли на кокос или това е само в ЕДП?

# 108
Момичета, може ли да кажете някоя дума за тези двата? Подходящи ли са за покупка на сляпо?

# 109
Последно да питам кристалът ЕДТ мирише ли на кокос или това е само в ЕДП?
И в двата има кокос, но за моя нос в едт, се усеща повече. В едп е част от цялата композиция и не се откроява.

# 110
Радвам се, щом е така Grinning Аз искам да го усещам кокоса.

# 111
  • Седмото небе
Момичета, може ли да кажете някоя дума за тези двата? Подходящи ли са за покупка на сляпо?

Свежи са много и двата, може би най-нежните рокли от N-брой вариациите излизали до момента. Подходящи за подарък и/ли поръчка на сляпо само при много добра цена. Имала съм и двата-за мен имат средна трайност и излъчване. В зеления си спомням нещо свежо ядково и грейпфрут може би? А за розовия ми се върти нещо като свежа нежна роза и бадеми. 
Дано поне малко съм ти дала насока.

# 112
След толкова колебания и четене на отзиви, мнооого противоречиви коментари, все пак останах с впечатление, че ЕДТ е по харесван и точно преди пет минути го поръчах.
Имам и двата варианта, като от ЕДТ изпръсках поне 5 бутилки през годините.
За мен осезаема разлика в самия аромат няма, но ЕДТ е по-пиперен и сапунен, докато ЕДП е гладък, гъст и кадифен като шоколадов ликьор.
Единият ползвам лятото, другият е върховен точно сега.
Ако си представяш кокос като от популярните боди мистове и пр., ще се разочароваш много; не е такъв.

# 113
  • Чукарландия
Любимата ми червена отрова е Hypnotic Eau Secrete. Явно доста хора не го харесват или го намират скучен, но за мен се оказа право в десятката. В другите все нещо ми беше в повече...

И на мен ми е много любима точно тази отрова! Спомням си, че Денси ми я купи, имаше в Сф разпродажба, та тя ми съдейства тогава.
Денс, само аз не съм те сънувала в хола ти... 🤣🤣🤣

Crystal Noir е най-адската комбинация за моя нос. Толкова ми е непоносим, нещо в него много ме отблъсква, не зная какво точно, но чак получавам позиви... Моля да ме извинят фенките му!

# 114
В тон с темата днес се замислих дали не ми трябва Al haramain Maryam. Как мислите става ли за сляпа покупка?

# 115
В тон с темата днес се замислих дали не ми трябва Al haramain Maryam. Как мислите става ли за сляпа покупка?

Твърдо НЕ! според мен!

Преди година или две сглупих и го купух на сляпо, подведена от коментарите във фрагрантика за баклава 😀

Ами... при мен беше откровено мъжки. И то мъжки, мъжки. Ама много мъжки.  Аз съм голям фен на унисекс ароматите, както и на тези, които отиват откровено в мъжка посока. Дори самата нося няколко мъжки аромата.

Но такова чудо като Мариям не можах да понеса. Никакви баквали, никакви чудесии. Дори не мога да опиша коя нотка доминираше при мен, знам само, че беше ужасна.

Ако ти се иска експеримент на сляпо с нещо арабско и достъпно, погледни Afnan, Armaf, Lattafa, Swiss Arabian... има някои изключително интересни и изкушаващи неща. Но точно Мариям на сляпо не купувай!

# 116
Здравейте момичета,
От съседната тема разбрах за Korloff Gala A L'opéra, поръчах, хареса ми, но го размених, защото имам доста подобни на него аромати.. Но сега ми е интересен по описание Korloff Un soir a Paris, може ли някоя от вас, която има лични впечатления да сподели мнение
Благодаря предварително! 🦋

# 117
  • в Кошера
densi, bouquet!

Обичам подправкови парфюми! Yellow Heart Пипер, шафран, канела...

# 118
Ако ти се иска експеримент на сляпо с нещо арабско и достъпно, погледни Afnan, Armaf, Lattafa, Swiss Arabian... има някои изключително интересни и изкушаващи неща. Но точно Мариям на сляпо не купувай!

Armaf club de nuit видях на достъпната цена 35 евро за 100 мл.
Какъв аромат е, траен ли е?

# 119
Благодаря за подправковата тема, densi! Cookie
Обичам подправки в парфюми!
На прима виста: шафран, джинджифил, сол (не знам дали може да мине за подправка, по-скоро е минерал), розов пипер, черен пипер, сусам.

Black XS for Her Paco Rabanne – розов пипер. Розовият пипер има една нежна закръглена пикантност, която харесвам много.
Black XS L'Exces for Her Paco Rabanne – черен пипер – умерено, че понякога дава острота.
Намирам ги в L’Ange Noir Givenchy – сусам. Рядко се харесва, има една такава сухост, нагарча.
Noir Extreme Tom Ford и Ange ou Demon Givenchy – шафран. Шафранът е подправка само с доза, иначе става гад.
Noir Pour Femme Tom Ford – джинджър има, макар за мен кулфито да доминира. Classique Essence de Parfum Jean Paul Gaultier също се оказа, че има джинджър в състава. Джинджифил обичам под всякакви форми, свеж и пикантен.

Канела, която иначе харесвам, се оказва, че май нямам нищо, освен в едно малко Le Roy Soleil Salvador Dali, което не нося, защото ми е предимно алдехидено и ме души.

Кардамон, индийско орехче, кимион не са сред любимите ми съставки за парфюми, твърде ориенталски ми идват. Анасонът пък ме напряга и ми киселее в състави.

Общи условия

Активация на акаунт