Парфюмни размисли и страсти - 252

• 60 069
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
И Crystal Noir е траен и шлейфов и Poison Girl, Addict, Burberry Black, La Vie Est Belle, La Nuit Tresor, Coco Mademoiselle, както и безброй други. Въпросът е Какво на Вас Ви харесва. Трайността и шлейфът не би трябвало да са единствените определящи критерии, според мен. Blush

# 556
Здравейте, бих искала да помоля за мнението Ви, кой зимен парфюм да избера. Спряла съм се на YSL-Black opium иTom Ford - Black Orchid. Бих се радвала, ако ми предложите и други шлейфови зимни парфюми. Благодаря предварително.
Нито един от двата!

# 557
Идеално би било да се разноси хубаво, с проба, или с отливка.
Номера е в това, че да ти поникнат криле от удоволствие, да чуеш оркестър зад гърба си, и да видиш всички цветове на дъгата. Мнението на останалите е все тая.
Все пак всички изброени аромати са чудесни, важното е коя/кои съставки на Теб лично създават специално настроение.

SOTD- Xerjoff, Dama Bianca: най-крехките ванилени рохлички поръсени с пудра захар и ванилин. Нежна, невинна, гушлива, и мечтателна, с много, ама много ванилин в пакетче.
Разкошна сладурка!

С удоволствие бих грабнала 30мл, 100 са твърде много. Засега имам проба от 2мл, но бих искала бутилче.

# 558
  • Бургас
Здравейте, бих искала да помоля за мнението Ви, кой зимен парфюм да избера. Спряла съм се на YSL-Black opium иTom Ford - Black Orchid. Бих се радвала, ако ми предложите и други шлейфови зимни парфюми. Благодаря предварително.
Пробвай си ги лично ти, не трябва да те вълнува мнението на непознати според мен.Единствено и само с личен тест ще избереш подходящ за теб аромат.

# 559
Много е хубава Дама Бианка.❤

# 560
За мен човек, харесал наистина Black Orchid, не би се разсейвал изобщо с други опции, особено пък с Black Opium. 🙂

Днес й се наслаждавам в парфюмния вариант. 🖤

# 561
Страхотна е тази “златна” орхидея, много по-плътна, мека и сладка от първообраза, някак си по мадамски заоблена, не остра-много я харесвам. ❤❤❤

# 562
Нацелила съм я:)

# 563
Може ли няколко думи за Al haramain Maryam и Roberto Cavalli edp.
Отдавна ги заглеждам. Очаквано са в различна посока, но все пак.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 19:08 от mimoza7710

# 564
Отстрелвай я направо 😊, точно сега е приказна ❤

# 565
L'interdit и L'Interdit Couture 2020 (бутилчето с дантелката) са един и същ парфюм, нали? Или не?

# 566
  • Варна
L'interdit и L'Interdit Couture 2020 (бутилчето с дантелката) са един и същ парфюм, нали? Или не?
Да, един и същ е парфюма

# 567
Момичета, помагайте Blush
Армаф клуб колко прилича на Шанел Коко М.? Много му е изгодна цената, траен ли е?

# 568
Здравейте,извинявайте, че не е по темата, но поръчах на сляпо Tom Ford-Black Orchid и бих искала да помоля за описание. Тежък и шлейфов парфюм ли е? Благодаря.

# 569
  • София
Хех, търсачка на силни усещания Blush Едп или едт поръча?

Общи условия

Активация на акаунт