Хистеректомията, въпроси, отговори, коментари.Тема 6

• 68 639
  • 821
  •   1
Отговори
# 270
С нормален  scc, ca125, cea и
З
още някакви съм с рецедив, така, че определено не са от най-показателите.
Здравейте, бихте ли казали къде ви се появи рецедив и след колко време след операцията?

# 271
След 2 години и половина във влагалището и е пробило пик.мехур.

# 272

Какво предстои сега операция ли или лъчетерапия?
Не съм лекар, но би трябвало да го оперират успешно.

# 273
  • варна
Извинявай но как разбрахте. При мен тези туморни маркери си бяха в ниски стойности но в последствие се оказа рак. Какво трябва да следим за наше успокоение.

# 274
В момента провеждам химиотерапия.

Откриха го като направих цистоскопия, понеже имах задръжка в единия бъбрек, на образни не се виждаше. Виждаха се изменения в пик. Мехур, но ми твърдя ха, че са от лъчетерапията.

# 275
Teddyto може ли да попитам при теб рак на шийката на матката ли беше или на ендометриум и коя стадий беше?

# 276
На шийката на матката 1б1 с 1 засегнат ЛВ.

# 277
На шийката на матката 1б1 с 1 засегнат ЛВ.
Бързо оздравяне teddy

# 278
Логично е , но не задължително след лъчетерапия пикочния мехур наистина да има изменения ( склерозира) . Тоест нормално е да са си помислили, че това е причината. Хубаво е че сте открили вярната причина при вас.  Успех!

# 279
Аз не мога да разбера когато е хваното в 1 стадий рака примерно при Тeddy е било 1 стадий,след операция и лъче незнам при Teddy да ли е направено лъче.Как може да се метастазира пак?На ли 1 стадий прогнозите са били много добри?😔

# 280
Още едно въпросче, малко тъпичко, но...Blush във Вита има ли в отделението кафе автомат и също така къде може да се пуши? Знам, че това не е най-важното, но все пак..

# 281
Да имах лъче има и доктори, които са учуден, че съм получила рецедив. Но за съжаление в медицината 2 и 2 не е. 4.

# 282
Да имах лъче има и доктори, които са учуден, че съм получила рецедив. Но за съжаление в медицината 2 и 2 не е. 4.
Или всеки организъм и метаболизъм различно реагира за лечениението друго как може да се обяснява това незнам

# 283
Здравей,
Здравей, при рецедива, имаше ли някакви симптоми или случайно го откриха? Това е полезно да го знаем, нали всички тук по темата се притеснявам от това. Как се стигна до цитоскопия има ли симптоми някакви?

# 284
Нямах никакви симптоми. Имах запушване на 1 бъбрек и от там видяха, че има кървене и взеха биопсия.

Общи условия

Активация на акаунт