Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 750
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, Зет или свеж трансфер сте?
Приемате ли Естрофем и прогестерон? Много е рано за симптоми.
Здравейте, на 08. 11.20 ми върнаха 1 пет дневно с добро качество. Нямам никакви симптоми и ми е притеснено за което. Нито гърдите са ми нараснали, не са чувствителни, абе нищо. Казаха ми тест след 2 седмици което е 21.11.2020г.

# 271
Здравейте, при мен нещата приключиха със задържан аборт, отговарящ на 5 седмица и 3 дни, към 15 часа от клиниката, ще ме свържат с моя доктор, да видим и той какво ще каже, но според АГ което ми прави прегледа - абразио.
Изобщо не исках да се стига до тук, но пък имам снежинки и ще видим кога ще мога ЗЕТ, ще ми се да е веднага, до не е нам дали може.

# 272
Миомата е нарастнала от 2.5см преди трансфера на 4.4см. Всички доктори, с които съм говорила казват, че е по- добре да не се пипа.

И аз имам, моята не разсте въпреки бремеността, но ми казаха, че има значение къде е разположена.

# 273
Здравейте, при мен нещата приключиха със задържан аборт, отговарящ на 5 седмица и 3 дни, към 15 часа от клиниката, ще ме свържат с моя доктор, да видим и той какво ще каже, но според АГ което ми прави прегледа - абразио.
Изобщо не исках да се стига до тук, но пък имам снежинки и ще видим кога ще мога ЗЕТ, ще ми се да е веднага, до не е нам дали може.

Ех, Димитричка, ужасно съжалявам... Поне е станало макар и за малко, та това трябва да ти дава надежда следващият път да е успешен до финал. Желая ти от сърце една от снежинките ти да се окаже твоето бебче. Blue Heart

# 274
Съжалявам, Дими. 5 -6 седмица съвсем спокойно можеш да направиш и медикаментозен. Не е особено приятен, но е по-щадящ за лигавицата и при добро самоизчистване не мисля, че ще се наложи да чакаш много за нов опит.

# 275
Съжалявам, Дими. 5 -6 седмица съвсем спокойно можеш да направиш и медикаментозен. Не е особено приятен, но е по-щадящ за лигавицата и при добро самоизчистване не мисля, че ще се наложи да чакаш много за нов опит.
Ще изчакам мнението на доктора, и ще го решавам, иначе и аз предпочитам по щадящо, и да мога по бързо да почна със ЗЕТ.
Иначе, какви медикаменти дават за да го предизвикат?

# 276
Различни са, и схемата се променя според конкретния случай и седмиците. Първата таблетка сваля прогестерона, мифепристон (мифегин) -  за да тръгне отлепване. Другите таблетки са простагландини (вероятно топогин).

# 277
  • София
Момичета,на някой правена ли му е вливка Privigen?Назначена ми е заради завишени NK клетки преди трансфер.

Аз правих преди 2 седмици в Малинов, няма страшно, всичко мина гладко Simple Smile Ти къде ще я правиш?
В клиника Надежда.Благодаря!

# 278
Миомата е нарастнала от 2.5см преди трансфера на 4.4см. Всички доктори, с които съм говорила казват, че е по- добре да не се пипа.

И аз имам, моята не разсте въпреки бремеността, но ми казаха, че има значение къде е разположена.

Предполагам, че моята расте заради  лекарствата, преди това не нарастваше.
И на мен ми казаха, че ако е в стената на матката или от външната страна гледат да не пипат миомите, махат ги само ако са на вътрешната страна на матката. При мен е от външната, но по някаква причина деформира самата матка. Проблемът е, че е на гадно място и докторите не искат да я пипат, защото при евентуална грешка може матката да се деформира още повече или даже да се наложи отстраняване.

# 279
  • София/Севлиево
Дими, съжалявам Hug
На мен имуноложката в Надежда ми назначи Привиген,но след обсъждане с докторът ми ,решихме че ще влеем Интралипид.Ако сега има свеж трансфер ще е между него и пункцията,ако остана за ЗЕТ ще е малко преди него.Днес стартирам стимулацията и се надявам на добър изход.

# 280
Здравейте, на 08. 11.20 ми върнаха 1 пет дневно с добро качество. Нямам никакви симптоми и ми е притеснено за което. Нито гърдите са ми нараснали, не са чувствителни, абе нищо. Казаха ми тест след 2 седмици което е 21.11.2020г.

И моя трансфер беше на 8 ми на 2 5 дневни, но на мен ми казаха, да направя тест на 18 ти.
Ав също нямам никакви симптоми освен гърдите, но то си е нормално.

# 281
Здравейте! 15ти ден след трансфер направих кръвен тест ! Също така си взех пиклив тест ,но беше ---Не съм имала нито кървене нито зацапване ! Това ми е втори трансфер и при първия неуспешен беше по същия начин  !Дали има надежда,че според мен неее 😥😥Благодаря предварително!И успех на всички!

# 282
  • София
Дими, много съжалявам. Опитай да се примолиш за медикаментозен без абразио. Стискам палци да мине бързо и щадящо и следващият ти трансфер да е успешен!

# 283
  • София
Дими, съжалявам за това, което ти се е случило! Дано всичко мине по най-безболезнения начин и бързо да се възстановиш за нов опит!
Аз днес вече яко откачам,  от вчерашното ми спокойствие няма и помен. Яко ме друсат нервите и страха за утрешния тест. Днес се загледах в едно филмче по тв, което мислех, че е лековатичко някак, ама се оказа че накрая завършва кофти. Е няма такъв рев на финала...и тотално се разбих емоционално.

# 284
Момичета, благодаря за подкрепата, ще пробваме да се изчистя сама, спрях лекарствата, до сряда ако няма кървене пак имам преглед при АГ и ще решим тогава, моя доктор ще се върне в понеделник, госпожиците на рецепция в клиниката не били разбрали, че търся Любомир Бойчев 🤷🤫🤔

Общи условия

Активация на акаунт