Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 738
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Момичета вече нз какво да мисля! На 05.11 ( 1 ден от трансфера) и на 09.11 ( 5ти ден след трансфера) си бих прегнил 1500. На 11.11 ЧХГ - 105, на 12.11 ЧХГ - 95, на 14.11 ЧХГ 120. Има ли вероятност да е имало остатъци от прегнил и за това да не се покачва правилно или да го отпиша този опит 😔😔😔

# 316
Здравейте,някой с терапия клексан от деня на трансфера има ли ?
Да, повечето, които сме с тромбофилия сме на терапия от деня на трансфера, този път го започнах даже от първия ден на цикъла. Какво те притеснява?

# 317
  • София
Шели, мога ли да попитам ти с каква тромбофилия си? Аз съм предразположена с 4g/4g.

Пожелавам положителни тестове на всички в темата!

# 318
Шели, мога ли да попитам ти с каква тромбофилия си? Аз съм предразположена с 4g/4g.

Пожелавам положителни тестове на всички в темата!

PAI 4G 4G, ACE и Фактор 13, както и лупусен антикоагулант от придобитите.

# 319
  • София
Благодаря ти за отговора! Ще видя на мен как ще ми назначават терапията. За сега съм още в очакване кога ще стигна  трансфер и пия АП.

Успех от сърце пожелавам!

# 320
Здравейте!
Учудих се вчера на трансфера, че д-р Цветков ме попита правен ли ми е прогестерон/ пролактин, не запомних, но д-р Персенска никога не ми го е пускала.В стаичката едно от момичетата коментираше, че два пъти отлагат трансфер заради високи нива.
На забременяването ли пречи, и на вас какви хормони освен естрадиол и лх ви пускат по време на стимулация/ ец?
А тромбофилия съм и пия ацетизал кардио, и редовните естрофем, утрогестан, фолиева и сега медрол.
Да не пропускам нещо.
Какво пиете вие и какви изследвания пускате?

Успех, момичета!

# 321
На мен по време на стимулация ми изследваха  lh, естадиол и прогестерон - 3 пъти. ( този път и в деня на трансфера - прогестерон ), при предходния ЗЕТ трансфер не са изследвали в деня на трансфера нищо. Но аз не съм на ЕЦ.
В деня на трансфера попитах за пролактин, но док. каза Не.  Преди съм вдигала пролактина, но последните изследвания ми беше в норма, а и според ендокриноложката съм го вдигала от хашимотото. ( вече пия Л  тироксин ). Та резултата от прогестерона ми беше доста висок, звънях на док и тя намали Дуфастона от 2 х 2 на  2 х 1.  Иначе слагам Кринон , пия Дуфастон, Медрол, Натаспин 2×1, Неофолик Мета, В12, Прегнакеър концепция, Л- тироксин, Сиофор, Нош па.
Иначе на 8 ми беше трансфера на 2 5 дневни и се чудя, дали би отчел уринарен или да си чакам кръвния на 18 ти.

# 322
Момичета вече нз какво да мисля! На 05.11 ( 1 ден от трансфера) и на 09.11 ( 5ти ден след трансфера) си бих прегнил 1500. На 11.11 ЧХГ - 105, на 12.11 ЧХГ - 95, на 14.11 ЧХГ 120. Има ли вероятност да е имало остатъци от прегнил и за това да не се покачва правилно или да го отпиша този опит 😔😔😔

Не го отписвай този опит Smirk При първия и втория тест има остатъци от Прегнила, но не са повече от 30 единици. Третият тест е най-показателен и истински и стойността му е напълно реална, така че си е позитивен. Ако няма да има повече Прегнил пусни още едно ЧХГ утре Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 323
Момичета, идвам за съвет. Днес ми е 6-ти ден след трансфер на 5 дневен ембрион. Теста ми е определен за вторник, 8 ден след трансфер. Според вас дали ако утре направя уринарен , ще засече нещо? Знам, че не бива да бързам и съм доста спокойна, но таЗи мисъл влезе в главата ми и дори вече си купих тест.

# 324
Момичета, идвам за съвет. Днес ми е 6-ти ден след трансфер на 5 дневен ембрион. Теста ми е определен за вторник, 8 ден след трансфер. Според вас дали ако утре направя уринарен , ще засече нещо? Знам, че не бива да бързам и съм доста спокойна, но таЗи мисъл влезе в главата ми и дори вече си купих тест.

Според мен е рано.

# 325
На мен на 8ми ден на 3 дневен отчете..

# 326
На мен също ми отчете на 8. ден след трансфер на тридневно, като деня на траннсфера не го броих.
Сега ако ми останат до трансфер, ще правя също по рано тест, мисля на 7ти ден след трансфера ако са 5 дневни да започна със тестването.
Но аз няма да имам прегнил или хориомон след трансфера, тук смятат, че няма смисъл от тази и нжекция и не подобрявала шансовете за успех.

# 327

Не го отписвай този опит Smirk При първия и втория тест има остатъци от Прегнила, но не са повече от 30 единици. Третият тест е най-показателен и истински и стойността му е напълно реална, така че си е позитивен. Ако няма да има повече Прегнил пусни още едно ЧХГ утре Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Аз съм в Германия и тук е много мудна работата. Ще ги помоля за тест да видим.

# 328

Някоя от вас имала ли е стягане/ контракции в деня на трансфера 😐.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 10:03 от silvanchence

# 329
Момичета, да ми кажете какви изследвания се искат преди ЗЕТ, да знам горе долу какво да очаквам, а и сметка да си направя.
Вярно има време докато го направим но все пак, не сме с неограничени финанси.

Общи условия

Активация на акаунт