Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 717
  • 744
  •   2
Отговори
# 345
Включвам се и аз с резултатите от 5ия ми злополучен трансфер.
На 7ми ден от трансфер на два бластоциста: ЧХГ 14.3
Днес на 9ти ден: ЧХГ 20.8

Не знам на тази мъка кога ще й дойде края

Не се отчайвай, миличка! Тук ние всички с тъжни истории, но само напред гледай, ще стане сигурно,ЧХГ 20.8 не е лошо, направи го след 48 часа пак. Едно момиче писала, че имала низки показатели, а после изведнъж пораснали!
Мисля си, колко сме жени силни и колко можем да изтърпим .
Много е добре, че има този форум, благодаря на всички, поне тук можем морално да подкрепим една друга, иначе не знам как ще се да се справя със това...

# 346
Момичета как са според вас резултатите от чхг на 3дневени ембриони
10 ден  42.97
12 ден 72.84
17ти ден 526.700

# 347
Момичета как са според вас резултатите от чхг на 3дневени ембриони
10 ден  42.97
12 ден 72.84
17ти ден 526.700

Последният е идеален, запазвай час за преглед Simple Smile

# 348
Момичета,и аз да се разпиша. Започна и втората стимулация, но днес при първите хормони се установи tsh 4.45. При първия трансфер стойностите са били 2.5 и докторът каза, че и тогава е било високо, а сега съвсем е литнало в небесата. Нямам проблем с килограмите и щитовидната жлеза, но напоследък хич не спя и стресът ми е в повече, та се надявам от това да е. Някоя от вас имала ли е такъв проблем и как сте процедирали? Ако не го сваля tsh-то, докторът каза, че няма как да има имплантация...
Много се притеснявам...
Успех на всички и дано имаме едни незабравими коледни подаръци!

# 349
Здравейте, на 06.11 ми беше трансфера на 2бр. 3дневни, днес кръвен ЧХГ 0,1 Disappointed Relieved
Първи опит ни е и не съм на ясно кога можем да опитаме отново, тъй като имаме още 3бр. замразени?
На всички останали желая положителни тестове Hearts

# 350
Здравейте, на 06.11 ми беше трансфера на 2бр. 3дневни, днес кръвен ЧХГ 0,1 Disappointed Relieved
Първи опит ни е и не съм на ясно кога можем да опитаме отново, тъй като имаме още 3бр. замразени?
На всички останали желая положителни тестове Hearts

Привет,  съчувствам ти, но понякога така става Worried Все пак имаш още 3 снежинки, дано там да е късметът ви Heartpulse
Ако всичко е ок, би следвало на следващ цикъл да можеш да направиш нов трансфер.

# 351
Привет момичета,
Направих тест на 10-ти ден след трансфер и чхг беше 153, а на 12-ти ден 455. Нараства ли твърде бързо? За първи път е толкова голяма стойност.
Хем много се радвам, хем сърцето ми не може още да се отпусне, нали от години се борим за бебо 🍀

# 352
Привет момичета,
Направих тест на 10-ти ден след трансфер и чхг беше 153, а на 12-ти ден 455. Нараства ли твърде бързо? За първи път е толкова голяма стойност.
Хем много се радвам, хем сърцето ми не може още да се отпусне, нали от години се борим за бебо 🍀

Супер!! Това е страхотно!! Много хубави цифрички!! Наслаждавай се и запази час за преглед при лекар!🤗🤗

# 353
Момичета, знам че въпросът ми може би не е за тук, за което се извинявам, но в главата ми е страшна бъркотия.
Имам един неуспешен ЗЕТ и докторът иска преди следващия опит да направим Ера тест!?
Какво мислите вие за този тест? Има ли смисъл да го правим?

# 354
Момичета, знам че въпросът ми може би не е за тук, за което се извинявам, но в главата ми е страшна бъркотия.
Имам един неуспешен ЗЕТ и докторът иска преди следващия опит да направим Ера тест!?
Какво мислите вие за този тест? Има ли смисъл да го правим?

Това е за имплантационния прозорец, нали? Има голям смисъл, защото ако е изместен - само се правят напразно трансфери. Така че е много хубаво да се направи.

# 355
На мен ми е странно, че ги предлагат Ера тестовете на жени с биохимична бременност. Защо, очевидно имплантация е имало

# 356
Здравейте отново! Писах ви миналата седмица, че на десети ден чхг беше 5,8. Днес на 14-ти ден е 81. Надявам се, че това е хубаво.  Утре ще звънна в болницата.

# 357
На мен ми е странно, че ги предлагат Ера тестовете на жени с биохимична бременност. Защо, очевидно имплантация е имало

При мен не е имало биохимична бременност, не е имало никаква.☹️
Chg теста на 7ми ден ми беше 0,200...

# 358
Li92, според мен бая рано ти го предлагат този тест. Аз имам 5 трансфера, първите три без имплантация
 Нямам Ера тест, много исках да си направя, но моята докторка каза, че няма смисъл. Отидох и в Турция на консултация и там попитах и отговорът на доктора беше:"Не искам да ви взимам парите за Тези скъпи процедури. Имаш три трансфера, но на тридневни ембриони. Трябва да са направени поне 2-3 трансфера на бластоцисти, че и повече, за да мислим за имплантационни неудачи". Беше напълно прав

# 359
Като се замисля и на мен ми го правиха след 2 неуспешни трансфера. Може такава да е общата практика. Но се чудих тогава, защо не са ми го направили по-рано (още след първия неуспех), след като неуспешен трансфер ми коства грубо 1000 лв и изхабен ембрион (а нямах кой знае колко много броя), докато това изследване беше 200 лв.

Общи условия

Активация на акаунт