Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 780
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Deutschland
Взех за проба от новите серии на Пантен, конкретно тая за изглаждане. След гредата с Редкен, от който косата ми доби вид на препикано мушкато, ще залагам предимно на изпитани дрогерийни.
Аз не успях да се доредя до Дисни палитра. Няма ги никъде в магазините, които два дена обикалям

# 241
Ползвам Lash Sensational от скоро. Харесвам, че е със силиконова четка, добре разресва и издължава миглите. По принцип винаги ползвам 2 различни спирали, с тази също е така, но и при самостоятелно ползваме съм доволна от ефекта. Миглите ми са къси и не особено гъсти.

# 242
Момичета, най-хвалената спирала Lash Sensational на Maybelline е намалена на 9лв. в Лили. До сега не съм я използвала, но не съм чула лошо ревю за нея, а всички я хвалят много. Моля, дайте няколко мнения, заслужава ли си да си я взема?
В момента използвам на Miss sporty, а си купих и на Loreal Paradise, но още не съм я отворила.

Старата формула (в предишната опаковка) ми харесваше повече. Новата ми слепва гадно миглите и не мисля, че бих я повторила. Иначе като издръжливост и двете ми държат еднакво дълго.

# 243
  • Плевен
Заинтригувахте ме и мен с тази четка на Катрис....
За спиралите:
Парадайс не си взех, тъй като много хора около мен казаха, че самият туш вътре е много рядък...
Сенсейшън добре извива и разделя миглите. Имала съм я. В момента имам ето тези спирали:

Тази с кокос ми е фаворит.

# 244
margolotta, от къде ги поръча, никъде не ги виждам да са били заредени. А между другото да споделя гледам, че пак е налична голямата четка за тяло на катрис, ох какви драми бяха с нея. Почудих и се 1 ден и докато се моткам да поръчам се изчерпа, поръчах от ибей, че и в официалния беше изчерпана, а всички се надпреварваха да я хвалят. И днес при обичайната проверка гледам пак е в наличност, а е лимитка. С две ръце я препоръчвам
https://www.pinkpanda.bg/produkt/catrice-copic-za-obraz-in-telo- … xi-brush-165_1422
Ох, тази четка ми взе акъла, за какво и как я използваш?🥰

За нанасяне на хайлайтър на тялото, на ключиците, на раменете, за по-големи площи е идеална, изобщо не боцка, супер кадифена, изглежда много луксозно. Ползвам я с големия хайлатър на картис sungasm той е идеален за тази четка, тъй като в по-малките не може хубаво да се вземе продукт, а неговия размер е точен 11см диаметър.

# 245
Total temptation е и моя фаворит спирала,страхотна е.
Даниела,страхотно огледало!

# 246
След тези мнения за спиралата Loreal Paradise още утре ще я отворя и ще я пробвам.

едит: Отворих и пробвах спирала, много добър ефект! Доволна съм от нея, ще взема все пак и lash sensational, за да я пробвам.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 14:34 от orchid.xx

# 247
Момичета, в ДМ в Ринг Мол днес имаше серията на Балев с вит. Ц - капсули, (бяха 4-5 опаковки), от серума поне 5-6 бр., и един или два вида крем - не обърнах внимание

# 248
Момичета, на коя марка ползвате розова вода? (по възможност да я има в ДМ ) Ще се използва вместо тоник и затова искам да е възможно най-чиста и да не щипе Hug (кожата ми е чувствителна).

# 249
Аз си взех розова вода на Prestige точно от DM. Не хваща много окото опаковката, но някой във форума доста я хвалеше.

Харесва ми, не съм имала проблеми.

# 250
Точно тази розова вода ми докара раздразнение и има изключително силен аромат.
В по-големите обекти на ДМ при био козметиката има розова вода на армина, тя е много хубава.

# 251
Да, ароматът е доста силен, но мен това не ме притеснява, даже ми харесва.Съставът, поне според посоченото на опаковката, е много добър. Но аз по принцип не съм с чувствителна кожа, та може и да не е добър вариант за такива случаи.

# 252
На Агива е хубава розовата вода,над пет шишета съм ползвала .

# 253
Има ли състав розовата вода, не взимайте. Армина е страхотна, нея я препоръчвам . Ако искате наистина розова вода, трябва да пише “ вода от Rosa Damascena”, ако е в тъмно шише се добавят и обикновено 1-2 консерванта, които са безопасни. Но пише ли Феноксиетанол, Алкохол, НЕ, това е всичко друго, но не и розова вода . В Лидл вчера посегнах да взема “био” розова и лавандулова вода в бели опаковки, но са с ужасен състав и около 5лв не си струват. Ще причинят само вреди на кожата.

# 254
А какво мислите за състава на тази розова вода - https://www.beauty.store.bg/p182472/my-rose-refreshing-rose-wate … lice-i-tialo.html ?
Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Geraniol, Citronellol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA

Общи условия

Активация на акаунт