Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 783
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
margolotta, бебешките кремове за теб ли ги ползваш? За лице ли са?
Да, ползвам ги като последна стъпка вечер след няколко серума, при мен антиейдж серуми и такива кремове ( през зимата допълвам и с капки масла крема)е по-добрия вариант в сравнение с нощните кремове. Тези бебешки кремове са с глицерин, пантенол, уреа ( този на Saubär  има 7% уреа) и в тази си комбинация помагат за задържането на хидратацията в кожата, а са с много изчистен състав за моята чувствителна кожа и за смешни пари.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 11:04 от margolotta

# 226
Оох, тази колекция на Дисни при Есенс и Катрис е супер. Ако трабво да съм честна абсолютно цялата колекция на Катрис - 3 палитри, 2 ружа, 3 червила и 3 четки ми харесва. При Есенс сам палитрите и то Аурора и Снежка най-много като че ли. Дали ще ги има в Бг, писах 2 пъти на Додис - ни вопъл, ни стон.

# 227
Аз поръчах от Флакони комплектът с четки за лице и несесер на Катрис и втората палитра на Катрис Evil Queen за подарък за сестра ми. Доставката над 19€ до немски адрес е безплатна, а при абонамент за нюзлетъра им дават -15% код, който аз за съжаление вече съм използвала, но на някой друг може да е полено преди да пусне поръчка.
Червилата суочнах снощи, цветовете са много подобни на тези от деми мат серията. Хайлайтърите също не ме впечатлиха особено.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 12:54 от margolotta

# 228
Момичета,  доволни ли сте от Flormar cherry silk matte? Днес им се позачудих в ДМ.

# 229
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз от доста време червило не съм слагала заради маските. Има ли такива, които хем не пресушават устата, хем не остават на маската?

# 230
Момичета,  доволни ли сте от Flormar cherry silk matte? Днес им се позачудих в ДМ.

Аз имам 037 и съм доста доволна. Не се размазва, добре стои, издържа сравнително доста, не изсушава прекалено и мирише многоо хубаво.

# 231
Има ли вече Коледни лимитки на Ив Роше? В Лили нещо не ги видях.

# 232
Има ли вече Коледни лимитки на Ив Роше? В Лили нещо не ги видях.
В Елитис (Варна) видях изкарани от миналогодишните.

# 233
Аз явно съвсем съм откачила на тема козметичен състав, че напоследък все по-рядко си слагам червила.
Мажа само с органик балсами.
Днес пробвах ябълковия скраб на Балеа, направо не ми се излизаше от банята !

# 234

как е като консистенция? колко са едри частичките?
май ти беше писала, че е доста мазен и течен
помниш ли каква беше цената на сета?

# 235

как е като консистенция? колко са едри частичките?
май ти беше писала, че е доста мазен и течен
помниш ли каква беше цената на сета?
Бубе, 8,99лв е Simple Smile Аз още не съм ги тествала, но частичките изглеждат нормално големи и има масло над тях доста, явно е мазничък.

# 236
Момичета, най-хвалената спирала Lash Sensational на Maybelline е намалена на 9лв. в Лили. До сега не съм я използвала, но не съм чула лошо ревю за нея, а всички я хвалят много. Моля, дайте няколко мнения, заслужава ли си да си я взема?
В момента използвам на Miss sporty, а си купих и на Loreal Paradise, но още не съм я отворила.

# 237
Така - доста е мазен, трябва сериозно разклащане и разбъркване. Частичките на мен ми бяха едри, но аз нямам база за сравнение, ползвам скрабове за лице само, а за тяло по-скоро екфолианти с по-ситни частици.
За мен Лореал Парадайз е много слаба спирала.

# 238
Лореал взех намален на 11 лв. , а гледам, че се продава около 25 лв. Останах с впечатлението, че ще е хубава, но не съм я отворила още и не мога да споделя мнение. А за Lash Sensational?

Така - доста е мазен, трябва сериозно разклащане и разбъркване. Частичките на мен ми бяха едри, но аз нямам база за сравнение, ползвам скрабове за лице само, а за тяло по-скоро екфолианти с по-ситни частици.
За мен Лореал Парадайз е много слаба спирала.

# 239
  • Пловдив
margolotta, от къде ги поръча, никъде не ги виждам да са били заредени. А между другото да споделя гледам, че пак е налична голямата четка за тяло на катрис, ох какви драми бяха с нея. Почудих и се 1 ден и докато се моткам да поръчам се изчерпа, поръчах от ибей, че и в официалния беше изчерпана, а всички се надпреварваха да я хвалят. И днес при обичайната проверка гледам пак е в наличност, а е лимитка. С две ръце я препоръчвам
https://www.pinkpanda.bg/produkt/catrice-copic-za-obraz-in-telo- … xi-brush-165_1422
Ох, тази четка ми взе акъла, за какво и как я използваш?🥰

Общи условия

Активация на акаунт