Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 765
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Tърся си ежедневен руж, лесен за употреба като сенките ми са предивно в топла-неутрална гама и лавандулови нюанси.

Как си оправям тежкия ФДТ на лицето : върху гъбичка за грим си пръскам от водния спрей на Balea Wasser Spray AQUA, вместо Маc Fix plus

# 256
Любимите ми дрогерийни ружове са на Римел. В ДМ и Лили не предлагат всички цветове от асортимента им обаче.

# 257
Идвам от Лили и вижте какво имаше. Марката не ми е позната. Слагам и снимка на комплект спирала и очна на Сабо, че някой май я търсеше
Скрит текст:

Хубава ли е на Агива мицеларната вода с роза?

# 258
Този на Аура е хубав и има разнообразие от цветове. Аз имам 213. Иначе Wibo е полска марка.

# 259
Аз търсих лилава спирала на Сабо,но ми казаха в Лили,че е спряна от производство.

# 260
  • In The Middle Of Nowhere
Някой ползвал ли е такава маска за коса
Syoss Moisture Treatment Jelly? - https://uploads.remediumapi.com/5ecc48fc6af72c3ad4d60c80/153621/ … b3ed8b2d/480.jpeg Прозрачна е и стои като желе. Може да не е нов продукт, но аз наскоро я видях.

# 261
Розовата вода на Лема Казанлък за мен е най-изчистена от към състав, само вода и екстракта от парна дестилация.
https://www.cosmeticsbulgaria.com/brand/lema-balgaria/naturalna- … rska-rozova-voda/

# 262
Идвам от Лили и вижте какво имаше. Марката не ми е позната. Слагам и снимка на комплект спирала и очна на Сабо, че някой май я търсеше
Скрит текст:

Хубава ли е на Агива мицеларната вода с роза?
Не, не чисти добре. Пробвала съм обикновената мицеларна вода, сега мъча зелената с чаено дърво. И тя не се справя добре. Ще дам шанс скоро на двуфазната и кремът с колаген на Агива и приключвам с продуктите им за лице на марката. Бях похвалила 3 в 1 продуктът с амарант, но от скоро започна да ми пари, ако го задържа като маска. Изобщо...до тук греда с тази Агива.

# 263
Розова и лавандулова вода използвам от години на Alteya Organics. Не съм срещала в Lilly или в DM, купувам от Зелен био магазин, но не съм имала никакви проблеми.

Вчера си направих ексфолиращата маска за крака на Balea, ще видим дали ще се обели мъртвата кожа, но ме съмнява.

# 264
  • Ланкър, планините Овнерог
На Агива розовата вода ми миришеше на химия и така си остана недоизползвана. На Зоя съм взимала, доста по-добре е. Сега се пръскам с една с маточина, мирише гадно на трева, но е ок. На Армина е, от Би Фит съм я взимала, помня, че имаха и розова.
Освен розова, лавандулова, маточина и лайка, други флорални по принцип има ли? Нито една от изброените не ми харесва на мирис, но пък ми е освежаващо да се пръсна.

# 265
Розова и лавандулова вода използвам от години на Alteya Organics. Не съм срещала в Lilly или в DM, купувам от Зелен био магазин, но не съм имала никакви проблеми.
И аз ползвам единствено и само тази. Всичко друго е химия.

# 266
Гита Ог, на мен също не ми харесват, но виждам резултат върху кожата ми и затова ги пръскам.

vita Напълно съм съгласна!
Ето снимка на състава и на двете:

# 267
Здравейте, поръчах от този сайт , но ги има и в Зоя, съставът е натурален.
https://damascenashop.net/produkt-kategoriya/flower-water/

# 268
Тази я ползва дъщеря ми. Ето състава:

# 269
Препоръчайте ми протеинова маска от Лили, или ДМ. Ще се боядисвам в петък и искам предния ден да я измия с ДПШ и да сложа протеинова маска за по-траен резултат от боядисването. Всичко налично ми е хидратиращо в момента. Може и еднократни дози да са, не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт