Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 681
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
На мен за напукани устни много ми помага балсамчето на Palmers Хидратиращ балсам за устни с каково масло SPF15 Препоръчаха ми и този, но не съм го ползвала: Krauterhof Hyaluron Балсам за устни

# 316
Продукти на delia,  дали се продават в лили и дм. Търся по специално серума им за лице с манделова киселина.

# 317
  • Пловдив
дива ягода, в Лили има серуми на Делия. Не знам обаче дали има този, който търсиш. Да си призная, не бях чувала за тази киселина.Simple Smile

# 318
Момичета, препоръчайте ми хидратиращ крем за лице за смесена, чувствителна кожа, който попива бързо и не мазнее. 🙂 По принцип сутрин и вечер след измиване си чувствам лицето сухо и имам нужда от хидратация.

# 319
Тая манделова киселина не е ли всъщност бадемова? Мисля, че в Елитис съм виждала серум на Делиа с бадемова киселина.

Аз днес купих пилинга на Дева от серията с вит. С:
Скрит текст:
Да видим как ще е.

# 320
Момичета, препоръчайте ми хидратиращ крем за лице за смесена, чувствителна кожа, който попива бързо и не мазнее. 🙂 По принцип сутрин и вечер след измиване си чувствам лицето сухо и имам нужда от хидратация.
Аз ползвам този и съм доволна

Лек и воднист е, попива добре и не оставя лепкаво усещане. Имам и нощния от същата серия, той вече идва по-маслен и тежък, ако се прекали оставя едно лепкаво усещане. Като цяло съм доволна от кремовете на Микса, какво и от един на Лореал, но нещо не го намирам напоследък. Ето този

# 321
Тези капсулки синичките за хидратация на балеа аква май се водеха как ги ползвате всяка вечер или ?

# 322
Хидратиращи са,два пъти съм ползвала,редувам с капсулки вит С,а това е ампула.

# 323
  • In The Middle Of Nowhere
Ако става въпрос за ампулите, те не са за всяка вечер.

# 324
Скрит текст:
Аз ползвам този и съм доволна

Лек и воднист е, попива добре и не оставя лепкаво усещане. Имам и нощния от същата серия, той вече идва по-маслен и тежък, ако се прекали оставя едно лепкаво усещане. Като цяло съм доволна от кремовете на Микса, какво и от един на Лореал, но нещо не го намирам напоследък. Ето този

Много ти благодаря! Ще ги пробвам. 😊

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 16:56 от bubanka

# 325
Мисля че в момента има комплект от микса дневен + нощен крем в Лили. Аз ги купих в комплект преди няколко месеца.

# 326
От миналата зима кожата на носа или на сгъвката се бели . Някакъв крем или каквото и да е да помага за този проблем

# 327
  • Пловдив
От миналата зима кожата на носа или на сгъвката се бели . Някакъв крем или каквото и да е да помага за този проблем

Според мен е добре с някакъв по-мазен крем да мажеш тези участъци.

# 328
Саня, пробвай да третираш локално с масло от карите(ший/шеа). Има едни балсамчета в малки симпатични кутийки на Орифлейм, те са специално за много сухи локални участъци. Или мажи с мазен балсам за устни. Преди това ексфолирай и хидратирай добре и слагай маслата/балсамите на леко влажна кожа.

# 329
Тази година и аз съм като Саня, само че при мен са няколко места - сгъвките на носа, челото и на може би сантиметър под вътрешния ъгъл на окото. Стават направо корички. Като ексфолирам остават червени петна, които са не болезнени, но доста чувствителни бих казала, щипе ми. Мажа крем сериозно и спрях серумът с витамин С на Велнея, че ми действа изсушаващо на кожата и става по-лошо.

Общи условия

Активация на акаунт