Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 518
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
В Нотино безплатна доставка.

И с по- високи цени 😊 поне на продукти които следя

# 586
Да. Тъкмо се бях засилила за още лакове на Essie и гледам по 17лв парчето. А бяха по 12лв и имаха и 25% намаление до вчера.

# 587
В Нотино безплатна доставка.

И с по- високи цени 😊 поне на продукти които следя
Много тъпо,аз имах колебания за цените на един Джени Глоу и един руж на Буржоа,сториха ми са с малка разлика,но не бях сигурна.

# 588
И аз се зарадвах на безплатната доставка в notino, но уви! Бях си набелязала CC крема на Lumene и един серум-бустер на Vichy. Цената на серума е вдигната с 8лв.... а вчера не даваше, че е намалена. Ще поръчам само СС крема явно...

EDIT: След като написах коментара тук, влязох в сайта и видях нещо странно, но реших да се възползвам. Преди няколко дни добавих в кошницата CC крема на Lumene (цена 21.19) и серум-бустера на Vichy (21.05лв.). Днес в кошницата ми цената им е все същата, но отваряйки продукта виждам, че всъщност цените им са доста по-високи от това в кошницата ми. Съответно реших, че сега е момента да поръчам и действах.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 17:15 от orchid.xx

# 589
  • София

Два дни по-рано да бяхте пуснали този пост, щях да ви подаря два броя ...изхвърлих ги. Приятелче работи в аптека в Кьолн и поради огромните обороти постоянно ги засипват с подаръци и бонуси, които той физически няма какво да прави и ги раздава на приятелите си. Това нещо ужасно ми изсуши кожата, но може и аз да не съм ползвал правилно, де .. Чак ме е яд No Mouth

# 590
Ехее! Доста лошо ревю! Ще видим дали си заслужава или ще подаря.

# 591
  • София

А, не разчитайте на мен за ревю Satisfied
Аз не знам точно какво е това нещо - използвах го след баня като крем за лице.

# 592
  • Ланкър, планините Овнерог
Извинявам се, че не е по темата, но сега видях реклама на Цикатидрина крем и даваха точно такива сухи, напукани ръце.
Скрит текст:
И това пробвах, цяла туба изхабих, но не. Иначе за рани е много добър.
Моите ръкавици са от магазин за работно облекло. Бели, памучни, 1лв са. Имам 2-3 чифта и ги сменям.

# 593
Аз го харесвам много.
Лятото е страхотна основа за под СС крема ми (Лумене). А зимата серум, крем и тогава СС крем. Simple Smile)
Ползвах го и нощем след тоника.

# 594
  • София
Едно момиче попита за глицериновия сапун на лидл - не открих снимка, но в нашия магазин се намира до бебешките пелени и хигиенни продукти. Цветове бял, жълт и червеникав. Явно доста се харесват, защото редовно има по няколко бройки в кашона.
За сухата кожа на ръцете - извинявам се, че пак се включвам, но да кажа, че латексовите ръкавици са най-лошото, което може да правите, защото имаше една препоръка да се носят такива навън сега по магазините. Слагайте ги само за миене на съдове. Талкът вътре и запотяването само влошават в пъти състоянието.
Памучните ми ръкавички за нощем и чорапите са от ейвън, много си ги обичам. Имам ги от години и са страшно меки. До сега не съм виждала техен заместник по дрогериите.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 21:28 от ~Лорелай~

# 595
Извинявам се, че не е по темата, но сега видях реклама на Цикатидрина крем и даваха точно такива сухи, напукани ръце.
Скрит текст:
И това пробвах, цяла туба изхабих, но не. Иначе за рани е много добър.
Моите ръкавици са от магазин за работно облекло. Бели, памучни, 1лв са. Имам 2-3 чифта и ги сменям.
Имам подобен проблем с пръстите на ръцете . Върховете - цепят се до кръв и кожата се бели и напуква.
Ходих на дерматолози - четири засега . Та било уж псоризис .
Но странно пък защо само на палците и средни пръсти и никъде другаде .
Та съм пробвала какво ли не.
Памучни ръкавици бях си поръчала преди години та като мажа крем да не се размазва . Но ефект няма.
Ще помоля ,ако знаете нещо да споделите . Вече пробвам де що намеря - прочета - чуя .

# 596
  • Deutschland
Аз имам този сапун от Лидл. Мъжът ми много ги харесва, особено зеленият с маслина. Не знам дали са същите в България

# 597
  • Чукарландия
Това са глицериновите сапуни на Cien. Аз съм си взела тези, но мисля че има и други видове. Първия на снимката е ексфолииращ. Хубави са, доволна съм.

Фрау Скитница, тези ги няма в българските Лидл. Но като чета това Пачули - сигурно ухае прекрасно! 🤗

# 598
  • Deutschland
Белла, не съм го отваряла.
Иначе струват стотинки някакви, не са скъпи

# 599
Аз чакам да пуснат в Лидл тази серия в БГ
Скрит текст:
При последното ходене в Гърция си взех сорбета - уникален аромат, консистенция, направо да го изядеш. Яд ме е, че не се запасих с повече бройки, мислех си, че скоро и у нас ще го има, но уви Sad

Общи условия

Активация на акаунт