Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 492
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Имам цялата серия Платинум на Доори. Не веднъж съм казвала, че от както ги ползвам съм предоволна от косата си. Мека, гладка, здрава, не се омазнява бързо, много подредена. Олиото конкретно прави косата ми бляскава, лъскава, лесно се разресва и е цялостно и много мека косата (не перушина, а просто мека). Има и термозащита в него и е страшно леко, неомазняващо.

# 721
Ехе!
Ще го взема това олио след тези думи, но да го намалят, че имам прилично количество финиши за коса.

# 722
Анастасия, аз лично от всичко тяхно съм предоволна. Три техни серии съм ползвала - Златен еликсир, Платинум и Кралска камелия. Преди правиха много хубави намаления в moiatakozmetika на цяла серия. Например Класка камелия - шампоан - 250мл, маска, балсам 250мл. и спрей тоник взех за 50лв. Платинум пък шампоан и балсам - от големите разфасовки обаче (по спомен 400мл), маска и олиото - за малка повече от 50лв. от Ремедиум.

# 723
Аз от почти 2 години използвам продуктите на Доори и този серум също.  Без значение коя серия използвам преди да изсуша косата си и след това използвам този серум. Косата ми е мека, лъскава и гладка.

# 724
Анастасия, аз лично от всичко тяхно съм предоволна. Три техни серии съм ползвала - Златен еликсир, Платинум и Кралска камелия. Преди правиха много хубави намаления в moiatakozmetika на цяла серия. Например Класка камелия - шампоан - 250мл, маска, балсам 250мл. и спрей тоник взех за 50лв. Платинум пък шампоан и балсам - от големите разфасовки обаче (по спомен 400мл), маска и олиото - за малка повече от 50лв. от Ремедиум.

# 725
Да, да. Знам.
Познавам марката и аз. Вече над 2г използвам "Златен елексир" и се кълна в тази серия.
"Кралска камелия" също е добра.
Просто олиото не бях пробвала. Но ще го. ❤

# 726
Ходих за адаптирано мляко и кърпички и чопнах и този дневен крем с коноп ..отзиви имате ли че трябва да свърша този които сега ползвам с витамин с преди да отворя новия...

# 727
  • Ланкър, планините Овнерог
Интересно ми е колко коноп има вътре, защото cbd хич не е евтино.

# 728
Здравейте! Преди време тук ми препоръчахте продукти за коса и останах много доволна от тях. Но виждам че косата ми харесва и хидратация, не само протеин. Какво хидратиращо ползвате за коса? Например спрей или серум или пък ш и б/м?
Много ще бъда благодарна ако споделите. 🌺

# 729
Правя пре уош с масла за коса (каквито имам вкъщи, Loreal, Linea bio, Cien и др.) както и маската Garnier Hair food с банан, добавям и кокосово масло. Тези дни видях в друга тема рецепта за домашен еластисайзер, ето я:

Здравейте! Преди време тук ми препоръчахте продукти за коса и останах много доволна от тях. Но виждам че косата ми харесва и хидратация, не само протеин. Какво хидратиращо ползвате за коса? Например спрей или серум или пък ш и б/м?
Много ще бъда благодарна ако споделите. 🌺

# 730
  • Deutschland
Кремът с коноп е нов. Има и с колаген серия на Балеа. Нищо не съм пробвала

# 731
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита Ог, ако го пробваш би ли споделила има ли ефект, моля!
Взех го. Мазен е, хич не е лек и бързопопиващ, но с памучните ръкавици отгоре няма проблем. Две вечери мажа и (пу-пу) май има ефект, но вчера не съм излизала, а почти цял ден бях с нитрилни ръкавици, докато готвех и миех. Ще видим как ще е във времето.

# 732
Купих си СС крема от Lumene, от Лили, този месец е намален. Много ми хареса, стои естествено, покритието е добро, цветът ми е medium.

# 733
  • София
От няколко месеца се опитвам да си го намеря този CC крем в Лили и не успявам. Само техните кремове и спиралата.

# 734
Купих си СС крема от Lumene, от Лили, този месец е намален. Много ми хареса, стои естествено, покритието е добро, цветът ми е medium.
Предлагат ли тестери да се пробват цветовете?

Общи условия

Активация на акаунт