Пазаруване от НМ, тема 46

• 46 288
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Аз пък не разбирам за да пише човек в темата нечие позволение ли е нужно? Какво ще рече, че в темата прописали хора, които досега само четяли??? Забранено ли е, нередно ли е, някой правата на темата ли държи или какво? Що за писаници днес, втрещена съм, честно.

# 526
  • Mostly in my mind
Мисля, че доста взехме да издребняваме.

# 527
  • Mostly in my mind
Феникс, благодаря много за насоките. Получи се. Simple Smile

# 528
Радвам се, Лоли, че съм успяла с някоя от идеите да помогна 😊!
Мили съфорумки и съфорумци, бъдете здрави, настройвайте се за празниците (някои имат и още утре) и може пък като за празник утре да ни зарадват от НМ с някоя добра оферта! 🌸

# 529
Влизам аз във форума и гледам 44 нови мнения, викам си "Уха,това ще да е някой тлъст код", а то някой откраднал нечии пердета... Друг път за да не ви е яд не му мислете много. Аз щом си харесвам нещо го поръчвам, никой не е длъжен да ми го пази докато се мотая.

# 530
И аз си помислих, че има як код Joy

Получих няколко дребни неща:

Боди за 15лв, супер си е за тази цена.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0878727001.html

Повдигащ сутиен, който също ми допадна -

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0707269004.html

# 531
Звънче, защо така с лошо?
Всеки има право да чете и пише, не е нужно да се драчим.

# 532
Повдигащият сутиен го имам и аз. Удобен   е и наистина има ефект 🙂

# 533
Здравейте,
Искам да попитам поръчах детско бельо за момиче комплект 10 гащички, на етикетите пишеше 60градуса при пране до сега все беше 40 градуса. Някой да е поръчвал скоро да сверим етикетите. В приложението стои още 40 градуса,
Благодаря Ви предварително!

# 534
Ама кой ти гледа етикети, даже ги режа понякога без да ги погледна. Пера всичко на 30-40. Smile

# 535
Гащите от HM издържат спокойно и на 90 градуса. На 60 нищо им няма.

# 536
Аз пера бельо на 60, нищо не е пострадало.

# 537
  • София
Влизам аз във форума и гледам 44 нови мнения, викам си "Уха,това ще да е някой тлъст код", а то някой откраднал нечии пердета... Друг път за да не ви е яд не му мислете много. Аз щом си харесвам нещо го поръчвам, никой не е длъжен да ми го пази докато се мотая.
И аз така. 😂 А дори не знаех, че и пердета продават. 😂

# 538
Благодаря Ви и аз ги прра на 60гр, но ми направи впечатление. Явно не са си актуализирали инфото в приложението.
Последно време ми се случва да нямат хартиен етикет някой дрехи, просто са сложени в найлонов плик, та се замислих🥺 и погледнах все пак е бельо за дете.
Хубав ден Simple Smile

# 539
Пожелах си вчера оферта, взеха че дадоха, макар и не голяма. Не се комбинира с FRIDAY15.

Весел празник на всички, които имат днес повод за това!

Общи условия

Активация на акаунт