Пазаруване от НМ, тема 46

• 46 291
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Една от малкото ми поръчки онлайн от НМ е на пердета преди години и съм много доволна. Не следя внимателно темата и не знам дали и колко това помага. Ако трябва пак да поръчвам тези пердета, пак бих го направила.
Не "смуча" информация от темата, защото има безброй много места, от които може да се поръчва, както и пазарува офлайн. Това е причината НМ да не е предпочитано и единствено място за избор. За това и не споделям, рядко пазарувам от НМ, което не е причина да не хвърлям око на темата.
На притеснените си позволявам да напомня, че форумът е публично достъпен, а не затворена, избрана общност и ако търсят това, той не е мястото да се почувстват богоизбрани.
Това е просто НМ. Масова мода. Приятни модели на общодостъпни цени с не особено високо качество. Нещо, което не се ядосваш, когато се скъса или ти омръзне, да изхвърлиш. Не е haute couture.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 16:25 от zvаnchе

# 511
Този FRIDAY15 докога беше валиден ?

Дано не бъркам, до 06.12.

# 512
  • София
Този FRIDAY15 докога беше валиден ?

Дано не бъркам, до 06.12.
В моя мейл пише до 12.12.2020 г.

P.S. Пердетата има 1 брой в UK. В немския са изчерпани.

# 513
  • Бургас
Товае просто НМ, за Бога! Не е haute couture.

Звънче, айлЪвЮ! 😃😘

За пореден път искрено се забавлявам с теориите за конспирации в тази тема. 😆
То дългуч ли не се споделяше на лични, то от НМ ли не четяха...
При това занижено качество, стари модели, които им висят с години в сайта... .
Едно яке и жилетка поръчах за бебето, ами все едно в час по трудово са шити.
Не се ядосвайте за парцалите им.
Само за спалното бельо ме е яд и мен, че им бяха хубави чаршафите.

# 514
Потвърждавам за FRIDAY15- 12.12 е срокът, и аз имам мейл за него и съм писала няколко страници назад за това. Копирам условията:

За ненамалени хваща.

# 515
Шантал,
ръкавичките хубави ли са?
Аз ги поръчах заради безпръстовите, но идват малко по-дълги и детето май не ги хареса 😄
Обикновените са хубави, еластични- добре пасват на малки пръстчета.

# 516
  • Mostly in my mind
Не ми хваща кода. По-късно пак ше пробвам. Благодаря ви.

Аз пък се чудя как така взеха да пишат в темата хора, които не са писали или рядко. Дали са теории на конспирациите никога няма да разберем. Wink

# 517
Лоли, да не е за специална колекция или нещо намалено? Прочетох само набързо, всъщност не видях за какво пробваш кода.

# 518
  • Mostly in my mind
Не е намалено, Феникс. До вчера ми хващаше. Просто си стояха в кошницата разни неща, днес не иска. Освен да пробвам на втора стъпка.

# 519
  • софия
Хахахахаха, дори не знам какво поръчвате и не ми е интересно. Просто следя темата по диагонал да съм в час. Не търся нещо, което не ми трябва и не го купувам, само защото е "еФтинко". Дори и един чифт чорапи за жълти стотинки не поръчах и ми е все едно. Не ми трябват. В интерес на истината Зара ми е доста по-притегателна и на сърце, но се ласкайте, haute couture НМ е неповторим. Да не говорим, че предпочитам Амазон.
Сигурна съм, че ако наистина някой търси нещо, може да намери безброй много възможности, които не са ограничени в НМ и изобщо нямат общо с тази тема.
Пожелавам ви безброй "неповторими" оферти, които никой да не ви изсмуче 😂

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 16:41 от zvаnchе

# 520
Е нека не сме груби, ненужно е

# 521
Лоли, пробвай да рестартираш, да обновиш страницата, махнеш кукита, абе с две думи да изчистиш, ако някаква история се пречка. Кодът махала ли си го, да не е нещо зациклило, да го възприема като веднъж прилаган? Може и от друг IP адрес да влезеш в профила, ако така не става, това са вариантите, за които се сещам.

# 522
Няколко пъти казахме че се визират четящи и непишещи тук. Ама някой пишещи продължават да смятат че тях визираме. Ще ги разочаровам...но не вас визирахме.

# 523
Като гледам тука пак тези детски заяждания ми става смешно. Кой какво написал, кой се засегнал, няма смисъл от толкова драми. И аз следя темата и пиша рядко и досега не съм поръчвала нищо от това, което сте споделяли. Не се и засягам, когато някой напише нещо.
И на мен са ми измъквали неща под носа, случва се. Темата я следя главно да не изпусна някой код или новинка.
Айде със здраве и по-спокойно. Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 17:45 от ~Carolina~

# 524
  • софия
Аз пък се чудя как така взеха да пишат в темата хора, които не са писали или рядко. Дали са теории на конспирациите никога няма да разберем. Wink
Дали?
Разочарования от случайни непознати не си причинявам. Забавлявам се, защото (предполагам) приемат, че написаното от тях има голяма тежест, само защото са активни в определени теми.
Ох, даже успяват да се справят с невероятната "трудност" да пускат теми. Респект!

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 16:54 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт