Пазаруване от НМ, тема 46

• 46 293
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Много хора четат, но не пишат и не споделят, само смучат информация.
Ами не са длъжни! Пък и като сме казали, че искаме нещо, много ни харесва и смятаме да го купим, то не се запазва автоматично за нас, без право никой четящ да го поръча. Та всеки от нас е губил нещо, което е искал и докато го мисли, то е свършило. А понякога се появяват бройки, ама пак, ако си в сайта да ги хванеш на момента.
Пердета да искаш... Пълно е и на много по-прилични цени даже и добро качество, или поне на не по-лоши. И в IKEA, и в Jysk, и къде ли не...

# 496
  • Варна
Ми аз явно харесвам неща, които никой не ще, не съм забелязала да се изчерпват, понеже съм ги похвалила Joy
Както и да е.

# 497
Думата "длъжни" никъде не съм употребила, есета по темата не са нужни. И че това или онова бързо се изчерпвало - да, наясно съм. Не пазарувам от вчера. Не пердетата толкова, а кодовете ми бяха по-важни, явно не сте ми разбрали поста.

# 498
А, сега пък нямам и право на мнение, ако не съвпада с твоето ли...? 🙄 Не съм ти купила аз пердетата, да си спокойна. Егати...

# 499
Simple Smile отдавна съм спокойна, но за теб - не зная. Аудорията ще прецени кой е спокоен и кой тревожен.

# 500
  • Варна
Добре де, тези кодове не са използвани реално, не можеш ли да ги въведеш пак?

# 501
  • Mostly in my mind
според мен точно от прочит в темата са се изчерпали. стоят налични поне от месец, ако не и повече, как така точно днес се изчерпаха.

# 502
На мнението на Камея съм.
А..и съм спокойна де. Даже много Joy

# 503
И аз съм на мнението на Камея.
Затова питания на ЛС.
Защото някои се възползват наготово от времето на друг, да търси.

# 504
Аз съм невинна за пердетата!
Само да предупредя, ако някой поръчва рази блуза, че освен, че е уголемена, пусна много зеленилка при първото пране.

# 505
Интересно как ще познаете кой има артикула, за да го питате на лично съобщение?
По вашата логика - като имам мнение, няма да го споделям. Че ще вземете да купите дрехата и да ме имитирате 🙂

# 506
Шантал,
ръкавичките хубави ли са?

# 507
  • Mostly in my mind
Този FRIDAY15 докога беше валиден ?

# 508
Не вярвам някой в темата да е купил точно пердета. Отделно може отдавна да са се свършили, нищо че лаптопа зарежда страницата уж че не са, и с кодове.
Като няма кьорав чаршаф, на вас ли да се сърдя
Аз пък съм благодарна на всички за споделяните намаления

# 509
Не от темата. Не четете.

Общи условия

Активация на акаунт