Пазаруване от НМ, тема 46

• 45 499
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
UK сайта днес имат 30% за мембърс, дано и при нас отговорят с нещо такова. Харесала съм едни дънки и един панталон. Аз не съм... не бях шопинг манияк, какво ми става...
Според таблицата с размери НМ дават размер М да съответства на 42. Според мен това е доста, по- скоро L е 42. Все пак това е много относително. Якето зависи дали ще се носи отдолу само с тениски или и с пуловери. Все пак ако се запазят документите, макар за подарък, може после да се смени, ако не пасва. Да се подаряват дрехи винаги си е риск.

# 631
Фани, чантата е супер!
Колани имам аз, няколко, здрави са.

НМ057 само за ненамалени ли е?

# 632
Според таблицата с размери НМ дават размер М да съответства на 42. Според мен това е доста, по- скоро L е 42. Все пак това е много относително.

Аз съм твърдо L и винаги взимам 44 размер, ако е цифрова номерацията на даден артикул.

# 633
  • София
UK сайта днес имат 30% за мембърс, дано и при нас отговорят с нещо такова. Харесала съм едни дънки и един панталон. Аз не съм... не бях шопинг манияк, какво ми става...

От няколко дни е и само за определи стоки.
В немския members получават -25% за 1 артикул на всички стоки. Валидно е до 20.12.

# 634
  • Mostly in my mind
Фани, чантата е супер!
Колани имам аз, няколко, здрави са.

НМ057 само за ненамалени ли е?
Бяха писали, че хваща и намалени.

# 635
На мен ми хвана всичките 8 артикула в една поръчка - и намалени, и не намалени. Май  почти всички бяха от намалените (без един шал), не ми се търси сега, но се отрази със сигурност, дори не вярвах. Та , аз затова се подлъгах и ги надиплих на едно, да не стане някакъв фал после.

# 636
  • Някъде там
Покажете го този бял неоткриваем суитчер.
Стана ми интересно да видя как изглежда Simple Smile
Аз чакам този , но ще е самотен защото долнищетo го няма.
От суитчерите обаче има всички размери.

# 637
  • have faith and be patient ..
Момичета много ми е трудно с якетата им.. И като няма физически магазин ужас.. Търся нещо момичешко 98-104 хубаво зимно дебело яке.. Някой да се е сблъсквал с такова, искам подплатата да е някой мъхеста или поне полар

# 638
Момичета много ми е трудно с якетата им.. И като няма физически магазин ужас.. Търся нещо момичешко 98-104 хубаво зимно дебело яке.. Някой да се е сблъсквал с такова, искам подплатата да е някой мъхеста или поне полар
В Уайкики има точно такива, всички зимни якета са доста дебели. В НМ май само шушляк съм виждала .

# 639
Ето го суитчъра
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0948456001.html

НМ057 работи ли все още?

# 640
Да, даже се комбинира с FRIDAY15.

# 641
На мен не ми хваща никой от двата(( Ще чакам, ако нещо пуснат.

# 642
Този път са ме отрязали, не откривам никакъв профил.

# 643
  • have faith and be patient ..
хора имам 26 профила и сядам да пробвам HM057 ... първите 8 греда , изтекъл ли му е срока ?

# 644
То и на мен така ми дава, но нали казват, че работи?

Общи условия

Активация на акаунт