Пазаруване от НМ, тема 46

• 45 491
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Мисля, че имам на два профила този код. Ако искаш да ти поръчам. Сега погледнах, до 20-ти е офертата.

# 646
  • have faith and be patient ..
е значи има време .. някакви условия има ли ? не намалени .. над 50 лв , над 100 ? на който му е спешно да се възползва .. аз някакви неща за мен , които май няма да имам къде да облека Simple Smile)

# 647
Скрит текст:
Вземете 15% отстъпка за следващата си покупка!
Посетете hm.com или наш магазин и вземете 15% отстъпка от следващата си покупка и безплатна стандартна доставка. За онлайн поръчка влезте в профила си и използвайте личния си код HM057 на hm.com. За покупка в магазин покажете това съобщение на каса. Побързайте - офертата изтича на 20.12.2020.*   

*: * Само клиенти, които са получили тази оферта, могат да използват еднократно кода за индивидуална отстъпка. Отстъпката важи за нови поръчки и не може да се комбинира с други отстъпки или намаления на цените. За да използва кода онлайн, клиентът трябва да е влязъл в профила си с имейл адреса, регистриран на HM.com. За покупка в магазин клиентът трябва да представи това съобщение на каса. Отстъпката не важи за стоки, които са в колаборация с дизайнери, както и за специални колекции.

# 648
  • Sofia
До 20-ти декември е HM057. Чакам тези две неща https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0943226001.html и https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0916497001.html Нямам големи очаквания към ботушите, дано стоят добре на прасеца. Много се чудя на тези дънки https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0928706002.html, но май ще чакам някакво намаление за тях.

# 649
Отстъпката важи за нови поръчки и не може да се комбинира с други отстъпки или намаления на цените.
Идеално се комбинира с FRIDAY15, само че се хвана само на единия ми профил и то не основния, от който поръчвам.

# 650
Копирах, каквото ми пише на мейла. Това не пречи да се пробват комбинации. Wink

# 651
  • Sofia
Хвана при мен заедно с FRIDAY15.

# 652
Никъде нищо не ми хваща на мен, а пробвах до сега.
Този НМ057 ми хвана само на единия профил за намалени и не намалени подейства. Но на другите профили опитвах не се получава нищо никъде, ни FRIDAY15, ни този. Та има хора с един профил и няма да ги огрее нищо, че и с повече ако са. Не знам как ги правят тези неща, но като са дали дата би трябвало да се спазва.
Преди пак така всички поръчвахте, а на Фанито нищо и взех, че се обадих да протестирам, та ми поръчаха от телефона с отстъпката. Ако не ви се получава и нещо много спешно искате и държите се пробвайте и по телефон да помолите.

# 653
Не хваща, ама и нищо не ща

# 654
  • have faith and be patient ..
и на мен никъде не ми хвана хм057... но ако е само 15% .. то дългуча е 10 % и се комбинира с петък 15 .. почти същото е

# 655
Фрайдея е за ненамалени и над 60.

# 656
HM057 е изпратен само на профилите, от които съм пазарувала последната десетдневка на ноември покрай ЧП. На по-стари профили - напр.от лятото, септ.и октомври - НЕ.
И аз почнах с пробите от по-старите профили, изгубих доста време и накрая се светнах да отида на най-скорошните/от кр.на ноември/

# 657
  • Sofia
Ако някой иска, мога да му поръчам.

# 658
Намерих аз един, не съм поръчвала нищо за ЧП, даже и по-отдавна не съм.

# 659
Последно на сайбъра поръчвах, нищо интересно няма сега.

Общи условия

Активация на акаунт