Пазаруване от НМ, тема 46

• 45 415
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Преди малко ходих до Еконт да върна пратка, нямали интернет в офиса и не приемали пратки, но като видяха че нося плик на х&м го взеха и казаха готово, готово. Ама сега се чудя дали всичко ще е ок, и особено като нямам никаква бележка, че съм върнала пратката.

# 721
134-140 ме устройва, така е и упоменато в размерите на блузката. Проблем ми е ако на етикета са отбелязани И годините, и те са 8-9г., а не 8-10г., защото детето стана на 10 преди няколко дни.

# 722
С един коректор ще ги замажеш..

# 723
  • Варна
Още ли нищите тези размери Laughing Няма да пише 9 години, размерът за 9-годишни е 134. ХМ нямат двоен размер, на който пише възраст 9 години. Вървят 2-4, 4-6, 6-8, 8-10 и т.н. В случая е 8-10 и толкоз.

# 724
Месечинке, още с първия отговор разбрах и поръчах, но коментарите продължават.....Пък не става да дойда в темата за съвет и после да се изнеса по терлички.

# 725
Ако те притеснява толкова този аспект, не зная защо изобщо ще поръчваш дреха. Има достатъчно артикули, включително в ХИМ , които не са свързани с ръст.
Освен това е практично да се подарява леко по-голяма дреха.
Както и да е.

# 726
🍀HAPPY 🍀, размерът ще ѝ стане. Проблем ми беше написаните години на етикета да не са 8-9, защото този месец стана на 10. Както и да е.

# 727
  • Sofia
Важното е да й харесва дрешката,не какво пише на етикета Blush
Моя като е на 7г,пък носи 9-10г по техния етикет,защото е 140см (той от бебе дългуч) Joy
🍀HAPPY 🍀, размерът ще ѝ стане. Проблем ми беше написаните години на етикета да не са 8-9, защото този месец стана на 10. Както и да е.

# 728
Разхождам палта аз... Това е много хубаво, отговаря си на размера, но... е за ръст 160 см. На мен ми е ужасно късо! Иначе е хубава кройка и козинката е хубава, мекичка. Връщам го...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0925331002.html
Тези боти са трепач! Стоят страхотно. Аз съм 40-40,5 но купувам 41 защото съм с широко стъпало. Нося ботите си само с тънък чорап, но тези са ми свободни и мога да ги нося и с памучни чорапи. 41 си е 41, не е умалено и има място за по-пухкаво стъпало. Сума време им се чудих, защото са изкуствена материя, но фасонът и подметката са страхотни (за моя вкус) и 41-ви номер си ме дочака. Искам да ви кажа, че тази материя е много здрава и много лесна за поддръжка, също така дълго време запазва перфектен фасон.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0909320001.html

# 729
134-140 ме устройва, така е и упоменато в размерите на блузката. Проблем ми е ако на етикета са отбелязани И годините, и те са 8-9г., а не 8-10г., защото детето стана на 10 преди няколко дни.

Наистина ли?! Rolling Eyes
Аз имам толкова дрехи от детските, не знаех, че етикета има такова значение.
На моите пише само ръст, години не.

# 730
  • Варна
На всички дрехи на сина ми пише и двете.

# 731
Е, Дева, стига де.
Обясних- проблемът е, че момиченцето е дребничко и във възраст, в която вече вижда, че е така. Аз не искам да ѝ подаря блузка на която да пише, че е за по- малки на години деца, все едно я взимам за по- малка, от колкото е. Моля, нека да спрем, че наистина е досадно.

# 732
Аз продължавам да не виждам проблем.
Даже като е дребничко, съвсем логично е да се вземе по-малък номер.
Нали целта е да му стане?

Сега като се прибера, ще си огледам дрехите, че етикетите ми са най-маловажното нещо. Щом Месечинка казва, че и години пише, може да е така.

# 733
# 734
  • In transit
Тези килими как ги използвате, не се ли пързалят много?
В дневната ми е защипан под дивана и не съм имала проблеми. Другия е при сина, там е защипан към бюрото иначе се пързаля. Имам и един, който е с противоплъзгащо покритие. Някакво силиконово, но не мърда грам.

Happy, твоят е малък и ще може да го переш лесно. Моят е 140х200.

Общи условия

Активация на акаунт