Пазаруване от НМ, тема 46

• 46 175
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Да питам за парките, нали обикновено са уголемени? За тази, за носеща S, XS ли да си вземе?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0693508001.html
Препоръката ми е за С, защото ХС може да опъва в раменете, аз така веднъж се подлъгах, но е някакси некомфортно да те опъва.

# 91
Супер, ама "моят избор" и "съвпада с реалния размер" в случая са две възможности за избор и за мен различни неща.

Desislava9699, благодаря, то всъщност няма S, така че варианта е само XS. Тя поръча де, ще видим, дано не се налага да я връща и да и е добре.

# 92
  • Mostly in my mind
Азалия,  реално доста логично тълкуваш опцията. Имаш право. Но дано все пак "моят избор" клони повече  към "съвпада с реалния размер", за да е обективна оценката. Ще чакаме да кажеш какво е станало с хс-а да видим какво се има предвид под "моят избор" .

# 93
Ще кажа! 👍

# 94
Това сивото кашмирено пуловерче много хубаво. Този цвят е универсален за мен и върви на абсолютно всичко цветно и неутрални цветове също. Жълто и сиво също подхожда, ама няма цвят с който да се не върже, не разбирам защо се чудиш.
Само да питам за номера как е и тази материя събира ли се. Никога не съм имала кашмирен пуловер.

# 95
Благодаря за новата тема 🤗
Да се похваля, че преди малко поръчах S размер от коментирания вълнен пуловер в бежово.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0814962002.html
Дано е наред и няма дефекти. Пък и ако ми стане 😎
Много хубав пуловер!

# 96
  • София
Това сивото кашмирено пуловерче много хубаво. Този цвят е универсален за мен и върви на абсолютно всичко цветно и неутрални цветове също. Жълто и сиво също подхожда, ама няма цвят с който да се не върже, не разбирам защо се чудиш.
Само да питам за номера как е и тази материя събира ли се. Никога не съм имала кашмирен пуловер.
fanfanito, не е чисто сиво, а зеленее. Затова му се чудя. Коментарите в сайта бяха, че е уголемен и затова взех XS като се появи. По принцип при стандартна кройка на пуловер съм размер S. За прането в случая не знам - това ми е първия от HM.
Имам от Mango - 100 % кашмир. Един път сега съм го прала, защото е нов, но мисля че не се е свил.

# 97
Моите не се свиват. Пера в пералня с первол к програма за вълна. Суша на един лост Wink

# 98
Супер, ама "моят избор" и "съвпада с реалния размер" в случая са две възможности за избор и за мен различни неща.

Аз имах предвид коментарът на момичето, взело ХС при ръст 160-165 см и нормално телосложение. Може да е някакъв ориентир все пак. Лично аз от бих поръчала ХС, ако по принцип нося С. Повечето им дрехи, които съм имала, или мерила са уголемени. Мисля че ще ѝ е ок ХС.

# 99
Някой разкри ли мистерията, как се ползва вече дългуча?? При мен не работи! 😒

# 100
Може да са го обвързали с IP.

# 101
Дева, и на мен ми хрумна същото. Особено, когато излезе надписа, че пипат по кодовете. Като нищо може да са вкарали някаква такава функция. Пробвайте от друго IP.

# 102
Върнали са ми парите от поръчка, върната на 02.11. Ако някой чака, да си види сметката.

# 103
  • Варна
А как е статусът на поръчката в профила? Нищичко нямам аз, 12 дни вече...

# 104
  • София
Благодаря за новата тема 🤗
Да се похваля, че преди малко поръчах S размер от коментирания вълнен пуловер в бежово.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0814962002.html
Дано е наред и няма дефекти. Пък и ако ми стане 😎
Получих пуловера преди малко. Наистина е много красив, но как го носите? Мен ме боцка, аз ли съм каприз 🤔😶😓

Общи условия

Активация на акаунт