Пазаруване от НМ, тема 46

• 46 234
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
А как е статусът на поръчката в профила? Нищичко нямам аз, 12 дни вече...
Стои си на доставена/върната.

# 106
  • Варна
Е, тя така остава. Моята обаче си седи на "получена", т.е. изобщо връщането не е отразено, камо ли пари да чакам... Еййй, все аз ли съм карък???

# 107
А как е статусът на поръчката в профила? Нищичко нямам аз, 12 дни вече...

Ти виж в онлайн банкирането...може да е дошла сумата.
Хич не гледам като връщам в профила или в мейлите аз.

Този пуловер е летен, много летен за мен. Няма шанЦ да го облека по това време....освен с три парки палта и якета връз него..........Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 108
И аз това се чудя.
Какви мейли гледате?
Аз си следя само банкирането.

# 109
Аз в банкирането ги видях, не съм отваряла имейли да гледам.

# 110
  • Варна
Не гледам мейли. Имам смс известяване на банкирането, ако постъпи сума ще видя веднага. Нищо нямам в сметката. Но дори в профила ми не е отразено връщането, което вече си е притеснително!

# 111
За твое успокоение може да проследиш пратката в сайта на Еконт.

# 112
  • Варна
Там нали знаеш докъде свършва информацията? Предадена на ХМ в София още на следващия ден. Т.е. преди 11 дни. Толкоз. Не съм се затревожила, ядосвам се. Защо трябва да е така?

# 113
Значи ще чакаш и ще ги подсещаш.

# 114
Е то си е все така - като видиш отразено всичко, а парите ти ги няма...пак ще си на това дередже. Чакаш си парите и им зъркаш през ден. Ще ги върнат накрая...

# 115
  • Варна
Това ми е пределно ясно. Просто споделях яда си и възмущението си как за пореден път ме правят на идиот. Как на едни връщат пари на 5-я ден, а на други се налага да ги подсещат и да се правят на просещи цигани. Ми тъпо ми е! Много!

# 116
Е, не го приемай толкова лично. Simple Smile
На всеки в темата се е случвало.

# 117
Последно ми върнаха парите в рамките на 6 дена. Поръчката беше от онези кодове 25% и гламура. Даже и такса не са ми удържали за връщането.
Но при тях всичко е на късмет. Може за 5 дена, може и за 50. Звънене и късане на нерви докато ги върнат.

# 118
  • София
Момичета, какво мислите за тази жилетка:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0924739001.html

Вълненият пуловер обмислям да го връщам. Много ми харесва, но това боцкане ме побърква. Ако някой си го хареса да пише. Размер S.

# 119
  • Mostly in my mind
Много е хубава. Учудих се на цената. Очаквах да е повече.

Общи условия

Активация на акаунт