Пазаруване от НМ, тема 46

• 46 235
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Красива, но ще се развлече, ще направи бобчета и изобщо няма да я познаеш след две пранета.
Плюс това е полиестер и акрил с 6% вълна, колкото да пише, че има вълна.
От мен - не Confused

# 121
  • София
От мен "не" на бретона... иначе за жилетката съм пас Simple Smile

# 122
Пуловерът не го нося на голо. Винаги отдолу с поло . Сега по-леко , а зимата и ватирано (ама са ми малко)
Иначе има блузи с дълъг ръкав пак от НМ тънки, бели , тип тениска , но дълъг ръкав. Само дето аз съм зиморничава и на мен ми е добре така с поло. Но и на голо не знам дали би ми създал проблем, на мен не ми боде нищо. Само към обеците съм алергична, каишки на часовник, такива неща....
Пробвай с тънка блузка тип тениска дали ще ти е добре. Бих го взела, ама имам два аз от този модел-кафявия и жълтия.

# 123
  • София
Благодаря ви момичета за коментарите за жилетката 🤗

fanfanito, благодаря за споделеното за вълнения пуловер 😚

# 124
Детските чорапогащници свиват ли се след пране искам да купя на малката заедно с някоя рокличка зимна да си има нещо за коледна фотосесия 🙂

# 125
Не ми се е случвало да се свият, а ги пускам и в сушилня.

# 126
  • София
От Еконт дават ли някакъв документ, с който да се докаже, че стоката е върната. Изпратих дъщеря ми да върне сутиена с по-тясната обиколка, но не са ѝ дали нищо.

# 127
Искате си номера на товарителницата. Но като е лепнат готовия етикет за връщане има го и там. Иначе ако не сте го записали- същия номер като на товарителницата, с която е получена пратката +1 т.е. ако завършва тя на 5, тази за връщане ще завършва на 6.

# 128
  • София
Искате си номера на товарителницата. Но като е лепнат готовия етикет за връщане има го и там. Иначе ако не сте го записали- същия номер като на товарителницата, с която е получена пратката +1 т.е. ако завършва тя на 5, тази за връщане ще завършва на 6.
Благодаря!

# 129
Дават, ако поискаш.

# 130
  • София
Успокоих се. Проследих пратката с номер = стария номер +1. Стигнала е.

То и получаването беше на доверие. Никъде не съм се подписвала.

# 131
Днес ми преведоха парите, пак не са си хванали доставка. Супер.

# 132
И на мен за 2 върнати пратки не са удържали такса. Връщах ги миналия понеделник и вторник, снощи получих мейли

# 133
Момичета, има ли начин и ако да какъв, да следя за предстоящи онлайн намаляния в H&M?
Почити всички дрешки на малкия купувам от там и сега идва време да му взема неща от следващия размер "6-9 месеца".

# 134
Следиш темата.
Или през ден влизаш в сайта на хм и проверяваш.
Ивейлите си следиш - ако си абонирана за бюлетина, пращат известия за намаленията.

Общи условия

Активация на акаунт