Пролапс на тазовото дъно

• 66 007
  • 633
  •   1
Отговори
# 600
Mama Hurricane, благодаря! Почнах упражнения на Mарина Кострова. А какво е ОГ?
АГ - Акушер Гинеколог. Извинявам се за правописната грешка 😇

# 601
Да но при кого? Четох темата и записвах имена и за всички прочетох компрометиращи мнения. За София.

# 602
Да но при кого? Четох темата и записвах имена и за всички прочетох компрометиращи мнения. За София.
Винаги ще откриете такива за когото и да било. Аз мога да дам насоки за Стара Загора , Хасково и Пловдив.

# 603
  • Sliven

Винаги ще откриете такива за когото и да било. Аз мога да дам насоки за Стара Загора , Хасково и Пловдив.
[/quote]

Кой препоръчвате в Стара Загора?

# 604

Кой препоръчвате в Стара Загора?
[/quote]
Чувала съм добри отзиви за др Бузалов, но той прави лапароскопски операции.
За Пловдив - АГ Амалиев - естетични процедури.
Хасково - АГ Памукова, също.

# 605
Здравейте! При кой правихте операция в Стара Загора? Аз също съм от Стара Загора и ми предстои операция, но не съм решила категорично при кой да я направя.
quote author=night7demon link=topic=1267079.msg49924194#msg49924194 date=1751542432]
Аз съм се насочила към определен лекар в София.Миналата година си правих операция в Стара Загора,но няма абсолютно никаква разлика.Ако не бяха болките след това и шевовете,бих си помислила,че не са ме оперирали...Освен това нямам абсолютно никакъв документ за извършената манипулация.10 минути след като ме събудиха от упойката ми казаха,че ако мога да стана,мога да си тръгвам.
[/quote]

# 606
Здравейте! При кой правихте операция в Стара Загора? Аз също съм от Стара Загора и ми предстои операция, но не съм решила категорично при кой да я направя.
quote author=night7demon link=topic=1267079.msg49924194#msg49924194 date=1751542432]
Аз съм се насочила към определен лекар в София.Миналата година си правих операция в Стара Загора,но няма абсолютно никаква разлика.Ако не бяха болките след това и шевовете,бих си помислила,че не са ме оперирали...Освен това нямам абсолютно никакъв документ за извършената манипулация.10 минути след като ме събудиха от упойката ми казаха,че ако мога да стана,мога да си тръгвам.

[/quote]
Леле.. какъв тип операция ви правиха?
Може би не съм се изказала правилно. Все още нищо не съм предприела за себе си. След второто раждане, живот и здраве ще направя естетични манипулации и ще поддържам всяка година с тях. Надявам се има подобрение. Чак тогава, ако се наложи ще прибегна до операция.

# 607
  • Sliven
Моята операция беше задна пластика с лазер.Оредпочетох лазера, защото уж възстановяването е по-бързо,но доста време си болеше.Плюс това (извинявам се за подробностите) имах огромен тампон,който трябваше да извадя сама след 24 часа.Само аз си знам как излезе през без това обилното място...

# 608
Споделям мнение за д- р Любенов в Плевен .
В менопауза съм..Отидох при него с опакане за пролапс без изпускане, но с тежест  .
Той предложи  някакъв " прогресивен метод, често  използван в Германия " с който издърпва отпуснатага  мускулатура нагоре и я прихващат към прилежащата кост и тва гарантирало 10г безпрепятствен Живот.
Действително манипулацията с робота  беше сравнително неболезнена  , държаха ме в отделението им с общо 3 нощувки .
Цената за това беше 1800 лв .
Впечатли ме , че след операцията пишах накриво и се уливах .
Но по- неприятно за мен беше, че грандиозното обещание за 10г при мен беше точно 3 месеца и сега съм в същото положение .
Да , при мен причината е липса на хормони , но идеята ми беше да споделя мнение .

В отделението им ме в ечатли неприятно , че в коридора на стената видях снимка със надпис, перефразирам " благодарности приемаме с финансовата подкрепа " - това в условията на платени от пациента лечение и престой в отделението им ми се стори доста алчно .

Разочарована съм и от Горчев , който ми отстрани матката , без  да  сме уговаряли ткова поведение / което реално си е отнемане на орган / и от този амбициозен и сно препоръчван лекар

Не знам кой им ги прави рекламите , но аз поне не установих нещо такова.
А може и самия град Плевен да не " е мой " знам ли ....

Ако ми се наложи да търся аг помощ сигурно ще търся в някоя стандартна мбал

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 04:59 от румид

# 609
Здравейте,

От така наречения "стол на Кегел" някой имал ли е позитивни резултати, или е едно скъпо масажче?

# 610
  • Бургас
Да споделя моя преглед при доцент Танев в Токуда.
Много приятен човек, внимателно ми обясни, че след тази операция, която имам, няма как да направи нищо . Да си трая болките, като станат нетърпими единствения вариант е премахване на матката. Така че, моя съвет е -ако ви се налага операция, не се съгласявайте на Манчестър, необратима е, не може втори път да се прави.

# 611
Да споделя моя преглед при доцент Танев в Токуда.
Много приятен човек, внимателно ми обясни, че след тази операция, която имам, няма как да направи нищо . Да си трая болките, като станат нетърпими единствения вариант е премахване на матката. Така че, моя съвет е -ако ви се налага операция, не се съгласявайте на Манчестър, необратима е, не може втори път да се прави.
Хм, аз съм с Манчестър и за сега няма проблем. Но знам, че има няколко подхода на тази операция. В единия скъсяват влагалище, а в другия не го правят. А мене ме предупредиха изрично, че операцията ще ми даде 10-15 година комфорт и после ще трябва да махна матката. Но аз нямам проблем с това развитие на нещата.

# 612
Здравейте момичета, нямам време да изчета цялата тема, така че се извинявам предварително, ако вече повторя някой въпрос!
Родих преди 1г първо раждане, естествено, без упойка. Бебето беше 3.350 кг
Бях на преглед на 40ти ден от раждането и на 6ти месец от раждането тогава не ми споменаха нищо такова
Преди една седмица бях на преглед при друго АГ не при това при което раждах
И ми каза че имам леко спаднала матка, което силно ме притесни, понеже бебето си е доста гушкаво и иска да е постоянно в ръцете или поне през повечето време, отделно тренирах и преди и след като родих фитнес, но без особени тежести, може ли да споделите опит тези от вас които са били в подобна ситуация и освен Кегел друго в ежедневието тряабва ли да променя, товст да спра да тренирам напълно?

# 613
Здравейте, момичета. Някой може ли да сподели за пролапс на пикочен мехур? Лечение, упражнения?
Благодаря ви!

# 614
А някой може ли да сподели за пролапс на ректума? Какво е лечение?

Общи условия

Активация на акаунт