Отговори
# 360
Момичета, това ли е книгата, която четеше Серкан - "Мадоната с коженото палто" - Сабахатин Али?

"Бестселърът-изненада...Четен, обичан и изплакан от мъже и жени на всички възрасти.”
„Мадоната с коженото палто“ проследява любовта на срамежлив турски младеж към харизматична немска художничка…
„Премахва декадентското заслепяване на междувоенния Берлин с приливи на сянка, мрак и меланхолия… пресъздава изчезнала епоха и драматизира обречени отношения, и го прави с вяра, дълбочина и острота. Резултатът е миниатюрен шедьовър.“

# 361
Сега видях това в Туитър, явно следващият епизод на Sadakatsiz ще е много силен (изневяряващия съпруг ще бъде изобличен). Дано нашите да са стабилни. Serez Sozu e анулиран, така че ще имат един конкурент по-малко...

st_kari_ina, да, това е книгата.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 14:10 от druon77

# 362
  • Пришълец
Благодаря на момичетата за преведения епизод, Flowers Tulip   а на теб Миси, че го донесе Flowers Tulip

Фили, да, много деликатно ни подсказват какво се е случило. Демек първата брачна нощ е била преди брака, че и не протакаха излишно, не демонстрираха фалшив морал, нямаше засрамени погледи. Колко нетипично Scream Joy Любов в най-чист вид.  А СЕМ-а ще има да взема, обрани откъм целувки сцени, но пък чувствени

След тази ме грабнаха окончателно, загубих бройката колко пъти съм я преглеждала

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 14:48 от Маргарита Н.

# 363
Доколкото разбрах оригиналните епизоди на Др Фостър са 10еп. по 60мин. Сигурна съм , че турците и 100 могат да измислят с този рейтинг , но дефакто оригиналната история е кратка и после ще е на фантазия Joy

И аз обожавам този поглед на Ханде като изоставено котенце  Joy
Благодаря  за превода на епизода , довечера ще бързам пак да сложа децата да спят,  че да мога да го гледам Grinning

# 364
Ели и на мен ми изникна същата асоциация с ”Хубава жена".

И като сме споменали Анталия, ох много ме кефи, наистина постига каквота"о си постави за цел Sweat Smile И после Серкан бил настоявал Satisfied

Wink Ами, то, как да й откажеш - с тези влажни ресници, сякаш е готова целия свят да му даде, само и само да получи, каквото иска! Grinning Heart Eyes А набеденото роботче само дето не се разтапя! Joy

Много съм разсеяна! Благодарности за превода, отново безупречни момичета от Ашкъм! Heart Eyes

# 365
Доколкото разбрах оригиналните епизоди на Др Фостър са 10еп. по 60мин. Сигурна съм , че турците и 100 могат да измислят с този рейтинг , но дефакто оригиналната история е кратка и после ще е на фантазия Joy

Да, оригиналът има 10 епизода. Френският римейк засега има 2 сезона от по 6 епизода. Във Франция съвсем скоро мина втория сезон. Във френския римейк, участва българската актриса Наталия Дончева, играе майката на любовницата на изневеряващия съпруг. Тя прави хубава кариера в театъра, киното и телевизията във Франция. Има страхотен глас...
https://en.wikipedia.org/wiki/Infidèle
Скрит текст:
https://en.wikipedia.org/wiki/Natalia_Dontcheva
https://bg.wikipedia.org/wiki/Наталия_Дончева

Тя играеше главната женска роля в един сериал, Doc Martin, беше много забавен, пак римейк на английски сериал:
https://youtu.be/Gtit5RbVc2M
https://youtu.be/9tmHg1VLpeU

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 15:31 от druon77

# 366
Ние днес сме имали повод да празнуваме Simple Smile Champagne Balloon
4 месеца от началото на нашата приказка Gift Heart

От Туитър:
"Преди 4 месеца животът ми се промени. Преди 4 месеца излезе този удивителен сериал. Преди 4 месеца започна красива любовна история. Преди 4 месеца видяхме дебюта на една огнена двойка."

Revolving Hearts

Дано продължи още поне 4 по 4 Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 15:44 от mi_si

# 367
Момичета, това ли е книгата, която четеше Серкан - "Мадоната с коженото палто" - Сабахатин Али?

"Бестселърът-изненада...Четен, обичан и изплакан от мъже и жени на всички възрасти.”
„Мадоната с коженото палто“ проследява любовта на срамежлив турски младеж към харизматична немска художничка…
„Премахва декадентското заслепяване на междувоенния Берлин с приливи на сянка, мрак и меланхолия… пресъздава изчезнала епоха и драматизира обречени отношения, и го прави с вяра, дълбочина и острота. Резултатът е миниатюрен шедьовър.“
Да , това е книгата и наистина е прекрасна поне до там до където съм стигнала☺️

# 368
2 фрагман

# 369
Не знам какво говорят във втория фраг, но по картинките съдя, че Селин май пак ще се меси в отношенията им? Дано се заблуждавам де.

Днес да не повярва човек, имало превод на серията! Суперско!
Благодарско!
Тази вечер с мъжо ще гледаме и ще коментирам най-късно утре впечатленията си. Heart

# 370
И на мен ми се струва, че Селината пак ще прояви интерес към Серкан и нашата Фея ще ревнува..

# 371
Олееее ужас! Ядосана съм! Защо пак Селин?!

# 372
  • Кърджали
Ако намеря 5 свободни минути ще го преведа

# 373
  • Пришълец
Ако намеря 5 свободни минути ще го преведа
Когато успееш, дори да е със закъснение пак ще ни зарадваш Kissing Heart

# 374
Като гледам "спокойния" Серкан, явно и Еда е там, ... предполагам с Ефе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт