Отговори
# 465
Редактирам набързо, Неслихан пуснаха лайф със Сейфи и Леличката на Еда 🤭
Добро утро и от мен. До сряда вместо втория фраг си пускайте ето това клипче:
https://www.youtube.com/watch?v=Vk94sXSBweA
И този също 🤭 Обожавам песента, а и в съчетание с тях двамата още повече ми бърка в душата 🥰

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 13:29 от Nalbantova

# 466
  • София
Butterfly, на мен турският също не ми е майчин, нито го говоря. Поназнайвам някои думи от сериалите. Но в случая коментарът на Неслихан си го преведох дори без Гугъл транслейт. Затова го споделих така набързо и мислех, че всички ще го схванат. Съжалявам, не се усетих, че има такива като теб, които няма да го разберат. Simple Smile “Ах бу къз, ах бу татлъ къз” се превежда като “ах това момиче, ах това сладко момиче”. Wink

Така, като сме си засподеляли клипчета и песни, се замислих за следното - песента на Толан Шоу “Голд”, ползвана честно във филма ни, си няма видео клип. Като знаем колко химични и фотогенични са Керем и Ханде, би било страхотно, ако снимат клип с тях за тази песен. Без значение дали ще са в ролите на Еда и Серкан или не. Просто клипът да е с тях. Ах, дано такава изненада да е имал предвид Толан, когато туитва по темата. Heart

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 13:38 от Бърборанка с розови очила

# 467
  • Пришълец
Така, като сме си засподеляли клипчета и песни, се замислих за следното - песента на Толан Шоу “Голд”, ползвана честно във филма ни, си няма видео клип. Като знаем колко химични и фотогенични са Керем и Ханде, би било страхотно, ако снимат клип с тях за тази песен. Без значение дали ще са в ролите на Еда и Серкан или не. Просто клипът да е с тях. Ах, дано такава изненада да е имал предвид Толан, когато туитва по темата. Heart
Много хубаво би било Heart

Фенските клипчета също стават, но няма да откажем нещо в оригинал

Поздрав за всички

# 468
# 469
Цитат
В 17 серия на съвещанието, организирано от Ефе в отсъствие на Серкан, казаното от Ефе, че Емре и Каан са много добри приятели от университета ме обезпокоиха. Каан е обсебен от отмъщение и Ефе е негов човек? Това сегап ми е достоверно, от колкото бабата.
Елена, на това съвещание Ефе говори за някакъв Каан Байкалоглу, второ поколение архитект, който е близък приятел на Емре от училище. Познатият ни обсебен от отмъщение Каан имаше фамилията Карадаг. Става дума за две различни личности.

# 470
Продуцентите са обещали довечера да пуснат ребуса Simple Smile

# 471
Здравейте момичета, завръщам се, все още неоздравяла, но с подобрение. Последните 2 дни ги искарах на легло и с температура, но сега съм по-добре.
Не знам дали не сте споделили вече тази снимка, но много ми хареса Joy

Иначе за Селин... ами там думи нямам, но таайничко ми се искаше от някъде да дочуе за предполагаемата бременност на Еда и да ѝ  видя реакцията Smiling Imp Единственият път, в който Селин ми хареса като държание беше по време на оф-роуда, когато Ефе пита за Еда ,,Това момиче лудо ли е" и Селин отговори ,,Да, сега ли го разбираш". Но щом разбра, че са се разделили, явно пак е започнала да търси пътища към Серкан Rage

# 472
  • София
Здравейте! Със сигурност аз съм най-възрастния участник във форума. Чета Ви с удоволствие и Ви благодаря за подарените прекрасни мигове, изразени в часове. Участвам и във форуми за други сериали. Обичам да чета, но да пиша - не. В 17 серия на съвещанието, организирано от Ефе в отсъствие на Серкан, казаното от Ефе, че Емре и Каан са много добри приятели от университета ме обезпокоиха. Каан е обсебен от отмъщение и Ефе е негов човек? Това сегап ми е достоверно, от колкото бабата.

Привет от мен в този красив есенен ден! Flowers Hibiscus

Включвам се набързо в почивката за кафе, за да отговоря на Elena Ivanova 630507. Никой от нас все още не знае кой стои зад Ефе Акман, имаме само предположения, но истината се крие някъде из папките на Айше Кутлу. Бих искала обаче да уточня, че героят, който ненавижда Серкан и се опитваше да му прави разни некоректни номера, като напр. да купи терена за еко хотела се казваше Каан Карадааг, докато по време на импровизираното и инициирано от Ефе заседание ставаше дума за известен архитект на име Каан Байкалоглу, т.е. за съвсем друга личност, просто съвпадение на първите имена!

Хубав, слънчев и усмихнат ден момичета! Nature Sunny

# 473
  • София
Хей, момичета! Разглеждах някакви снимки в Инстаграм и ми попадна тази:

Забелязах нещо смешно - всички са облечени с футболни фланелки, само наш Серканчик е с риза и отгоре е “нахлузил” фланелката си. 🤣 Ще ме умори! Трябваше да си е с костюм и върху сакото да я сложи! Ха-ха-ха!!!

И искам да ви споделя любимата ми сцена от сериала (добре де, една от любимите), ей така, за да ни минава времето по-бързо и по-приятно. Та... става дума за финалната сцена от първи епизод. Обожавам тази целувка! По принцип харесвам този тип целувки. Изневиделица и без да питаш. (Не че искам мен да ме целуват така, но във филмите винаги си ги бива.) Много ме изкефи Еда тогава - настървеният й поглед, как се запъти бързо към Серкан, обхвана с ръце лицето му и страстно го целуна. А той... той й отвърна въпреки изненадата, въпреки всичко. За момент се почуди какво да прави с ръцете си, но бързо ги обви около талията й. Нежно, без да притиска обаче. Погледите на всички бяха един път тогава! И Ердем, който пусна конфетите. Поздравявам го за тази му “издънка”. Велик момент беше! Затова сега с нетърпение си чакам втора такава целувка. Не знам на кого ще му падне пердето първи, но очаваквам или Еда да награби Серкан, или той нея. Вай бе! Искам ги вече тези двамата заедно. Не се издържа иначе. Нямам против да си спорят и да се джафкат, страст да има, ама да са двойка. И марш, Селин, оттам. Марш, Ефе. Марш, всички! 😤

# 474
  • Кърджали
Здравейте! Със сигурност аз съм най-възрастния участник във форума. Чета Ви с удоволствие и Ви благодаря за подарените прекрасни мигове, изразени в часове. Участвам и във форуми за други сериали. Обичам да чета, но да пиша - не. В 17 серия на съвещанието, организирано от Ефе в отсъствие на Серкан, казаното от Ефе, че Емре и Каан са много добри приятели от университета ме обезпокоиха. Каан е обсебен от отмъщение и Ефе е негов човек? Това сегап ми е достоверно, от колкото бабата.

Не е ставало дума за Каан (онзи Каан за който Ефе говореше беше друг, да негов приятел, на него Емре е мислил да възложи проектите, които нашите се надявах да вземат от Емре) . Най малко, ако Каан стои зад Ефе, няма начин Ефе да спомене името му, това означава автоматично всички в офиса да се усетят че е възможно да има нещо.

Аз все още държа на вероятността Каан да е зад Ефе. Но това няма да се разбере скоро. Който и да е, искам Серкан бързо бързо да си разчисти Артлайф

# 475
Gift Heart Sparkling Heart Gift Heart

Хей, момичета! Разглеждах някакви снимки в Инстаграм и ми попадна тази:

Забелязах нещо смешно - всички са облечени с футболни фланелки, само наш Серканчик е с риза и отгоре е “нахлузил” фланелката си. 🤣 Ще ме умори! Трябваше да си е с костюм и върху сакото да я сложи! Ха-ха-ха!!!

И искам да ви споделя любимата ми сцена от сериала (добре де, една от любимите), ей така, за да ни минава времето по-бързо и по-приятно. Та... става дума за финалната сцена от първи епизод. Обожавам тази целувка! По принцип харесвам този тип целувки. Изневиделица и без да питаш. (Не че искам мен да ме целуват така, но във филмите винаги си ги бива.) Много ме изкефи Еда тогава - настървеният й поглед, как се запъти бързо към Серкан, обхвана с ръце лицето му и страстно го целуна. А той... той й отвърна въпреки изненадата, въпреки всичко. За момент се почуди какво да прави с ръцете си, но бързо ги обви около талията й. Нежно, без да притиска обаче. Погледите на всички бяха един път тогава! И Ердем, който пусна конфетите. Поздравявам го за тази му “издънка”. Велик момент беше! Затова сега с нетърпение си чакам втора такава целувка. Не знам на кого ще му падне пердето първи, но очаваквам или Еда да награби Серкан, или той нея. Вай бе! Искам ги вече тези двамата заедно. Не се издържа иначе. Нямам против да си спорят и да се джафкат, страст да има, ама да са двойка. И марш, Селин, оттам. Марш, Ефе. Марш, всички! 😤
Бърборанке, специално за теб! Wink

# 476
... В 17 серия на съвещанието, организирано от Ефе в отсъствие на Серкан, казаното от Ефе, че Емре и Каан са много добри приятели от университета ме обезпокоиха. Каан е обсебен от отмъщение и Ефе е негов човек? Това сегап ми е достоверно, от колкото бабата.
Този Каан е друг. Ефе говори за някакъв Каан Байкалъолу, а съперникът на Серкан беше Каан Карадаа. Свършили са имената за героите Joy

# 477
Здравейте!

А дали не става въпрос за трето лице съдружник на Ефе Незнамкойси, който е да поредния недоволен от фамилия Болат?

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 478
Момичета слагам в скрит текст едно клипче и малко разсъждения.
С цялото ми уважение към сериала, от който е клипа показвам разликите с нашия, за да илюстрирам някои тези:
Скрит текст:
- Втора брачна нощ след 45 епизода
- близък план дотолкова, че да преброиш пъпките, измериш порите и определиш марката на фон дьо тена
- актьорите в стабилни връзки всеки поотделно

Тезите:
- От голямото протакане поне за мен романтиката се изгуби и сега единствено ме избива на смях като гледам (а следях онлайн първи сезон). Най-силно впечатление от цялата сцена - как аха аха в най-романтичния момент почти се спъна във възглавниците Simple Smile
- Де ги нашите пердета, де го нашия дрон и кадри от птичи поглед на прегръщащи се силуети, де ги ...
- Добро партньорство, добра игра, но ... видимо игра.

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Обожавам този мъжки стил - палто и шал Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 479
  • Кърджали
Нещо май се влюбих..

Ааса, стига толкова недоволни от Болатови.  Ъъ,ъъъ, с колко още ще трябва да излиза на глава Серкан? Да му оставят време и на любов да се порадва

Общи условия

Активация на акаунт