Отговори
# 450
Имаше едно тълкуване от Рускините, че местенето на Селин може и да е план на Айдан да предизвика ревност у Еда и тя да атакува Серкан за сдобряване. Сейфи бил много нахилен зад Селин, а по принцип не може да я понася, та за това.
Мери, изобщо не се извинявай за споделените емоции. Той даже Робот Болат има сърце, а пък ние ли да нямаме.
Всички преживяваме историята, всяка по различен начин, жени сме и най-нормалното е и да си променим гледната точка.
На тази тема хубавото е, че не се извиняваме за мненията си.
Утре като мине и вече ще е сряда. Тогава можем да наточим секирите. Пилето да внимава, че ще го извлечем от чуждия курник и айде на чорба 🐔 🏚️🪓  ♨️ 🥣.     
😜😜😜

# 451
Ново от Elcin Simple Smile

и от сета:

# 452
Добро утро Flowers Hibiscus прекрасен есенен ден ви пожелавам Flowers Deciduous TreeFlowers Fallen LeafNature Closed UmbrellaFlowers Maple Leaf

Хората винаги предпочитат простите лъжи пред сложните истини, защото лъжите имат едно ненадминато предимство: истината трябва да обясни всичко случило се, докато лъжата трябва просто да звучи достоверно.

Излязоха ми спомени от преди 1г, просто не мога да не споделя тази красота , всеки сезон има своето очарование Hug локация на снимката Антверпен, Белгия.  
Скрит текст:

Дари, страхотен клип си споделила Heart

# 453
Ново от баткото 🤭

# 454
  • Кърджали
Тъкмо идвах и аз да пусна тази сутрешна доза усмивка
Днес ли трябва да пуснат озет и снимки? Да си наглася картинката в главата....

# 455
И колажите са готови Simple Smile
От Туитър със заглавие : " Не, че нещо, ама .... Heart "

Алекс, освен озета и снимки, днес трябва да пуснат и ребуса Simple Smile Ама да видим ...

# 456
Минавам да пусна това,че ми хареса и отлитам

# 457
  • София
Момичета, здравейте по обяд и от мен! Като си отворих Инстаграм-а преди малко, такава широка усмивка се появи на лицето ми. Керем беше най-хубавото във фийда ми. Къде се е крило това момче досега или по-скоро аз къде съм гледала, та толкова късно го откривам?!? Нищо, ще се повторя с много от вас, но “по-добре късно, отколкото никога”. Simple Smile Успешна седмица ви желая! Малко остана до сряда, нямам търпение за новия епизод. Този път ще съм на линия от 19 часа. Всички са предупредени да не ме закачат, така че се нареждам на трети ред в салона (трети за щастие, хах). А довечера мисля да си изгледам 17 еп. с превод и, ако ме удари в имоциито, очаквайте пак среднощни включвания от мен. Hug

Редактирам се, за да добавя един скрийншот. Това е от Инстаграм. Вижте какво е писала Неслихан под поста:

# 458
Здравейте, момичета Simple Smile
Специални благодарности на нашите преводачи Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Гледам - Селинката сте я разкостили на парчета. Smile Аз не се изненадах, че пак я вкараха в "оборот", защото в последната серия има два-три намека, че ще създава още ядове. Не знам обаче, дали напъните й са за овладяване на Серкан, или за дразнене на Ферит. Реалистична цел ли си е поставила, демек, щото ми се струва, че Ферит все още си е хлътнал по нея. А може и да е амбиция, кой знае. Но въобще самотна жена с амбиции си е опасна смес.
Мен обаче все още ме занимава Ефе. Да се влюбва в Еда ... не виждам. Подкрепя я и я тика в близост до Серкан. Защо? Възможно е защото е разбрал, че Еда обърква реда на Серкан и го прави уязвим. Възможно е разбира се и да се опитва да дискредитира Серкан като перфектен архитект в очите на Еда - това ми се струва по-малко вероятна причина. Прави ми впечатление, че няколко пъти вече изтъква яда си, че Серкан не го уважава като архитект и партньор. Странна работа за световно известен архитект. Странно е и, че е планирал малък гаф с покрива, а стана голям такъв. Прави впечатление и това, че до сега не сме видели някакво негово велико предложение във връзка с ландшафт на проектите, той просто намирал клиенти... А тези новите клиенти много целенасочено действаха точно по отношение на Серкан и Еда. Rolling Eyes
И друго ми направи впечатление - този път в офиса. Серкан пое вината изцяло върху себе си, което е разбираемо, щом нещата опират до чертежи. Всички други обаче му съчувстват определено неадекватно - можело и човек като него да направел грешка? И никой не пое някаква вина върху себе си, не се и замислиха даже, че по пътя на чертежите от компютъра на Серкан до строежа може да стане също издънка. Единствено Еда предположи нещо подобно. Не знам, дали прекаленият контрол на Серкан върху всички води до това сковано мислене, или ... за втори път според мен демонстрират непознаване на човека и архитекта...
Бъдете здрави Simple Smile

# 459
  • Пришълец
Дари, +1 "всички преживяваме историята, всяка по различен начин, жени сме и най-нормалното е и да си променим  гледната точка".
Серкан преди ме вбесяваше. Сам не беше наясно с намеренията си към Селин, но държеше непременно тя да се раздели с Ферит. След като Еда му размъти хубаво мозъка и го видяхме влюбен и чувствителен, започнах постепенно да намирам оправдание за всяка негова постъпка. При него нищо не е безпричинно.

Фрага- върна ни в реалността. Очакваше се. Но, най-хубавото в него е обяснението в любов на Еда. До този момент не му е казвала, че го обича. Само му го показваше. Епизода се очертава да е хубав според мен.
Селина по-скоро храни напразни надежди за Серкан, очаквам аз, че няма да се откаже толкова лесно.
Дано не избърза да се нанесе в новият му дом.Imp

Предишният, по-специално частта с бебето беше глътка свежест. Еда хубаво го нагушка малкия Серкан, големият чак му завидя на късмета Joy Пък и недоразумението с бременността Joy Енгин искрено се зарадва, Серкан беше объркан, но май и на него му хареса мисълта за малкия Болат. Как внимателно огледа Еда от всички страни, докато беше права, като седна, ох прихвам като се сетя за израженията му Joy

Тази сцена вероятно няма да има продължение, но беше хубава. Един човек реагира адекватно и търси причината другаде, а не в самият Серкан.

# 460
а има още нерешени драми - миналото на Серкан, бабата на Еда и кой стои зад Ефе, какво работи Фифи, кой е бащата на Ердем, ще има ли връзка между Ефе и Селин?
Неразкрита е и историята на лелята и нейната любов ,както и влошените отношения с бабата, не е разкрито и участието на Селин и Ферит в изтичането на договора за годежа в пресата и после как прикри вината на Ферит .Особено второто много държа Серкан да го научи ,въпреки че като го няма Каан не знам в каква връзка ще стане . Не стана ясно и плана на Каан какъв беше като остави фирмата на Ферит . Като се замисля някой неща останаха да висят и им мина времето да се разкрият .

Остана и неразкрито любовта на Айдан, за която разказа.
За брата на Серкан.
И също така какво е миналото на Каан и Серкан , защо се мразят до болка така и не разбрах. Някаква история има, но не я дадоха.

Да не стане един сериал с много питанки, които си висят ? Дано Айше уточни и разкаже всичко, а не да създава нови и нови неразкрити проблеми и случаи , които да висят в пространството и така освен, че ние зрителите ще се изгубим и нищо няма да разберем, ами и тя ще се оплете в собствения си сценарий.

ПС: Какво е писала Неслихан под поста? Моля Ви хора, недейте така да поствате снимки на турски и да казвате "вижте какво е писала" , все едно всички сме с турски език по майчински.. Наистина има хора, които не го разбират този език, и аз съм една от тях. Сигурна съм, че не съм само аз. Не го приемайте като нападка или забележка, но просто наистина е дразнещо да гледаш само картинки и да се чудиш за какво говорят  прекрасните момичета в темата, с които се чувстваш супер и са една от причините сутрин и вечер да си все усмихнат Heart Flowers Hibiscus

# 461
  • Пришълец
Ефе ми е много загадъчен- откъде се пръкна, какво цели, защо се оприличи на черна роза и че е сменил цвета си след заминаването в Италия. Явно е бил различен човек преди това, нещо рязко му е повлияло, че да си промени характера. Поне така го разбрах.

Я, лелята е била влюбена. Чудех се всъщност винаги ли е била сама. Долавям някакви симпатии между нея и Сейфи Joy

Мисля, че една част от нещата ще си останат като подробности от пейзажа и вече няма да се връщат на тях.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 13:09 от Маргарита Н.

# 462
Здравейте момичета,
 аз се включвам супер набързо с нещо по темата:

И един музикален поздрав за усмихната и спорна седмица

Скрит текст:
Oh
Yeah
We got a good thing, babe
Whenever life is hard
We'll never lose our way
'Cause we both know who we are
Who knows about tomorrow?
We don't know what's in the stars
I just know I'll always follow
The light in your heart
I'm not worried about us
And I've never been
We know how the story ends
We will never break
We will never break
Built on a foundation
Strong enough to stay
We will never break
As the water rises
And the mountains shake
Our love will remain
We will never
No, no, never
We will never
No, no, never
It's more than a good sensation
It's more than a passin' fling
You are the explanation
Of what love really means
It's bigger than you and me
It's one plus one equals three
When we talk about forever
Then forever's what we mean
So I'm not worried about us
And I've never been
No matter what may come our way
We will never break
We will never break
Built on a foundation
Stronger than the pain
We will never break
As the water rises
And the mountains shake
Our love will remain
We will never
No, no, never
We will never
No, no, never
We will never
No, never (never)
We will never
No
The world is dangerous
Throw it all at us
There's nothin' we cannot take
We will never break
We will never break
Built on a foundation
Strong enough to stay
We will never break
As the water rises
And the mountains shake
Our love will remain
We will never
No, no, never
We will never
No, no, never
We will never
No, never
We will never
No
We will never
No, never
We will
No

# 463
Здравейте! Със сигурност аз съм най-възрастния участник във форума. Чета Ви с удоволствие и Ви благодаря за подарените прекрасни мигове, изразени в часове. Участвам и във форуми за други сериали. Обичам да чета, но да пиша - не. В 17 серия на съвещанието, организирано от Ефе в отсъствие на Серкан, казаното от Ефе, че Емре и Каан са много добри приятели от университета ме обезпокоиха. Каан е обсебен от отмъщение и Ефе е негов човек? Това сегап ми е достоверно, от колкото бабата.

# 464
  • Пришълец
Елена wavey Има логика. Ефе се държи някак свойски с човека по телефона, ако разговаря с бабата щеше да се усети почтителност...

Общи условия

Активация на акаунт