Отговори
# 30
Гласувах в анкетата за сериала ни.
Рейтингите, кои по дяволите са тия двата сериала, че са толкова харесвани, че чак и рейтингите не падат?!
Само от Вашите снимки се заливамот смях. В събота/неделя , когато има БГ превод, ще го гледам и сигурно ще ме боли корема от смях!
Нямам търпение.
Дано тази вечер има фраг за 18 епизод.

# 31
  • Кърджали
Серкан
Моля Еда , какво
Не моге да си направил нещо такова
ИЗлез
Познавам те, ти не може да си сгрешил
Защо го правиш
Защото те познавам
Значи не ме познавяш добре===+
Значи не съм толкова добър щом парвя такива грешки

# 32
Между другото за Ефе. Още , когато изгледах преди няколко дни с БГ превод епизод 16 Ви гарантирах, че Ефе е лош персонаж. За съжаление , никой не ми повярва.
Видяхте ли! Права съм... Joy

# 33
  • Кърджали
Стана ми много криво за Серкан... За пореден път...
Днес тоз човек мина през всички емоции.... И ги пресъздаде просто перфектно...

Май свърши серията... ся един час реклами... И в иснстанграм няма информация за фраг...май няма да има...

# 34
# 35
  • София
Пак ни показаха последната сцена! Rage Спасява ги това, че целият епизод беше забавен и накрая сговниха положението. Но ми омръзна да ми показват последната сцена в някой от фраговете. Поне беше изненада как се стигна до нея. Наистина не очаквах това от Ефе. Тц, тц... Дано Еда го разкрие по-скоро. Но, както очаквах, това ще ги сближи със Серкан. Дали ще й признае вече за инцидента с родителите й..?!

# 36
  • Кърджали
Това с последната сцена го има във фраговете на всички сериали...
Аз отдавна съм казала че намен лично не ми пречи, обаче..По ми е интересон как ще стигнат до нея... А днес стигнаха доста добре, през всевъзможни емоции... Не очаквах чак толкова ...Но беше луда серия

А за признанието за тайната. Серкан посмъртно няма да го направи... Въпроса е кой ще и каже... Серкан ще предпочете да се самозапали, но не и да и каже защо се е разделил с нея...

# 37
Дано Серкан не се откаже и да продължи да търси грешката в чертежите.
Много се ядосах. Rage
Как може ... уж приятели са му Емре и Аслъ, да им съсипе къщата, за да даде урок на Серкан какво е доворие? Що за урок?
Толкова безразсъдно - нали са му приятели.

# 38
Стана ми много криво за Серкан... За пореден път...
Днес тоз човек мина през всички емоции.... И ги пресъздаде просто перфектно...

В туитър на това му викаме Керем Бюрсин Фаркъ - Разликата та те така...

# 39
  • Кърджали
Ако някой иска превод на определена сцена да казва... Отиде ми съня и тази вечер... И без това ще си пускам после това което не успях да гледам в началото

Диди, ако не бях човек, дето работи основно с разума си, направо бих се влюбила в него... За пореден път ме плени с играта и с очите си...

# 40
Между другото за Ефе. Още , когато изгледах преди няколко дни с БГ превод епизод 16 Ви гарантирах, че Ефе е лош персонаж. За съжаление , никой не ми повярва.
Видяхте ли! Права съм... Joy
Аз ти вярвах, защото откакто Ефе се появи в сериала бях сигурна, че ще е гадняр. Всички тези фалшиви усмивки и действия на божа кравичка не минаваха пред мен. Някой преди време беше казал, че може би е човек на Каан и е дошъл да съсипе Серкан и аз май вече съм склонна да вярвам. Пффф... този пислик ще го наритам едно хубаво аз... Всъщност като се замисля, може пък наистина да е човек на баба та и сриването на покрива да е отмъщение за сриването на стената... Ще видим🤷‍♀️Ама се ядосах... Но пък ми хареса, че Еда показва, че вярва в него😍Така трябва... Отнесох се малко.. И пак видяхме края в трейлъра🤬

# 41
Дано Серкан не се откаже и да продължи да търси грешката в чертежите.
Аз мисля, че по някое време ще избухне с изказване от типа на "Първо при баща ми се срути стена, сега пикрив.." и НЯКОЙ може да се разрови, че и да разбере.

Така се надявах като го хвана за лицето да му прасне една целувка, за да го успокои, ама от къде тоз късмет 😒

Замислих се и друго, дали няма да му дойде на някой на акъла, че преди да се появата на Ефе Серкан не е допускал грешки и сега, изведнъж - покрива падна 🤔🤔🤔

# 42
  • София
Всички обаче са много тихи. Нашите даже не си бяха ришернали на стори промото за новия епизод. Явно заради инцидента в Измир. Поздравявам ги за тактичността и чувството за социална отговорност. Хубави хора са! За пореден път го доказват.

За играта на Керем не знам вече какво да кажа. За два часа и половина го видяхме да минава през полюсни емоции. А колко ми хареса ядосаният Серкан. Вай бе! Удари ме право в имоциито. Исках да го прегърна, за да го успокоя, ей така инстинктивно ми дойде. Много ме хвана яд на Ефето. Не може така. Не се прави така! Прекалено е. Очаквах честна игра и доблестно съревнование, а не такива грозни удари под кръста. Angry

# 43
Момичета, благодаря ви за страхотната компания Simple Smile Не усетих как минаха 3 часа Hug
Явно фраг няма да има  тази вечер...

# 44
  • Варна
Ама много кратка ми се стори серията. Дали защото се смяхме през повечето време.
Забравих да благодаря за темичката и за превода.Благодаря момичета.

Общи условия

Активация на акаунт