Отговори
# 15
  • Кърджали
Защо остави проекта на мен и Еда
Аз не съм маниак по контрола..Вярвам в съдружника и служителката си

ЗДравей, какво пиеш
Сода
Таози рокля специално ли я облече
леля ми я избра
какво ще стане с нас Еда, все заедно , на едно място
Каквото и досега
Д осега се случиха много неща
Страх те е да не се случат отново ли
Ти не се ли страхуваш..Не разбирам, защо работиш още с нас...
Работя със Ефе, съвпадение
Не вярвам в съвпаденията
Значи сред толкова хора да говориш с мен е е случайно а е избор
Имах въпроси към теб
запази си въпросите за себе си

Тая пишман асистентка пире поканата за кафе... На Енгин му стана лошо, а Пъръл му стъпи на врата

# 16
# 17
# 18
  • Кърджали
Ох, да има как цялата серия дума по дума ще нви я преведа ... Супер е, много ми харесва...

Аууу, покрива падна... Сега ще го пишат грешка на Серкан..А е било план на Ефе, но порагенията били по големи отг колкоот искал...

# 19
Ефе ли направи нещо?

# 20
Изпуснала съм най-смешното докато приспя децата Joy
Да се запиша да не изпусна и вас.

# 21
  • Кърджали
Да...Променил е нещо по скицата и покрива падна...Серкан иска да види чертежите, да види къде е грешката ...

Може ли да направя нещо за тебл. Сам ли искаш да останеш
Да
Тогава те оставям сам

# 22
# 23
Тоя Ефе долен ненужник!

# 24
Мачът е свършил, турският отбор е победил с 2-1 Манчестър, има време да вдигнем малко рейтинга Simple Smile

# 25
  • Кърджали
Току що намразих Ефе... Пфуууу... Серкан че ще се справи, ще се справи, но ще изгуби проекта ... и това ще навреди на работата

енгин проверил, грешката била в чертежите
Серкан отказва да пиеме че е сбъркал... Енгин се опитва да го успокои

# 26
  • София
Еее, защо така правят Ефе пислик. Sad Съмнявам се обаче Еда да разбере, че той го е направил. Много е рано още. Може би по-нататък в сериите. Но този инцидент ще ги сближи по някакъв начин (Серкан и Еда имам предвид), съдейки от озета за епизода.

# 27
  • In the light side of the Moon!
Да...Променил е нещо по скицата и покрива падна...Серкан иска да види чертежите, да види къде е грешката ...

Малии, стена падна, сега и покрив..ужас....
Кой покрив? От къде се взе тоя покрив сега?

# 28
# 29
От Туитър:
"Това, че Ефе стана "лош" е добре за нас. Рейтингът започна да пада откакто няма изявен "злодей". Дори и с Каан, колкото слаб актьор да беше в сериала, имаше злодей, което концентрираше отрицателната енергия в определена посока. Откакто се махна, всички станаха някак позитивни и нямаше,къде да се "позиционира" енергията, която е отредена за лошия. Така, че ако не този, то другия епизод сме си върнали позициите. След като вече има "очертаващ" се герой, който ще играе лош"

**

Свърши ли?

Общи условия

Активация на акаунт