Отговори
# 60
Мерси за новата тема!
Не успях много много да гледам епизода, но след малко ще наваксам!
Поне успях да ви прочета в рекламите.

# 61
И аз аз си го помислих това, че след този инцидент Серкан може да омекне по отношение на баща си.

# 62
Според мен Еда , макар и неопитна ,че открие подмяната на скицата и ще спаси любимия .  Така ми изглежда по-логично . Дано не протакат тази история , хората обичат динамика.

Така, както го казваш... Намирисва ми на подобна история, която сме гледали(някои от нас), но дано кака Айше е обновила идеите си и ни изненада приятно 🤭
Нямам търпение Мело да се върне с нейното "зетко" и розовите облачета 🥰

Благодаря за преводите на момичетата 🍷🍷🍷🍷🍷

Ps: Предполагам, че зимното облекло на Еда ще е нещо от типа на това 😂

# 63
На баща си дали ще прости не знам, ама дано поне малко това да го накара да се отпусне пак с Еда и да я допусне до себе си и да се сближат отново и в един етап да й каже защо се е разделил с нея, мисля, че е редно той да й разкаже. Ама ще видим
Благодаря от сърце за преводите на момичетата💐 Страхотни сте

# 64
След този  инцидент Серкан няма да смекчи "тона" ,напротив,ще рови до  последно и ще е безпощаден.
Продължавам да мисля ,че и  на Алптекин е скроен такъв номер ,но грешката му  е ,че е прикрил заради холдинга , а Серкан ще е до края  непримирим.
Епизода беше на Керем ,особено в забавната част ....Уникален ....
А дали този Емре ,бабата на миник Серкан ,не е в комбина  с Ефе , нали са приятели

# 65
За мен е странно, че Серкан сякаш вярва, че грешката е у него...

Еда и за миг не помисли, че Серкан може да е сгрешил...

Може би Лейля ще се сети, че Ефе е бил сам при чертежа или на някой ще светне, че Ефе седна пред компютъра на Серкан...

Може би съвестта на Ферит ще проговори...той 100% знае, че това е дело на Ефе-то...

Но само Еда, може би, ще започне да търси истината...

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 23:57 от Gugutka52

# 66
  • Кърджали
sofia26, аз имам впредвид че ще го накара да смекци тона спрямо баща си. щото в момента е склонен заради детството си /хайд е там до някъде се бяха помирили/ и заради онзи инцидент баща му да е най-омразният човек за него. Сега като види че колкото и да си внимателен -е йна случва се, дори и да не е по твоя вина, ще го накара малко да омекне. Не че ще станат първи приятели с баща си. Но Серкан заслужава да поуталожи гнева си...

Gugutka52, черно на бяло грешката е в чертежа. Серкан не знае че Ефе се  мотал наоколо, май и никой не го видя да сяда на компютъра. Какво да си помисли, че тази грешка е станала сама ли...
Хареса ми че Еда се опитва да го събере, да не се самообвинява...
Не вярвам Този Емре да игаре в комбина... Я кой би рискувал такова нещо да се случи в къщата му. В къщата, в която ще живее с детето си...
Плана си беше изцяло на Ефе.. И беше удар под крста..

Но дали Селин няма да се усети? Ефе черно на бяло си призн пред нея че планува нещо... Но пък нкой ще му хрумне че човек може да планира такова нещо.VМожеше и хора да загинат...

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 23:36 от Aлекcандрa

# 67
Лека нощ тези дни няма да съм много активна,че започвам пак на работа и ме чака бая умора,че започна сезона на  Коледното

# 68
  • София
Аз ще изчакам да гледам серията с превод, преди да правя задълбочени анализи, че днешното гледане беше много шантаво при мен - шофиране с едно око и гледане с другото (да не ме чуе КАТ), после висене на паркинга в кооперацията ни, докато тръгнат рекламите, сакън да не изпусна нещо, докато се качвам с асансьора, защото обхватът (респективно нетът) се губи в него - добре че мъжът ми се беше погрижил за вечерята и домочадието (три кучета), беше ми включил дори лаптопа на лайфа и директно ме покани в спалнята, да гледам на спокойствие. Joy

Иначе епизодът ми хареса. Имаше си много смях. Имаше си и романтични моменти. Изненадаха ме (макар и неприятно) с Ефе. Беше динамичен епизод. Но сме си абсолютно в жанра романтична комедия /драма. Точно тип Любов под наем. Има умерена драма, умерена романтика и умерена комедия. РП не съм гледала, но доколкото знам, и те са били нещо подобно.  Май и това са трите най-успешни “ромкоми” към момента. Слагам ромком в кавички, защото не са баш ромкоми, нале. Ама ромкоми слаш романтични драми. Simple Smile

# 69
  • Монтана
Алекс, не съм сигурна, може и да си я превела, но не намирам в старата тема - какво си говорят Еда и момичетата в спортната зала, а паралелно с това в другата - Енгин и Серкан!
Моля те за превод!

# 70
Момичета, здравейте, за първи път пиша в тази тема, едвам ви наваксах бре с четенето на тия хиляди страници, които сте изписали. Адашке, и аз благодаря за поредната прекрасна нова тема. Чок гюзел серия беше според мен. Смях се от сърце и за пореден път се наслаждавах на играта на всички. Но Керемчо е уникален, то игра с очи, то тембър, то ... нямам думи. И Хандето показва развитие в актьорската си игра, в предишните си роли играеше доста еднообразно. Надявам се по-често да се включвам с някой коментар, аз ви чета с удоволствие и се смея и плача с вас. Благодаря,че ви има къзлар! 🙂

# 71
sofia26, аз имам впредвид че ще го накара да смекци тона спрямо баща си. щото в момента е склонен заради детството си /хайд е там до някъде се бяха помирили/ и заради онзи инцидент баща му да е най-омразният човек за него. Сега като види че колкото и да си внимателен -е йна случва се, дори и да не е по твоя вина, ще го накара малко да омекне. Не че ще станат първи приятели с баща си. Но Серкан заслужава да поуталожи гнева си...

Gugutka52, черно на бяло грешката е в чертежа. Серкан не знае че Ефе се  мотал наоколо, май и никой не го видя да сяда на компютъра. Какво да си помисли, че тази грешка е станала сама ли...
Хареса ми че Еда се опитва да го събере, да не се самообвинява...

Серкан няма да  отстъпи  от принципите си , а по отношение на баща си въобще . Да  прояви разбиране към Алптекин , означава да  оправдае себе си ....Хаир ! Олмаз !!!!

# 72
  • Кърджали

vai1, ще я преведа... Превода по пвреме на излъчването на серията не го броя аз...От бързане пропускам нещо, разсейвам се, може да объркам. А държа да е то(но по принцип, защото все пак ви помага да разберете.

# 73
И аз благодаря за компанията момичета, беше ми много приятно, а и епизода беше супер. Имам чувството, че ни чака един доста по-драматичен епизод другата седмица, но се надявам в крайна сметка Серкан и Еда да си оправят отношенията и да ни ощастливят и нас още повече. Лека вечер от мен!

П.С. Не знам дали аз съм пропуснала, но май не видях сцената, в която Еда е сложила ръце на корема си и Айдан я гледа през прозореца. Но може и да съм я изпуснала просто Grinning
П.С.2 Аз идвам с предложението, до първите реклами, ако се наложи и по-нататък разбира се, да превеждам аз отделни сцени, за да може Алекс да си свърши работата и да си приспи дечицата, а след рекламите да се включва тя, ако е съгласна, разбира се.

# 74
Фирит- време е да се намеси. Той предопреди Ефе да не прекали с действията си срещу Серкан и да стане той виновен. Мисля, че той ще подскаже с нещо на Серкан. Но и този инцидент трабва да снижи малко гарда на Серкан. Да, той е много добър архитект, изпипват проектите си прецизно/разговора с Енгин /, но прекалено се изхвърляше срещу Ефе и сам си преспа бдителността.
.

Общи условия

Активация на акаунт