Отговори
# 165
  • Плевен / София
Серкан : Истинска есенна вечер. Вали дъжд. Листата са опадали. Сякаш всичко е свършило.
Еда: Всъщност е точно обратното. Това, което ти приемаш за тъга, всъщност е чудо. Не е край, а едно начало.
Серкан: Тогава, може би, нищо не е каквото изглежда.
Еда: Може би...
Еда:Нова къща, ново начало, без никакви следи от миналото...
Серкан : Само да можехме да изтрием миналото си...
Серкан : Мамо, как стана това?
Айдан: С помощта на Еда. Виж тази красота..

Айдан е излезнала, Серкан е запазил все пак подаръка, тия двамата намират нов път един към друг... Какво повече да иска човек... Развълнувах се...
За всеки проблем има решение,  само пред смъртта сме безсилни.

# 166
  • София
Така... мъжът ми ще вечеря тази вечер в 22 часа, то се е видяло. Фрагът, о, Боже, фрагът!!! Скъпа Еда, какво направи ти със Серкан Болат хипохондрикът?? По кофите за боклук почна да рови... Не мога и да си представя каква ще е реакцията й, когато види вещите обратно в дома (новия дом) на Серкан! Дано Айше ни подари тези мигове на щастие, да ги споделим с нея. Не разбирам какво казват, но ето поредното доказателство, че не думите са най-важни. Тези хора играят с телата, с очите, с мимиките си! Толкова съм щастлива за Серкан. Дано оцени искрената й обич и загриженост. Дано най-после повярва, че заслужава тази любов и това момиче! Радвам се, че я има Еда. И за Айдан се радвам. Ядосвала ме е преди, но още тогава ви казах, че ще обикне Еда и нищо чудно да мине в отбора на ЕдСер. Сигурна съм, че ще помогне на двамата ни любимци да намерят отново пътя един към друг. Надявам се и Айфер да помогне. Нека бъдат орисници на любовта за своите деца. Heart Hug Ах, толкова хубав фраг! Мисля, че ми е любимият досега. Такава емоция ми донесе. Сълзи от щастие. Досега не бях плакала на нашия сериал. Да ми се насълзят очите, да, ама да плача - от щастие при това... Ах, какво прави този филм с мен?! Какво правят Айше и целият екип?! За Керем не мога да намеря думи. Толкова съм благодарна, че го има този сериал, че го има Керем, че ви има вас и темата. Heart

Сипвам си едно вино и наздраве за нашата приказна фея Еда! Мисля, че героят на следващия епизод ще е тя. И Керем, и Ханде много случиха с този сериал и с тези роли. Керем вече разгърна потенциала си и не мисля, че има зрител, останал незапленен от харизмата и таланта на този прекрасен мъж и актьор. Сега остава и Ханде да направи същото с нас, защото го може, сигурна съм!!!

Целувки и прегръдки, момичета. Blush

Бърза редакция - благодаря на Алекс за експресния превод! Chocolate Bar

# 167
# 168
  • Кърджали
Така се зарадвах като видях глобусчето в ръката му. Бях отписала идеята, че може да е ровил в коша за да вземе нещо (нещата обратно), хеме след снощната серия, когато каза че не е оставил нищо нейно., но пак я има навсякъде.
Еда видя снимката им в книгата.. Те си говорят без да се захапват. Айдан е навън.  Сигурно и да се бяха събрали нямаше да съм толкова щастлива.
Серкан не напразно ѝ даде името Фея в първата серия (когато още не знаеше името ѝ). В живота му влезе фея и такива вълшебства прави с него, че няма как още дълго да потиска чувствата си...
Оххх, уж дойдох  в спалнята, дрехи да прибирам, а от половин час не мога да се на радвам на фрагмана....

# 169
  • Монтана
Аз го гледах сигурно 100 пъти! Такава радост и топлина за душата ми дават тези двамата, че се чудя на себе си! Ревах от щастие!
И се радвам, че тук мога да го споделя свободно! Защото знам, че ще ме разберете!

# 170
От Туитър:
"Новият дом на Серкан Болат"

https://www.youtube.com/watch?v=as-6N2d1-II&feature=youtu.be

# 171
Най-любимият ми фраг до този момент, дано сега вече и двамата да видят как в очите им има само ЛЮБОВ КЪМ ДРУГИЯ❤❤❤❤❤, да забравят за всичко и всички и да изживеят любовта си. Адски много се радвам за Айдан, не мога да си представя какво означава да не можеш да излезеш от дома си, аз по време на карантината март месец 4 дни само стоях в къщи и щях да откача... Сигурна съм, че сега Айдан ще подкрепи любовта им и ще направи всичко възможно двамата отново да са заедно, защо не и да каже на Еда истината за раздялата... Много се зарадвах днес... Браво на екипа, знаят как да вдигнат рейтинга до небесата.

Алекс благодаря ти и аз за превода💐Страхотна си

# 172
  • София
Значи... бързо да кани Еда да се нанася!!! Много ми харесва стилът на обзавеждане на домовете на Серкан, бай дъ уей. Много са тематични. Доста добре продължават линията на това, че е архитект. Всеки архитект има свой вкус и виждане как трябва да изглежда домът му (съдя по моя баща). Обожавам домовете на архитекти по принцип. Можеш да се загубиш в тях. Емоционално имам предвид. Всички носят един такъв... особен заряд. Simple Smile

# 173
  • In the light side of the Moon!
Лелеее, много хубав фраг.....
пу,пу да не са им уроки, много са хубави!!!!
Е, как ще се кара до следващата сряда.  

Значи... бързо да кани Еда да се нанася!!! Много ми харесва стилът на обзавеждане на домовете на Серкан, бай дъ уей. Много са тематични. Доста добре продължават линията на това, че е архитект. Всеки архитект има свой вкус и виждане как трябва да изглежда домът му (съдя по моя баща). Обожавам домовете на архитекти по принцип. Можеш да се загубиш в тях. Емоционално имам предвид. Всички носят един такъв... особен заряд. Simple Smile

Спалната много ми хареса!!! За там имам въображение

# 174
Лелеее, много хубав фраг.....
пу,пу да не са им уроки, много са хубави!!!!
Е, как ще се кара до следващата сряда. 
На много алкохол и шоколад🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 175
Влизам в темата и 3 непрочетени страници Scream а то фрагманче имало Heart Eyes страхотен ,страхотен , тези нашичките 3 дена в новото жилище на Серкан ли ще са Grinning кадрите са все от там , с три различни тоалета са Joy Много се радвам за Айдан Hug мразя образите на злобните свекърви в сериалите и се радвам , че тук нямаме  такъв образ  ,  дори в първите серии може да дразнеше леко ,  но се виждаше потенциал за промяна Grinning накрая тя ще ги събере , защото не мога да се надявам на смелостта на Алптекин Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
Айдан е номер едно просто... С тези очила е като детектив, дори сега се чудя на кой персонаж ми прилича такава, представям си я клекнала зад някой 'дувар' и наблюдава и разсъждава 😂
За онези двамата няма какво да кажа просто... Айдан ми е звездата на фрага 🥰

# 177
Нашият симпатяга е втори в класацията на DigLUP - "Най-популярните актьори в социалните медии"

# 178
Дано поне два-три епизода да ги сближават и да се радваме на близостта им. Че преди след след забавния 4 ти епизод имахме само 2 епизода романтика - 5 и 6, когато Айдан излезе за пръв път от дома си. И след това ги разделиха. Cry

Сега ми се е свило сърцето на топка - че тази близост няма да е задълго. Много са пречките помежду им. Не са разчистени старите сметки, за да отворят нова страница.

Но тези любовни трепети пак ми вдъхват надежда. Revolving Hearts

Апартаментът е супер, модерен, стилен, разчупен.
Искам да видя действие в спалнята, кухнята, абе навсякъде...FlushedStuck Out Tongue Winking EyeSparkling Heart Надявам се - не са наели такъв голям апартамент, за да снимат само в хола?

Много ме впечатли тази вана, ама не знам дали ще я видим. Някак си не си представям Серкан, който вечно бърза и работи сред сапунени мехурчета. People Bath

# 179
Ох, какъв разтапящ фраг! Толкова се зарадвах за Айдан! Макар, че не разбирам защо е с очила, но ще ни се изясни. Еда е вълшебница! Heart Тя ще е добрата свекърва, за която всички мечтаем посмъртно...
Припомнете ми защо Серкан напуска къщата? Заради Алптекин ли?
Вече нямам търпение за новия епизод, но се тревожа, че втория фраг може да е драматичен и да завърши тъжно. Обикновено все така става, но да видим! Ще се опитам и аз да сложа розовите очила ...

Общи условия

Активация на акаунт