Октомврийче чака право под елхата Дядо Коледа да дойде на вратата.Тема 9

• 18 975
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
За мистериозната Фейсбук група за богоизбрани ли става въпрос?

Октомврийски бебета 2019 Мами с термин октомври 2019 това е групата в която съм.  Това ли е мистериозната група 🙄

# 346
Не знам, аз съм простосмъртна Joy

# 347
Аххахахах. Дайте да ги разконспирираме.
То май има една обща, може би това е тя. Не си спомням тяхната как се казваше... най- вероятно носи друго име. Трябва да се върнем към първата тема която беше направена, те май още тогава я направиха и обявиха, че не пускат повече хора вътре. Аххаах

# 348
Ами хайде да си направим нова 😁 да излезем от анонимността . Вече сме си достатъчно близки 😂

# 349
Е нали някои нямат ФБ, това е основната причина по скоро да нямаме.
Аз сега ровя темите назад, леле ние сме били толкова много жени в началото...
Ей го началото .......Апокалипсис

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 21:12 от Amerikkas

# 350
Хахахахахаха плачаааааа 😂😂😂😂 отбрано общество са 😂

# 351
Ох и на мен ми стана мн смешно, та драмата е дълга още 10 страници се обясняват кой на кого да пусне покана и защо групата е тайна.....
И пак аз съм в центъра на скандала хахахах Joy
Масово всички VIP- ове след това са спрели да пишат във форума.

# 352
Аз не съм ги чела тези драми , защото се присъединих към вас лятото на 2019 Хахах . От новите съм явно . Но не знам и не ми е ясно как избираш кой да приемеш в тази група от форум само с непознати? 😂😂😂 на какъв принцип се избират ? Онче бонче е имало май 😁

# 353
Абхахах при това нещата се случват месец Март, всички те първа са минали 1 ФМ и започват да пишат.
Тия сигурно ще са Софиянки Simple Smile
(Тук да няма обидени и аз съм от Сф)
Абе живи и здрави да са....

# 354
Леле ахахх явно и аз съм от новите. Изпуснала съм я тази тайна група 🤣 голям смях.

# 355
Мамиии, черпя ви виртуално,нашия бати днес стана на 15! 🎉...Два дни чистене,приготвяне,нареждане...голям купон за младежите,мама вече е разглобена,но важно е,че децата са щастливи!

А за ФБ групата-аз съм член в някаква Октомврийски бебета 2019,но да ви кажа честно нищо интересно няма и не се пише там,така че не е голяма загуба да не си член..тук пишем много по-интересни неща. Лека нощ от мен!😘

# 356
ЧРД на големия батко! Да ти е жив и здрав и много обичан!
Еми... ясна е работата, Весенце, ти си нашият таен агент из дебрите на богоизбраните Wink
JoyBlushSunglasses

# 357
ЧРД на големия батко! Да ти е жив и здрав и много обичан!
Еми... ясна е работата, Весенце, ти си нашият таен агент из дебрите на богоизбраните Wink
JoyBlushSunglasses

Благодаря!
Даже не помня как съм попаднала в тази група...нещо от нея ли ви интересува?

# 358
Честити 15! Да е здрав и да успява във всичко!

Според мен това не е групата. Такива групи има общи. Тази тяхната ще се казва по друг начин. Гаранция! Веси ако ти се занимава върни се назад към създаването й и ще разберем, но съм сигурна, че не е  тази.
И ви гарантирам, че тяхната също е умряла и едва ли пишат в нея.
Не ни се връща още назад да ви покажа, то след време пак се повдигана въпроса, защото още момичета искаха да се присъединят и тогава те казаха, че вече не пускат никой в нея, защото се събрали достатъчно и се разбират добре и повече не им трябва никой Grinning ме вярвам после да са в направили общодостъпна и сега да приемат всеки.

# 359
Весенце, не че нещо ни интересува. Шегуваме се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт