СЕПТЕМВРИЙЧЕТА без зъбки, никнат вече като гъбки

• 15 239
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Честито на всички гушнали своите бебчета!!!
Аз днес също бях на преглед, но доки само ми премери кръвното и слуша тоновете на бебко. Аз си мислех, че ще ми направи вагинален преглед, но не го направи. А като гледам на всички са ви правили. Така че незнам какво е положението с моята шийка  Thinking
Момичета, докторът каза че ако не родя тези 2-3 дена, в понеделник сутринта да си взимам багажчето и към болницата  Mr. Green Изведнъж ме хвана паниката  #Crazy Нямам търпение за срещата с моя малък мъж, но изведнъж се паникьосах. Ох искам сам да тръгне, а не да предизвикат раждането. С татко му така му се молим, обясняваме му колко е хубаво и просторно навън. Колко е шарено всичко и как искаме да го гушнем вече  Heart Eyes Но явно си имаме работа с мъж с характер  Grinning Е, това е от мен  Wink Стискайте палци моя бебок да се реши да тръгне сам  Peace

# 106
 baloniЧвстито на мамите radosty22 и Aetera. Да са ви много щастливи кротки и най-вече здрави дечицата. А, на мамите скорощно въстановяване. baloni

Ави добре дошла!!!  bouquet Ама и ти много леко си родила. Браво на теб!!!

Ивелина не се тревожи, то това е божа работа. Чакай го, когато тръгне, а ако не отивай в понеделник.Успех ти желая, от сърце. Hug

Момичета моето коремче е много ниско долу. Бебка много мърда с крачета, ръчички, с каквото намери. Нямам търпение да си я видя... Това е засега от мен, лек ден и успех на всички. Hug

# 107
  • Varna
 Здравейте момичета.Много благодаря за хубавите пожелания  bouquetИ аз да ви разкажа за моето раждане и да дам кураж на всички майчета които ще раждат нормално,че никак не е страшно.В събота вечерта реших да изям един ананас,защото прочетох че предизвиквал раждане LaughingВсички вкъщи много ми се смяха,НО в неделя сутринта се събудих към осем часа,отидох до тоалетната и пак реших да си доспя.Появи се съвсем лека и поносима болка,която започна да се повтаря на 10минутки.Реших че ананаса може и да е подействал Praynig.Изкъпах се,пих кафе,като болките бяха станали вече по начесто,но тъй като болка трудно можеше да се нарече реших,че е нещо подготвително.В десет часа мъжа ми отиде на работа като се разбрахме,ако контракциите продължават да му се обадя и да отидем към болницата.Аз не бързах и защото доктора с които имах уговорка беше извън града и щеше да се върне следобяда.В десет и половина обаче болките вече бяха на около три минутки и реших да отидем до болницата пък ако ни върнат-върнат.В 11 пристигнахме и ни казаха да влезем в приемната и да чакаме.Никой не ме прегледа защото имаше две раждания а и като ме видяха каква съм пъргава никой не си помисли че скоро ще раждам.Болките ми бяха вече на две минути и мъжа ми отиде пак да търси някой,който да ме погледна поне накъде отиват нещата.Като казвам болки имам предвид поносими присвивания.Дори се смяхме с мъжа ми,че май той ще ме изражда.В 11:30 вече дойде лекарка да ме прегледа и изненадаааааа-каза че до 20минути ще си имаме бебе GrinningБиля съм със седем сантиметра разкритие.Дори и време за клизма нямаше(добре че си бях свършила работата вкъщи и не стана грешка).Документите по приемането ми акушерката попълваше докато ми следяха тоновете в предродила зала за по сигурно както ми казаха.В 11:50вече ме сложиха в родилна зала и пак да кажа че съвсем с търпими контракции(за болка трудно може да се говори)Пукнаха ми водите и в 12:01 родих сина ми.Всичко ми беше като на шега.До последно не вярвах,че е дошъл момента.Първото ми раждане беше доста по болезнено.Сега единствената болка която изпитах беше за тези десет минути в родила зала.Имам само два външни шева.
 Пожелавам на всички раждане като моето и здрави бебчета!

# 108
pepta , браво и на теб  Hug Сега си мисля , да взема и аз да изям един ананас ли  newsm78 няколко дена като излизах, пих сок от ананас, но не ми се отрази. Ще взема една консерва и ще видим, може да има резултат. Макар че , като си спомня при walentin нямаше ефект. Определено ще пробвам обаче  Peace

# 109
pepta , браво и на теб  Hug Сега си мисля , да взема и аз да изям един ананас ли  newsm78 няколко дена като излизах, пих сок от ананас, но не ми се отрази. Ще взема една консерва и ще видим, може да има резултат. Макар че , като си спомня при walentin нямаше ефект. Определено ще пробвам обаче  Peace
Ivelina защо не пробваш вместо консерва,истинския плод само,че не знам от къде можеш да го намериш newsm78.Мисля,че с него ефекта ще е по-голям.При мен не се получи нито със сок,нито с консерви,предполагам,че pepta е яла плода-натурален.

# 110
Честито на новите мамчета които вече гушкат своите слънца   bouquet
Desssy, в тези кани нали водата само завира и те изключват а за бебето водата трябва да ври определено време. А другите мами как изварявате и давате ли вода особенно кърмещите вярно че казват че няма нужда но не е ли хубаво да се дава с лъжичка по 2-3 лъжички вода без захар за да се предпази от инфекции и да се изплакне устата от млякото  newsm78
Валентин и тези които са раждали с епидуралнана всички ли са правили тест за упойката защото аз на консултацията с анестезиолога като му казах че по принцип нямам алергии към нищо и той не ми каза да си правя тест та се чудя дали е нужно
Иначе и аз гледам да се намирам на работа и да не броя дните и да не мисля кога ще е денят сега съм се заела с гладенето и подреждането на дрешките
Мен също до сега не са ме гледали за разкритие нито са ми правили някакви прегледи последния път преди два дни прегледа беше кръв и урина + както винаги - гледане на ехограф аа и ми дадоха направление за болницата за пореден път се убеждавам че всички лекари процедират различно дори при уж еднаква нормална брменност важното е да сме добре и да гушкаме здрави бебчета
ive1ina, за ананаса и аз четох че действа само пресен плод така че ако решиши да пробваш потърси такъв а не консерва успех
На мамите с бебчета желая леки дни и нощи със спокони бебчета а на раждащите – бързо и леко  Praynig

# 111
Pepta ми браво на теб, справила си се чудесно. Но все пак ти е и второ бебе. Знам че вторите се раждат по лесно. Незнам дали при всички е така, то дето казват хората, раждане с раждане не си прилича...  bouquet

Ивелинче ми пробвай ако искаш с ананас. Аз пък съм чувала,че става и с горещ душ. Ако ти се иска пробвай и с него, ако не намериш от къде да си купиш ананас...Успех, дано се получи с едно от двете. Praynig

Авана ще стискам палци и за теб в понеделник. Успех... Hug

# 112
Здравейте всички мами  Laughing обебили и такива като мен 2 в 1 ! Да са ви живи и здрави сладурчетата  bouquet Аз само си попрочитам форумчето и нищо не пиша,че съм в едно напрежение  Twisted Evil От две седмици ми викат раждаш, а ние не ! Видях се в чудо ... имам сантим разкритие от три седмици с намалели води до минимум и с постоянни контракции ама знаете ли какво значи постоянни събрах за цяла година менструалните болки и пак нищо... Е вярно,че термина ми е другата неделя, но вече ми говорят за преносване а аз място не мога да си намеря, ще хвана да почиста малко ...пак Crossing Arms Иначе това дали верно помага с ананаса намерих инфо ама при всеки различно, 6е хвана да пробвам, току виж се започне... Ех Ех скоро ниам да остане неродила мама тука ,ама тай 4е е крайно време да запо4нем да ги гушкаме тия бебоци Hug
Късмет на всички и само с усмивки  Mr. Green

# 113
От вчера съм изпила 2 сока ананас, но не ми действа и на мен. Сега ще изям една кутия пък да видим.
А за горещия душ - също не важи. Всеки ден си вземам гореща вана.... но уви за сега нищо.
мама_калина, и аз съм отдавна с разкритие, от 2 седмици ... и с контракции и с менструални болки ... но никой не идва  Whistling

# 114
  • Varna
Да,ананаса който ядох си беше плод,а не консерва.Направо ми се изприщи езика накрая,ама бях упорита Simple SmileНаистина второто раждане е по-лесно,но най-важното е позитивната нагласа Hug

# 115
Ирини,моля те впи6и ни и нас в септемврийски септемврий4ета  Grinning
На6ият син Димитър се роди на  04.09,3100 и 54 см.
Благодаря предварително.

# 116
И аз останах малко разочарована от прегледа днес.Лекаря не ми дава никакви надежди,че скоро ще родя.Даде ни срок до 20.09. ако бебо не тръгне сам да излиза ме приемат в болницата и на 21 ще ми предизвикат раждането.И аз не искам да протече така раждането,но не ми остава друго да се моля в тези няколко дена да се случи чудо.С ананаси вече пробвах.Изядох 2 консерви една след друга,но ефект нямаше никакъв.Ще пробвам и с пресен ананас още утре.Продават ги в големите супермаркети,днес даже ги позагледах,но се отказах.С горещи душове също не помага.
До сега ми беше изключително спокойно и за миг не съм се притеснявала за раждането,но след като вече има точна дата на която ще се случва нещо си ми е много напрегнато.

Аетера да ти е живо и здраво детенцето!Много щастливи моменти ви пожелавам!

# 117
Валентин и тези които са раждали с епидуралнана всички ли са правили тест за упойката защото аз на консултацията с анестезиолога като му казах че по принцип нямам алергии към нищо и той не ми каза да си правя тест та се чудя дали е нужно
По принцип е хубаво да си направиш тест за упойки,защото и аз си мислех,че не съм алергична към нищо,но като направихме пробите,се указа друго.Направи си го за твое успокоение и мен никой не ме беше посъветвал да се тестувам ама добре,че баща ми беше настоятелен и ме заведе при негови колеги,които ми направиха тест на абсолютно всички видове упойки-установиха,че съм алергична към фентанил(морфин),а доколкото знам често се използва в акушер-гинекологията,особено след секцио.

# 118
Здравейте!
Честито на всички родили мами!
Има ли мами от Варна, които искат да пием кафе заедно и после да отидем на училището за родители в Окръжна болница (18.09. от 17ч)?
Срещичката е на "Пицикато" до руското училище в 15ч. Моля пишете ЛС.
Поздрави   bouquet

# 119
Здравейте момичета!
Скъпа Ави, добре дошла! Heart Eyes Страхотна си, наистина. Ти си доказателство за това, че всичко е в главата ни и е въпрос на нагласа кое как щесе случи! Чакаме снимки от малкия Сашко.
Пепта, добре завърнала се. Радвам се, че така леко е протекло раждането и при теб Grinning И дано и моето второ раждане е по-леко  Wink
Момичетата, на които са "им дали срок" и им предстои предизвикване - н есе притеснявайте, мацки! Имате достатъчно време. Понякога 5 часа са достатъчни, за да тръгне сам процеса. Аз съм живото доказателство. Спаси реши сам да се покаже часове преди определения от доктора ни час.
Сесилия, сега проверих - вписала съм те в списъка още когато ни бе съобщена новината за Митето!  bouquet
Вики, на мен докторът каза, че няма да ми се прави тест за алергия към епидуралната упойка - нямах проблеми. Не се притеснявай - те с изнаят работата. Доколкото знам, по-сериозно стоят нещата при спиналната упойка за раждащите секцио.
АЕТЕРА, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА КУКЛАТА ЛИДИЯ - КРАСАВИЦА КАТО МАМА Е ОЩЕ ОТ СЕГА! ЧАКАМЕ ТЕ С РАЗКАЗА - не беше толкова страшно, колкото очакваше, нали?![/color]   bouquet
Денис, смях се с глас и сълзи като четох за Арен - все едно Спас описваш. Не мога да повярвам - точно 1 към 1 - и пъшкането, и симулацията за сън, и единичните писъци /като на малко орелче  Heart Eyes/, а на финала дерящ мечешки рев.  Разликата е, че когато е най-нервен дори когато е при нас не се успокоява - само на гърдата ми. Дано е временно явление  Confused Момичета, Спаси много мрази да е гол и всеки път, когато му сменям пампата ако не съм достатъчно бърза става страшно!!! Вие имате ли такъв проблем. Пъпчето ни още не е паднало и кто гледам все още има жива тъкан /днес имаше и няколко капки кръв/ Педиатърът ми каза вече навсяко преповиваване да го дезинфекцирам със спирт и бивацин - дано да даде бърз резултат, че малко се тревожа... Има ли други с подобен проблем?

Имаме ли новини от Катнадийн? А нещо ново от Зия /писах и днес, но отговор не получих- свито ми е за нея.../
ЛИБРА, ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН - 1 МЕСЕЦ НА МАЛКАТА НАТАША!   bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 15 сеп 2006, 19:53 от irinii

Общи условия

Активация на акаунт