Пубертетът при момчетата - тема 9

• 54 646
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, моят младеж е висок 180 см и тежи около 80 кг, обувките му са номер 44 🙄 На 14 години е. Аз съм 160 см, а съпругът ми е около 170 см... Но синът ни много искаше и иска да е много висок 😆
Пубертета е много особена възраст, на моменти ни е все по-трудно да го разбираме. Но има старание и от двете страни. Радвам се, че споделя с мен, търси мнението ми и го цени. Откакто не е присъствено на училище, всеки ден след като си напише домашните, ходи на разходка в балкана, около 5 км. Успявам понякога да ходя с него и тази разходка е нашето време. Не млъква през цялото време, но това ме радва, защото явно има нужда да излее всичко от себе си.

# 91
Извинявам се, че така нахлувам....
обаче ми тежи и ...няма как да ми олекне. Сина ми е на почти 16....Пише си от 3 месеца с едно момиче, което е в щатите. Обърнал е деня в нощ...за да могат да ссе засичат. Влюбен бил...Иска тя да дойде лятото тука и щели да се оженят, за да не я изгонели от БГ....
Само простотти...баща му казва да не се връзвам, да го оставя да си изживее емоцията. Аз полудявам, вече цяла седмица не спя и постоянно рева.....Да не сме цигани Sad Как щял да се жени на 16....
да не вземе да направи някоя простотия....Искал да живее в Америка. Гледа цени на къщи и постоянно разправя какво щял да работи там. Едно дете ни е. И аз съм едно....ужасно е... И ако той замине аз не си представям как ще живея. по Коледа е най-тъжната гледка терминала на пристигащите....Очакващите ги родители.....Винаги съм се страхувала от това.
Просто...исках да споделя зощото ще ми се пръсне сърцето.

# 92
  • Пловдив
Е как си представяш да избягат там? Документи, пари, работа, дом...? Simple Smile
Не се шашкай...
А ако иска да живее и работи в чужбина ти не можеш да го спреш...трудно е, ама има милиони по света...не са умрели, свиква се.

# 93
  • София
Успокой се, няма да се притесняваш толкоз. То не става ей така, хайде хоп, отиваме в Америка. Ще му мине и сам ще си се забавлява на нещата, които е правил.

# 94
Ами ако вземе да дойде...и вземе да направи някоя глупост....
а той после хубаво ще се забавлява, ама аз сега дето умирам и се съживявам....

# 95
  • Пловдив
Ами ако вземе да дойде...и вземе да направи някоя глупост....
а той после хубаво ще се забавлява, ама аз сега дето умирам и се съживявам....
тя на колко е?
И да дойде кво...? Ше се помотат заедно и ше му омръзне...или не нея.

# 96
  • София/Благоевград
Мисля, че не може да сключи брак без съгласието на родителите на тази възраст....Пък и след няколко месеца може да му мине Simple Smile

# 97
Тя е една година по-голяма. На 17.
Добре цащо толкова сериозно говори....като обсебен е ! Изнервям се, опитвам се да говоря нормално с него, при което той казва " Нито съм тъп, нито обсебен. Ако ТИ пожелаеш да прекратя всичко, ще ти угодя....." В следващия момент аз естествено казвам НЕ! Не искам това за теб, искам да си щасстлив....при което се казва " Еми тогава ще се женим и ще ходя там" ....

# 98
  • София
Не може да сключи брак без съгласието на родителите, спокойно.

# 99
Ох, тези деца! Толкова ли в дълбокото е нагазил, че е готов да се жени😏Обърнете внимание и повече разберете за това " девойче",зад монитора!

# 100
Абе той и на 18 да го сключи / ако още е влюбен /, пак не е много успокояващо.....Мъж е ....първата му тръпка е това...тоест първата с която стига до по-дълбоки чувства. Към другите беше и си останаха само някакви симпатии....

# 101
  • Пловдив
Да не е няква зарибявка това?
Ти видя ли това момиче?

# 102
Видях семейството и...той ми показа снимки на кучето и...
Говорят си за някакви любими неща..кой какво харесвал, той и споделя че понякога много се изнервя, а тя го утешава и му обяснява как в живота не бива да се реагира така.....Споделя му за предметите в училище, за мечтите си....ей такива неща...
И той се влюбил...
Което смятам, че на тази вързаст е нормално и съвсем естествено. Да проявява интерес и да изпитва такива емоции. Момичетата от класа му и полов живот водят някои.... Но просто...нещата които говори са като нож в сърцето ми.....Сякаш друга няма на света .....не че не съм се чувствала така в пубертета и аз. Мислех си, че ако не съм с един кой си, живот няма.....Представям си какво им е било на родителите ми Sad

# 103
Ммм, значи работата е сериозна💕
Понякога толкова се радвам на такива влюбени душици, тяхната любов е така истинска и искрена..
Случаи всякакви има, но и аз мисля, че всичко ще отшуми и той самия, сам на себе си ще се чуди и смее!

# 104
  • Пловдив
Българка ли е?

То никой не е застрахован, но мисля, че всичко е временно...просто едно увлечение. То дори някои възрастни бъркат брака с желанието за близост Wink

Общи условия

Активация на акаунт